- 23 Mart 2017
- 411
- 701
- 18
- 39
Evet canım gece gece kalkıp yemek yaptım taze fasülye yanına da yoğurt getirdim. Hem akşam ne yiycez derdide kalktı ortadan :)
Kız bi öğün mü yiyorsun seennnDünkü menüm
Saat 12de yumurtasız menemem biraz el kadar ekmek köy ekmegi biraz yeşillik
Kahve 1 yeşil çay 4 ltsu 3km yürüyüş
Bende aldım canım 2 kere kullandım bende sütün içine koyup 1-2 saat bekletip yedim gerçekten tok tutuyor. Ben yanlış mı kullanıyorum diye sormuştum.Canlarim yazinizi azacik okudum evet ben ciha tohmu kulaniyorum.
Gercekden super birseydi.
Ben mesele yogurta katiiyorum 10 daka sonrayiyorum ay kiz 1 kase yogurt sanki midemde bir kilo oluyo midem tika basa doluyor ben cihaaz almisim diye gunde 1 kec kulabiyorum amma bence 2 kez kulansam dahada ise yaricak.amma deyim ki 6 gun olar ben kulaniyorum harbiden kendimde sanki azalma hiss ediyorum.
Insallah sali gunu tartilcam en son 80.600 idim.insallah terazidin bir surpiriz bekliyorum gerci kacamak coxaldi bende bu iki gunde pizza olsun kebeb olsun yedim
Günaydın canım. Derse girmiyor musun imza atıp çıkıyor musunuz;? Bizde üniversitede öyleydik o günleri özledim şimdi :)Günaydın kızlar
Dün o kadar yorulmuşum ki akşama kadar uzanıp dinleneceğim bugün. Aksam dersim var. Imza atmak icin okula gitmem lazim
canım gece 12 mi bu anlamadımDünkü menüm
Saat 12de yumurtasız menemem biraz el kadar ekmek köy ekmegi biraz yeşillik
Kahve 1 yeşil çay 4 ltsu 3km yürüyüş
Vizeden sonraki hafta okula gelen olmuyor cnm ya. SAdece bir kaç kişi oluyoruz. Bu yüzden imza attırıp gönderiyor hocalar :)Günaydın canım. Derse girmiyor musun imza atıp çıkıyor musunuz;? Bizde üniversitede öyleydik o günleri özledim şimdi :)
yat d,nlen iyice canımmGünaydın kızlar
Dün o kadar yorulmuşum ki akşama kadar uzanıp dinleneceğim bugün. Aksam dersim var. Imza atmak icin okula gitmem lazim
Salam kiz necasan canimGünaydın kızlar
Sen nasilsin tatlim yo yalnis kulanmiyorsun ciha herseyle beraber tukete bilersin.Günaydın canım. Derse girmiyor musun imza atıp çıkıyor musunuz;? Bizde üniversitede öyleydik o günleri özledim şimdi :)
Afiyet olsun kuzummmSabah
2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 5 zeytin çay
Öğlen
Peynirli lorlu salata, közlenmiş patlıcan yoğurtlu
Akşam
3 sıkım çiğ köfte 2 tane köfte yoğurt ve yeşillik
Akşam çayın yanında da 1 tane yulaflı lorlu poğaça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?