Anladım canım bizimde o şekilde oluyordu ama ben genelde o gitmeyenlerden oluyordum :)Vizeden sonraki hafta okula gelen olmuyor cnm ya. SAdece bir kaç kişi oluyoruz. Bu yüzden imza attırıp gönderiyor hocalar :)
iyiyim canım sen nasılsın 200 gram aldım canım 10 tlydi ama marketlerde daha uygunmuş sanırım sen ne kadara aldın kiSalam kiz necasan canim
Sen nasilsin tatlim yo yalnis kulanmiyorsun ciha herseyle beraber tukete bilersin.
mesala yogurtla sutle meyve suyula salatlarda serle bilersin .
Ben de kulaniyorum canim sen ne kadar aldin fiyati nedi
sağol kuzum ama çok çaresiz kaldım hergün ne getirsem derdinden bıktım :/ sen ne getiriyrsun bana akıl ver bariAfiyet olsun kuzummm
öğle arasına da fasulye yapman çok iyi olmuş
Normalde bende senin tayfadandım cnm. Ama hiç devamsızlık hakkım kalmadıAnladım canım bizimde o şekilde oluyordu ama ben genelde o gitmeyenlerden oluyordum :)
Kiz sen nasilsin ben gelib hep kaciyorum hic hal ehval tutamiyorum bu aralar kusuruma bakmayinDr randevularım öğleden sonra kızlar,
3 ayrı dr a gideceğim.
hepi bir arada iyi oluyor.
Kardiyolojiden de muayene olsam iyi olur
Mevsimlerden roma buğdayı buzluğa attım bir kısmını,
kalanı da tavuk göğsü ile tekrar pişirdim.
Normalde tuz koymuyorum kendimyerken ama kuzum ve eşim sevmez öyle diye onlarınkine biraz tuz ve tereyağı ekledim.
kendiminkini ayırdım pul biberledim bolca.
keşkek yaptım yağsız tuzsuz
ama eminim tadı güzeldir,
bakalım öğle arası yiyeceğim.
haa birazda yoğurt ekledim üzerine, çörek otuda
yanüüüü delü saçması bir şey oldu
İşte o durum kötü oluyor :) yerinize imza atamıyor musunuz bi arkadaşın imza atsın biz 5-10 kişinin yerine imza atardıkNormalde bende senin tayfadandım cnm. Ama hiç devamsızlık hakkım kalmadı
@Gunel huseynli iyiyim cnm sen nasılsın
Sanırım beni işten çıkartıcaklarKizlar sabah sabah yurumek iyi oldu canilarim firsatin bulursas sizde yurus yapin vucudunuz şaşsin
Canım yulaf al kendine,sağol kuzum ama çok çaresiz kaldım hergün ne getirsem derdinden bıktım :/ sen ne getiriyrsun bana akıl ver bari
Tatrlım ben cumartesi pazar sabahları yürüyorumKizlar sabah sabah yurumek iyi oldu canilarim firsatin bulursas sizde yurus yapin vucudunuz şaşsin
Olsun kuzumm,Kiz sen nasilsin ben gelib hep kaciyorum hic hal ehval tutamiyorum bu aralar kusuruma bakmayin
İşsiz kalma kuzummm.Sanırım beni işten çıkartıcaklaro zaman gün boyu yürürüm artık kuzum
Dizlerin duzelsin yaparsin canim sen o tatli canini sikmaOlsun kuzumm,
iyiyim sende iyisin umarım,
kuzuların nasıl
İşte o durum kötü oluyor :) yerinize imza atamıyor musunuz bi arkadaşın imza atsın biz 5-10 kişinin yerine imza atardık
( Ne kadar kötü fikirler veriyorum git ders çalış ders dinle diyeceğime)
Canım yulaf al kendine,
ama gerçek yulaf aktarlarda veya büyük marketlerde var,
o bir dursun evde.
ve mutlaka yoğurtsuz bırakma evi.
eğer hiç bir şey yoksa sabah yoğurt+yulaf karıştır koy çantana.
işte biraz sulandırır yersin, çörek otuda olsun ben bayılıyorum,
her öğün ver yerim.
MArul kıvırık vs de olsun evde bir de ton balığı ki seviyorsun zaten.
bunlar kurtarıcı yiyeceklerin olsun.
Ama gece kalkıp fasulye yapman takdire şayan kuzummm.
Bu kendini ve diyetini ciddiye aldığını gösteriyor, kutluyorum seni
Akşam biraz makale vs okudum, yüksek lisans tezimi yazıyorum, yoruldum laaaynnn, oku oku çeviri yap vs
DEstek ol ona canımm sendeKizlar dun cocuklari kirese koyma kararina geldim aslinda yasadigimiz yerde kires aciliyor yeni bina yeni kires dedim bende cocuklari kayayim dun onlarin senetleri ile ugrasib durdum.
Burda benim yasadigim yerde bir gelin var ismi Sevda kizlar buda bende hep kilolu idik misal bizde park var hep apartmanlarda yasayanlar ora toplasariz hep bize kilolu kimi bakardilar ben kecen seneden karar koyarak karsima dedim zayiflicam ve cok sukur zayifladimda amma bu sevda ayni cekide kalib.dun bununla birge gediyoruz bizi kim gorse şok oluyor hep gorenler bana diyor ayol kiz bir kasik yuzun kalib.o kadar mutlu oldum ki hep diyorlar zayiflamisindir Sevdaya da aylardi diyorum diyete basla baslasada amma bilmem nedense kilocuklari gidmiyo bence duzgun yapmiyorda diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?