Bende deniycem bunu :)
Tamam tamam buldum bunu :)ikisini de yapacam bugünlerde. yalnız bişey duydum mantıklı geldi. tavukların hemen hepsi hormonlu. hindi eti önerdiler. bundan sonra hindi eti yemeye karar verdim.
bir tarif de ben vereyim tv'de gördüm. sıfır yağlı ve çok besleyici. işe de götürebilirsiniz:
2 çay bar. kinoa
1 yumurta
yarım havuç rendesi
yarım soğan
yarım demet taze soğan, nane, maydonız
1 yemek kaşığı salça
tuz ve istediğiniz baharatlar.
köfte şekli verip fırında pişiriyoruz.
kendini etiketlemişsin:))gelin kızlar, uğraşmayın, buldum ben,latiyya zinnia
1 su bardağı mercimeği 3 su bardağı suda haşlıyoruz. aslında ben bu miktarları hep göz kararı yaparım, sen de miktarları kafana göre ayarlayabilirsin. ama mercimeği bol olsun bence.
sonra 2 orta boy soğanı 2 yemek kaşığı zeytinyağında biraz kavurup biraz salça ekliyoruz. üzerine yıkayıp doğradığımız ıspanakları koyup 2 dakika kadar kavuruyoruz. (1 kilo kadar ıspanak olabilir) sonra haşladığımız mercimeği suyuyla beraber ilave edip karabiber ve tuz koyuyoruz. kapağını kapatıp kısık ateşte pişiriyoruz.
Diyet Canavari, 1 Şubat 2017
ne kadar süredir çalışıyorsun? sakın istifa etme. çıkartılırsan belli bir iş gününü doldurduysan işsizlik maaşı alabilirsin.Ben zaten istifa edip ona bu mutluluğu yaşatmak istemiyorum daha yüzüme bile söyleyemiyor ama kovulursam da ilk kovulmam olacak
kinoa bulamazsan kara buğday al. bulgurdan daha iyi bunlar.Tamam tamam buldum bunu :)
bende kinoa yok ki kuzum alınca yapabilirim bunu :)
bu yazıda senin yazın canımmikisini de yapacam bugünlerde. yalnız bişey duydum mantıklı geldi. tavukların hemen hepsi hormonlu. hindi eti önerdiler. bundan sonra hindi eti yemeye karar verdim.
bir tarif de ben vereyim tv'de gördüm. sıfır yağlı ve çok besleyici. işe de götürebilirsiniz:
2 çay bar. kinoa
1 yumurta
yarım havuç rendesi
yarım soğan
yarım demet taze soğan, nane, maydonız
1 yemek kaşığı salça
tuz ve istediğiniz baharatlar.
köfte şekli verip fırında pişiriyoruz.
latiyya
hee pardon:)
Yok kuzum 4 aydır çalışıyorum alamam o yüzden. zaten biz bu şehire geleli 8 ay oldu :)ne kadar süredir çalışıyorsun? sakın istifa etme. çıkartılırsan belli bir iş gününü doldurduysan işsizlik maaşı alabilirsin.
tamam canım markete gittiğimde bakıcam :)kinoa bulamazsan kara buğday al. bulgurdan daha iyi bunlar.
Bende çok severim kııtır kıtır :)çiğ beyaz lahana yedim:)
Deniycem kuzuumm hafta sonu buğday haşlamak farz oldu çorbası tavuklusu :))haşlanmış buğday+haşlanmış tavuk+yoğurt+çörek otu+pulbiber
kızlarrr muhteşemmm bir tad olduuu
oinone27 dene mutlaka
iyice pişirDeniycem kuzuumm hafta sonu buğday haşlamak farz oldu çorbası tavuklusu :))
Ben tavuğu çok seviyorum ama işyerine getirince bozulur mu bilemedim bana bozulmaz gibi geliyor eşim zehirleyebilir diyo dolap falan yok ya tavuk zehirlemeside kötü oluyor
Şiştim resmenhaşlanmış buğday+haşlanmış tavuk+yoğurt+çörek otu+pulbiber
kızlarrr muhteşemmm bir tad olduuu
oinone27 dene mutlaka
evet yeşil mercimek candır:)Kizlar bende yesil mercimek yemeyin hep yaparim nana pul biber yogurt katar yerim yesil mercimek diyetde cok faydalidir diyetde hep tok tutuyor hemde olusan halsizliklara bire bir ilac kimidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?