Canımm yapıyorum zaten her gün akşam.Dizlerin duzelsin yaparsin canim sen o tatli canini sikma
Canımm uzun süreli kayıt yapma,Teyzem spor salonuna yazılacakmış. Bugün onunla görüşüp bir salona bende yazılmak istiyorum. En azından bir ay deneyeyim diyorum. Bayanlara özel salonu olan bir yer buldum. Eğer teyzem gelirse onunla giderim yoksa tek başıma gidemem.
Bu şekilde hiç dikkat edemiyorum yediklerime, hala aynı kilodayım kızlar. NE veriyorum ne alıyorum. Yerimdesayıyorum resmen
BEn pek arkadaş canlısı bir tip değilim ya. Burdan böyle konuştuğuma bakmayın. İnsanlarla böyle mıç mıç olmaktan hoşlanmıyorum. 2 senedir o okuldayım ve sadece 3 kişiyi tanıyorum. Gerisini selam verecek kadar bile tanımıyorum. Ama onlarlada aram çok iyi. Kafa yapıma uygun kimseyi bulamıyorum malesef
Aaa sende okulluymuşsunda benim haberim yokmuşNe üzerine yapıyorsun cnm yüksek lisansını
Canim olmami hep onu hevese getiriyorum bana diyor ki senden o kadar sey oyrendim ki ben kizlar diyetde karar onemledir bugun pozsanda na var yesende yarin devam etmemek onemlidir ohhh yerde kalan kuilolardanda kurtulsam iyi olcakdiCanımm yapıyorum zaten her gün akşam.
sadece öğle aralarında da eve gidip yapmayı planlıyorum.
Bu normalde çok fazla olacak ama deneyeceğim eğer doktor önemsiz der ise dizdeki sorunu.
Canım yulaf al kendine,
ama gerçek yulaf aktarlarda veya büyük marketlerde var,
o bir dursun evde.
ve mutlaka yoğurtsuz bırakma evi.
eğer hiç bir şey yoksa sabah yoğurt+yulaf karıştır koy çantana.
işte biraz sulandırır yersin, çörek otuda olsun ben bayılıyorum,
her öğün ver yerim.
MArul kıvırık vs de olsun evde bir de ton balığı ki seviyorsun zaten.
bunlar kurtarıcı yiyeceklerin olsun.
Ama gece kalkıp fasulye yapman takdire şayan kuzummm.
Bu kendini ve diyetini ciddiye aldığını gösteriyor, kutluyorum seni
Akşam biraz makale vs okudum, yüksek lisans tezimi yazıyorum, yoruldum laaaynnn, oku oku çeviri yap vs
Ben istemiyordum zaten de öyle bi düşünceleri varmış kuzum bende şaşırdım kızdımİşsiz kalma kuzummm.
KALsanda biraz dinlen sonra tekrar bulup başla
Bende öyleydim canım en güzeli, 85 kişilik sınıfta 2-3 kişiyle iyiydim onun dışındakilerle merhaba merhaba.Teyzem spor salonuna yazılacakmış. Bugün onunla görüşüp bir salona bende yazılmak istiyorum. En azından bir ay deneyeyim diyorum. Bayanlara özel salonu olan bir yer buldum. Eğer teyzem gelirse onunla giderim yoksa tek başıma gidemem.
Bu şekilde hiç dikkat edemiyorum yediklerime, hala aynı kilodayım kızlar. NE veriyorum ne alıyorum. Yerimdesayıyorum resmen
BEn pek arkadaş canlısı bir tip değilim ya. Burdan böyle konuştuğuma bakmayın. İnsanlarla böyle mıç mıç olmaktan hoşlanmıyorum. 2 senedir o okuldayım ve sadece 3 kişiyi tanıyorum. Gerisini selam verecek kadar bile tanımıyorum. Ama onlarlada aram çok iyi. Kafa yapıma uygun kimseyi bulamıyorum malesef
Aaa sende okulluymuşsunda benim haberim yokmuşNe üzerine yapıyorsun cnm yüksek lisansını
Canımm uzun süreli kayıt yapma,
1 ay 2 falan yap kaydını, devam edemezsen boşuna paran gitmesin.
Ama dediğin gibi kendisini düzene sokacak bir şey olmasını istiyor insanoğlu.
Bir kayıt ol belki çok sever hep gitmek istersin.
Ben 1.5 yıllık aile üyeliği alrıdım hep.
kimi zaman çok iyi kullandım kimi zaman kullanamadım.
özellikle kuzum okula başladıktan sonra gidebilmek daha zor oldu.
Evet kuzum yıllar sonra başlamak istedim yeniden öğrenci olmak istedim.İktisat mezunuyum kuzum ben, işletme üzerine yapıyorum yükseği de.
2 yılı tamamladım dersler bitti sadece tez kaldı.
Asıl zor olan kısım kaldı anlayacağın...
Bende aynı şekilde düşünüyorum :)Bende öyleydim canım en güzeli, 85 kişilik sınıfta 2-3 kişiyle iyiydim onun dışındakilerle merhaba merhaba.
Hatta arkamızdan burnu havada bunların diye konuşmuşlardı ama ben onların o samimiyetsizliklerinden kaçmıştım.
Şimdi hala o 2-3 kişiyle görüşüyoruz olacaksa böyle arkadaşlık olmalı zaten
şuAslında bu söylediklerinin hepsi var canım ama salata çok yemek istemiyorum zaten haftada 2 gün salata ton balığı yiyorum ama farklı şeyler lazım sanırım :)
Sağol kuzum hiç üşenmedim başka bişey olsaydı o saatte hayatta kalkamzdım valla
hayır canımBen istemiyordum zaten de öyle bi düşünceleri varmış kuzum bende şaşırdım kızdım
Hatta kovulmadan istifa mı etsem ki diyorum
Kuzuuumm gözümden kaçmıştır yoksa ben burdaki tarifleri hemen değerlendiriyorum. hangi tariftiki oGünaydın:)
oinone27 siz benim tariflerimi hiç okumuyorsunuz aşkolsun ya. geçen bitane yazmıştım işe götürürsünüz demiştim hiiiç es geçilmiş
bu sabah sağlık ocağına gittim. tekrar kan testi yaptırdım. önceki testin üzerinden zaman geçmişti çünkü.
zinnia ne güzel ya yüksek yapman. keşke ben de 2. bi üniv. okusaydım. hala geç değil dimi? okul öncesi okumayı çok istiyorum mesela. 2 yıllık açıktan..
4 aydır çalışıyorum 550 tl gibi bi tazminat var oda verirseeee :/hayır canım
tazminatın vs varsa sakın öyle saçmalıklar yapma.
bekle kendileri çıkartsın
Es gçmedik laaa ben favorilerime kledim bi keremmm..Günaydın:)
oinone27 siz benim tariflerimi hiç okumuyorsunuz aşkolsun ya. geçen bitane yazmıştım işe götürürsünüz demiştim hiiiç es geçilmiş
bu sabah sağlık ocağına gittim. tekrar kan testi yaptırdım. önceki testin üzerinden zaman geçmişti çünkü.
zinnia ne güzel ya yüksek yapman. keşke ben de 2. bi üniv. okusaydım. hala geç değil dimi? okul öncesi okumayı çok istiyorum mesela. 2 yıllık açıktan..
OLsun isterse 300 versin.4 aydır çalışıyorum 550 tl gibi bi tazminat var oda verirseeee :/
bunu yapacağım ben hafta sonu mutlakagelin kızlar, uğraşmayın, buldum ben,latiyya zinnia
1 su bardağı mercimeği 3 su bardağı suda haşlıyoruz. aslında ben bu miktarları hep göz kararı yaparım, sen de miktarları kafana göre ayarlayabilirsin. ama mercimeği bol olsun bence.
sonra 2 orta boy soğanı 2 yemek kaşığı zeytinyağında biraz kavurup biraz salça ekliyoruz. üzerine yıkayıp doğradığımız ıspanakları koyup 2 dakika kadar kavuruyoruz. (1 kilo kadar ıspanak olabilir) sonra haşladığımız mercimeği suyuyla beraber ilave edip karabiber ve tuz koyuyoruz. kapağını kapatıp kısık ateşte pişiriyoruz.
Diyet Canavari, 1 Şubat 2017
Ben zaten istifa edip ona bu mutluluğu yaşatmak istemiyorum daha yüzüme bile söyleyemiyor ama kovulursam da ilk kovulmam olacakOLsun isterse 300 versin.
Gerçi 1 yıl dolmadan tazminat hakkın olmaz.
Ama istifa etme bekle sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?