Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Canlarim yazinizi azacik okudum evet ben ciha tohmu kulaniyorum.
Gercekden super birseydi.
Ben mesele yogurta katiiyorum 10 daka sonrayiyorum ay kiz 1 kase yogurt sanki midemde bir kilo oluyo midem tika basa doluyor ben cihaaz almisim diye gunde 1 kec kulabiyorum amma bence 2 kez kulansam dahada ise yaricak.amma deyim ki 6 gun olar ben kulaniyorum harbiden kendimde sanki azalma hiss ediyorum.
Insallah sali gunu tartilcam en son 80.600 idim.insallah terazidin bir surpiriz bekliyorum gerci kacamak coxaldi bende bu iki gunde pizza olsun kebeb olsun yedim

Canlarim esim isden geldimi benim tel onda oluyor netden oyunlar falan oynuyo futbola bakiyo o yuzden ben gec giriyorum buraya.
Insallah kendine biran evvel tel alirda bende kurtulurum telfonsuzlukdan kizlar giriyorum yazilanlara firsat bulub cokda okuyamiyorum yazib kaciyorum amma kalbim hep sizinledir

Evet canım gece gece kalkıp yemek yaptım taze fasülye yanına da yoğurt getirdim. Hem akşam ne yiycez derdide kalktı ortadan :)

Bende aldım canım 2 kere kullandım bende sütün içine koyup 1-2 saat bekletip yedim gerçekten tok tutuyor. Ben yanlış mı kullanıyorum diye sormuştum.

Sen çok spor yapıyorsun kuzum kesin vermişsiindir :)

Günaydın kızlar
Dün o kadar yorulmuşum ki akşama kadar uzanıp dinleneceğim bugün. Aksam dersim var. Imza atmak icin okula gitmem lazim
Günaydın canım. Derse girmiyor musun imza atıp çıkıyor musunuz;? Bizde üniversitede öyleydik o günleri özledim şimdi :)

Günaydın kızlar
Dün o kadar yorulmuşum ki akşama kadar uzanıp dinleneceğim bugün. Aksam dersim var. Imza atmak icin okula gitmem lazim
Salam kiz necasan canim
Günaydın canım. Derse girmiyor musun imza atıp çıkıyor musunuz;? Bizde üniversitede öyleydik o günleri özledim şimdi :)
Sen nasilsin tatlim yo yalnis kulanmiyorsun ciha herseyle beraber tukete bilersin.
mesala yogurtla sutle meyve suyula salatlarda serle bilersin .
Ben de kulaniyorum canim sen ne kadar aldin fiyati nedi

Afiyet olsun kuzummm
öğle arasına da fasulye yapman çok iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…