ben normal yoğurtlusunu yapacam ya soğuk soğuk.haşlanmış buğday+haşlanmış tavuk+yoğurt+çörek otu+pulbiber
kızlarrr muhteşemmm bir tad olduuu
oinone27 dene mutlaka
Tamam canım havalar iyice ısınmadan 2-3 kere getireyim değerlendireyim.iyice pişir
henüz çok sıcak değil havalar bir şey olmaz
aldığın tavuktan emin ol taze olsun,
sabah dolaptan al koy çantana ofiste 12 de yiyeceksin zaten.
Amaaa çok güzel duruyo bunlaaarrr yapılır mı şimdi bu bize :)Eki Görüntüle 1978188
ben yaptım ben yaptııımm
Dün çok yedim ucunu kaçırdım menemenin ondan canım başka yemedim acıkmadımKız bi öğün mü yiyorsun seennn
Yok canım öğlen 12.00canım gece 12 mi bu anlamadım
oruçlu musun
İyiyim canım çok şükür vermeye devam ediyorum şimdilik sorun yok sen vermeye başladınmı tekrar tartıldınmı canım faydasını gördünmüMevsimlerden roma tatlim sen nasilsin nasil gidyor diyetin canim eger imkanin varsa ciha sende bir al kullan gercekden superdi
Ellerine sağlık canım sen yaparsında olmamı güzelim yoğurdu ayrımı getirdin karıştırdınmı onu anlamadımMevsimlerden roma buğdayı buzluğa attım bir kısmını,
kalanı da tavuk göğsü ile tekrar pişirdim.
Normalde tuz koymuyorum kendimyerken ama kuzum ve eşim sevmez öyle diye onlarınkine biraz tuz ve tereyağı ekledim.
kendiminkini ayırdım pul biberledim bolca.
keşkek yaptım yağsız tuzsuz
ama eminim tadı güzeldir,
bakalım öğle arası yiyeceğim.
haa birazda yoğurt ekledim üzerine, çörek otuda
yanüüüü delü saçması bir şey oldu
Allah kolaylık versin canım okumak çok yoruyo insanı kuzumCanım yulaf al kendine,
ama gerçek yulaf aktarlarda veya büyük marketlerde var,
o bir dursun evde.
ve mutlaka yoğurtsuz bırakma evi.
eğer hiç bir şey yoksa sabah yoğurt+yulaf karıştır koy çantana.
işte biraz sulandırır yersin, çörek otuda olsun ben bayılıyorum,
her öğün ver yerim.
MArul kıvırık vs de olsun evde bir de ton balığı ki seviyorsun zaten.
bunlar kurtarıcı yiyeceklerin olsun.
Ama gece kalkıp fasulye yapman takdire şayan kuzummm.
Bu kendini ve diyetini ciddiye aldığını gösteriyor, kutluyorum seni
Akşam biraz makale vs okudum, yüksek lisans tezimi yazıyorum, yoruldum laaaynnn, oku oku çeviri yap vs
Ellerine sağlık güzelim muhteşem duruyo kahveni al gel beni ye diyo resmenn afiyet olsun canım benimEki Görüntüle 1978188
ben yaptım ben yaptııımm
İyiyi şükür canım iki gündür hastahanedeyin kontrollerim vardı onunla uğraştım hastahaneden geldim çok yorulmuşum böylebi güzellik övülmezmi canımTeşekkür ederim beni övün diye koydum:)) canınız çektiyse affola:) kardeşime yaptım özellikle yesin zaar.
Mevsimlerden roma nasılsın napıyosun
dinlenirsin bugünlerde canım umarım. dizin için ameliyat kesin mi ne söylendi en son?İyiyi şükür canım iki gündür hastahanedeyin kontrollerim vardı onunla uğraştım hastahaneden geldim çok yorulmuşum böylebi güzellik övülmezmi canım
Kesin canım ben erteliyorum onu okullar var sınavları bitsin çocukların öyle olcamdinlenirsin bugünlerde canım umarım. dizin için ameliyat kesin mi ne söylendi en son?
iyi olmasına sevindim canım. takip altında olmak güzel, için herzaman rahat olur. allah kolaylık versinKesin canım ben erteliyorum onu okullar var sınavları bitsin çocukların öyle olcam
Troit için gitdim gayet iyi oda bugün cildiyeye gittim ayak tırnagımda hafif sararma vardı bide güneş kremi önersin dedim cildime göre ordan endokrin diyetisye görün demişti orayada gitdim aradan çıksın dedim endokrinle diyetisyen birlikte takip edicekmil
Sağol canım benim dışarda biraz işilerim var ilaçları alayım çakiyi uyutdum akşam uğrarım öpüldünüz güzelleriyi olmasına sevindim canım. takip altında olmak güzel, için herzaman rahat olur. allah kolaylık versin
kolay gelsin görüşürüz:)Sağol canım benim dışarda biraz işilerim var ilaçları alayım çakiyi uyutdum akşam uğrarım öpüldünüz güzeller
Sağol canım çıktım ilaçları alamadım yarına kaldıkolay gelsin görüşürüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?