Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Salam kiz necasan canim

Sen nasilsin tatlim yo yalnis kulanmiyorsun ciha herseyle beraber tukete bilersin.
mesala yogurtla sutle meyve suyula salatlarda serle bilersin .
Ben de kulaniyorum canim sen ne kadar aldin fiyati nedi
iyiyim canım sen nasılsın 200 gram aldım canım 10 tlydi ama marketlerde daha uygunmuş sanırım sen ne kadara aldın ki

Mevsimlerden roma buğdayı buzluğa attım bir kısmını,
kalanı da tavuk göğsü ile tekrar pişirdim.
Normalde tuz koymuyorum kendimyerken ama kuzum ve eşim sevmez öyle diye onlarınkine biraz tuz ve tereyağı ekledim.
kendiminkini ayırdım pul biberledim bolca.
keşkek yaptım yağsız tuzsuz
ama eminim tadı güzeldir,
bakalım öğle arası yiyeceğim.
haa birazda yoğurt ekledim üzerine, çörek otuda
yanüüüü delü saçması bir şey oldu

afiyet olsun canım eminim çok lezzetli olmuştur :)

Normalde bende senin tayfadandım cnm. Ama hiç devamsızlık hakkım kalmadı

@Gunel huseynli iyiyim cnm sen nasılsın
İşte o durum kötü oluyor :) yerinize imza atamıyor musunuz bi arkadaşın imza atsın biz 5-10 kişinin yerine imza atardık

( Ne kadar kötü fikirler veriyorum git ders çalış ders dinle diyeceğime )

sağol kuzum ama çok çaresiz kaldım hergün ne getirsem derdinden bıktım :/ sen ne getiriyrsun bana akıl ver bari
Canım yulaf al kendine,
ama gerçek yulaf aktarlarda veya büyük marketlerde var,
o bir dursun evde.
ve mutlaka yoğurtsuz bırakma evi.
eğer hiç bir şey yoksa sabah yoğurt+yulaf karıştır koy çantana.
işte biraz sulandırır yersin, çörek otuda olsun ben bayılıyorum,
her öğün ver yerim.
MArul kıvırık vs de olsun evde bir de ton balığı ki seviyorsun zaten.
bunlar kurtarıcı yiyeceklerin olsun.
Ama gece kalkıp fasulye yapman takdire şayan kuzummm.
Bu kendini ve diyetini ciddiye aldığını gösteriyor, kutluyorum seni

Akşam biraz makale vs okudum, yüksek lisans tezimi yazıyorum, yoruldum laaaynnn, oku oku çeviri yap vs

Kizlar sabah sabah yurumek iyi oldu canilarim firsatin bulursas sizde yurus yapin vucudunuz şaşsin
Tatrlım ben cumartesi pazar sabahları yürüyorum
iş olmadığı için malum.
Ama artık 6.20 falan uyanmaya başladım saatsiz alarmsız,
mayıs gibi sabah 530 da kalkabilirsem yürüyüşlerim başlar.
diğer türlü kuzumu servise bindirmem 7.40 olduğu için zaman yetmiyor.
Fakat haklısın bazen akşam bazen öğle arası bazen sabah yapmak lazım sporu.
Dün ciddi şekilde öğle arası eve gitmeyi planladım jillian yapmak için.
Sonra sağ dizimi düşünüp vazgeçtim.
Bugün bir doktora göstereyim bakalım ne diyecekler.
Gereksiz yere sakatlık çıkartmayayım.

Kizlar dun cocuklari kirese koyma kararina geldim aslinda yasadigimiz yerde kires aciliyor yeni bina yeni kires dedim bende cocuklari kayayim dun onlarin senetleri ile ugrasib durdum.
Burda benim yasadigim yerde bir gelin var ismi Sevda kizlar buda bende hep kilolu idik misal bizde park var hep apartmanlarda yasayanlar ora toplasariz hep bize kilolu kimi bakardilar ben kecen seneden karar koyarak karsima dedim zayiflicam ve cok sukur zayifladimda amma bu sevda ayni cekide kalib.dun bununla birge gediyoruz bizi kim gorse şok oluyor hep gorenler bana diyor ayol kiz bir kasik yuzun kalib.o kadar mutlu oldum ki hep diyorlar zayiflamisindir Sevdaya da aylardi diyorum diyete basla baslasada amma bilmem nedense kilocuklari gidmiyo bence duzgun yapmiyorda diyeti

Teyzem spor salonuna yazılacakmış. Bugün onunla görüşüp bir salona bende yazılmak istiyorum. En azından bir ay deneyeyim diyorum. Bayanlara özel salonu olan bir yer buldum. Eğer teyzem gelirse onunla giderim yoksa tek başıma gidemem.

Bu şekilde hiç dikkat edemiyorum yediklerime, hala aynı kilodayım kızlar. NE veriyorum ne alıyorum. Yerimdesayıyorum resmen

İşte o durum kötü oluyor :) yerinize imza atamıyor musunuz bi arkadaşın imza atsın biz 5-10 kişinin yerine imza atardık

( Ne kadar kötü fikirler veriyorum git ders çalış ders dinle diyeceğime )

BEn pek arkadaş canlısı bir tip değilim ya. Burdan böyle konuştuğuma bakmayın. İnsanlarla böyle mıç mıç olmaktan hoşlanmıyorum. 2 senedir o okuldayım ve sadece 3 kişiyi tanıyorum. Gerisini selam verecek kadar bile tanımıyorum. Ama onlarlada aram çok iyi. Kafa yapıma uygun kimseyi bulamıyorum malesef

Aaa sende okulluymuşsunda benim haberim yokmuş Ne üzerine yapıyorsun cnm yüksek lisansını

DEstek ol ona canımm sende
Neler yaptığını anlat tek tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…