Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Canımm uzun süreli kayıt yapma,
1 ay 2 falan yap kaydını, devam edemezsen boşuna paran gitmesin.
Ama dediğin gibi kendisini düzene sokacak bir şey olmasını istiyor insanoğlu.
Bir kayıt ol belki çok sever hep gitmek istersin.
Ben 1.5 yıllık aile üyeliği alrıdım hep.
kimi zaman çok iyi kullandım kimi zaman kullanamadım.
özellikle kuzum okula başladıktan sonra gidebilmek daha zor oldu.

Evet kuzum yıllar sonra başlamak istedim yeniden öğrenci olmak istedim.İktisat mezunuyum kuzum ben, işletme üzerine yapıyorum yükseği de.
2 yılı tamamladım dersler bitti sadece tez kaldı.
Asıl zor olan kısım kaldı anlayacağın...

Canımm yapıyorum zaten her gün akşam.
sadece öğle aralarında da eve gidip yapmayı planlıyorum.
Bu normalde çok fazla olacak ama deneyeceğim eğer doktor önemsiz der ise dizdeki sorunu.
Canim olmami hep onu hevese getiriyorum bana diyor ki senden o kadar sey oyrendim ki ben kizlar diyetde karar onemledir bugun pozsanda na var yesende yarin devam etmemek onemlidir ohhh yerde kalan kuilolardanda kurtulsam iyi olcakdi

Kizlar regilden sonra oyle oldum ki kanim cosdu sanki yerimde dumiyorum hep spor yapmak istiyorum.
no_name_ bacim seni unutdugumu sanma kiz seni o kadar ozledim ki insallah iyisen bilyorum yazlikda firsat bulub gelemiyorsun amma bil topiginde her kes seni cok sevoyor sen bizim bitanemizsin canimizsan sen bizim yuzugumuzdeki pirlantasin tatlim seni coklu opuyorum

Aslında bu söylediklerinin hepsi var canım ama salata çok yemek istemiyorum zaten haftada 2 gün salata ton balığı yiyorum ama farklı şeyler lazım sanırım :)
Sağol kuzum hiç üşenmedim başka bişey olsaydı o saatte hayatta kalkamzdım valla

Bende öyleydim canım en güzeli, 85 kişilik sınıfta 2-3 kişiyle iyiydim onun dışındakilerle merhaba merhaba.
Hatta arkamızdan burnu havada bunların diye konuşmuşlardı ama ben onların o samimiyetsizliklerinden kaçmıştım.
Şimdi hala o 2-3 kişiyle görüşüyoruz olacaksa böyle arkadaşlık olmalı zaten

Çoğu gitti azı kaldı, yaparsın sen :)
Sadece 1 aylık istiyorum zaten. 1 ay düzenli yapsam devamı gelir diye düşünüyorum...

Bende aynı şekilde düşünüyorum :)

Günaydın:)
oinone27 siz benim tariflerimi hiç okumuyorsunuz aşkolsun ya. geçen bitane yazmıştım işe götürürsünüz demiştim hiiiç es geçilmiş

bu sabah sağlık ocağına gittim. tekrar kan testi yaptırdım. önceki testin üzerinden zaman geçmişti çünkü.

zinnia ne güzel ya yüksek yapman. keşke ben de 2. bi üniv. okusaydım. hala geç değil dimi? okul öncesi okumayı çok istiyorum mesela. 2 yıllık açıktan..

şu no_name_ tarifi yumurtalı kabağı dene canım,
hem basit hem doyurucu,

Kuzuuumm gözümden kaçmıştır yoksa ben burdaki tarifleri hemen değerlendiriyorum. hangi tariftiki o

Es gçmedik laaa ben favorilerime kledim bi keremmm..
Ver bakalım kan nasıl durumlar.
okul öncesi için bir ara liseyi o şekilde okumak gerekiyordu hala öyle mi bilmiyorum.
Gerçi halamın gelini ünv den sonra takmıştı kafayı, gidip kız meslekte fark dersleri okumuştu tekrardan düşün artık, sonra açık öğretim okul öncesi okudu.
şimdi bilme kaç yıllık öğretmen oldu.
Geç falan değil hiç bir şey için.
Benim rahmetli amcam ki 1936 doğumlu idi 96 yılı falandı sanırım yüksek inş müh idi kendisi, almamya da yüksek yapmıştı falan orada öğrendiği almancayı ilerletmek için o yaşta kursa gidip yeminli tercüman olmuştu.
Deli dayım ise ki kendilerini sevmem önce eczacılık okumuştu sonra 50 yaşlarında hukuk okudu.
Haa annem avustralya ya gittiği yıl güzel sanatlar fakültesini okudu.
Anlayacağın yaşla falan alakası yok bu konunun kuzummmm

gelin kızlar, uğraşmayın, buldum ben, latiyya zinnia

1 su bardağı mercimeği 3 su bardağı suda haşlıyoruz. aslında ben bu miktarları hep göz kararı yaparım, sen de miktarları kafana göre ayarlayabilirsin. ama mercimeği bol olsun bence.
sonra 2 orta boy soğanı 2 yemek kaşığı zeytinyağında biraz kavurup biraz salça ekliyoruz. üzerine yıkayıp doğradığımız ıspanakları koyup 2 dakika kadar kavuruyoruz. (1 kilo kadar ıspanak olabilir) sonra haşladığımız mercimeği suyuyla beraber ilave edip karabiber ve tuz koyuyoruz. kapağını kapatıp kısık ateşte pişiriyoruz.

Diyet Canavari, 1 Şubat 2017

zayıflatan kısır tarifiiii

1/2 karnabaharin cicekleri
1 yemek kasigi biber veya domates salcasi
sıvıyağ,kimyon,karabiber,kirmizibiber,tuz
Nar eksisi veya limon suyu,
Maydanoz,yesil sogan ,salatalik

Karnabahari ciceklerine ayirdiktan sonra mutfak robotunda ince bulgur boyutu kadar cekiyoruz.
Robotu olmayanlar,rendeleyebilir.
Tavaya biraz sıvıyagi damlatip,tahta kasikla karistirarak,yumusagincaya kadar pisiriyoruz.
Icine salcasini,baharatlarini,sıvıyagınıi,nar eksisini veya limonu katip, karistiriyoruz.
Sicakken malzemeyi icine daha kolay cekiyor.
Ince kesilmis,maydanozu,yesil sogani ekliyoruz.
Kücük küpler halinde kesilmis salataligi katip,servis yapiyoruz.

Gercek kisirdan ayirt etmekte zorlanacakiniz .Simdiye kadar yapmadiysaniz ,mukakkak denemenizi tavsiye ederim.

zinnia latiyya Cilekli Turtam venezia26 Gunel huseyinli @Mevsimlerden roma@sempatik_kiz L Lolita55

kızlar bunu deneyelim mutlakaaaaa

Diyet Canavari, 8 Şubat 2017

bunu yapacağım ben hafta sonu mutlaka
yeşil mercimek ile mutheşem olur.
no_name_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…