Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Ellerine sağlık canım sen yaparsında olmamı güzelim yoğurdu ayrımı getirdin karıştırdınmı onu anlamadım

Allah kolaylık versin canım okumak çok yoruyo insanı kuzum

Teşekkür ederim beni övün diye koydum:)) canınız çektiyse affola:) kardeşime yaptım özellikle yesin zaar.
Mevsimlerden roma nasılsın napıyosun
İyiyi şükür canım iki gündür hastahanedeyin kontrollerim vardı onunla uğraştım hastahaneden geldim çok yorulmuşum böylebi güzellik övülmezmi canım

İyiyi şükür canım iki gündür hastahanedeyin kontrollerim vardı onunla uğraştım hastahaneden geldim çok yorulmuşum böylebi güzellik övülmezmi canım
dinlenirsin bugünlerde canım umarım. dizin için ameliyat kesin mi ne söylendi en son?

dinlenirsin bugünlerde canım umarım. dizin için ameliyat kesin mi ne söylendi en son?
Kesin canım ben erteliyorum onu okullar var sınavları bitsin çocukların öyle olcam
Troit için gitdim gayet iyi oda bugün cildiyeye gittim ayak tırnagımda hafif sararma vardı bide güneş kremi önersin dedim cildime göre ordan endokrin diyetisye görün demişti orayada gitdim aradan çıksın dedim endokrinle diyetisyen birlikte takip edicekmil

iyi olmasına sevindim canım. takip altında olmak güzel, için herzaman rahat olur. allah kolaylık versin

bide poğaça yaptım ama hadi onun fotosunu atmayim:) tuzu az gelmiş ama ya
haftaya salıya randevu aldım bakalım. ilaç yazacak bide kerataya bakacak ne ediyo içerde çocuğum.
no_name_ uzun zaman uğramicak galiba ya özledik:/ en son yaz moduna geçtim artık çok sık uğramam demişti. umarım yakın zamanda gelir

kolay gelsin görüşürüz:)
Sağol canım çıktım ilaçları alamadım yarına kaldı
Market gezdim Migros da züccaciyede indirim vardı tencere pilav ve karnıyarık tenceresi ve sahan aldım. Buğdayım bitmişti onu aldım akşamdan ıslatıp yarın yapıcam ilaç almaya çıktım birtek ilaç almadım başka bi sürü alış veriş yaptım

Bugünkü menüm
Öğlen yazdan yaptığım kahvaltılık sostan 2 yk
Bi parça ekmek
2kk peynir
Dere otu maydanoz
Akşam
1porsiyon uskumru fileto
Bol bol salata
4lt su
1kahve 1 yeşil çay
Spor 2km yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…