ekmek yookkkkkkkSabah
2 haşlanmış yumurta bi parça peynir zeytin maydanoz
Öğlen
1 tabak taze fasülye ve yoğurt 2 kaşık sütlaç
Akşam
1 tabak taze fasülye 3 sıkım çiğköfte yoğurt
Beybisi sağol canım bimden dondurulmuş aldım fena deildiafiyet olsunn
özellikle uskumrunn
sadece bugüne özel kuzummmAfiyet olsun canım maşallah yürüyüşü baya artırdın :)
yok vallaa ana yolGeçmiş olsun canım ne yaptın bugün böyle menisküsse hiç zorlamaya gelmiyo hemen agrıyo canım biyopsi için hiç merak etme iyi çıkar Allahın izniyle çok geçmiş olsun kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canım benim kız bir yeri yapam derken diğer tarafı bozcan bi alış veriş merkezi yada camidemi yoktu kız. O kadar zaman tutulurmu çiş
yemeeeÇikolatadan bende vaz geçemiyorum ben ekmek yemiyorum dedim bugün diyetisyene hiç yememek olmaz azda olsa yiyeceksin dedi 6 porsiyon ekmek verdi anlamsdım valla kime inanıcaz
Adam akşama verdiği pilavuda vekmekten saymış kızyemeee
1 ye 2 ye 6 nedir yaaaaa
1800 kalorilik bir liste verdi her ay kontrolde düşürücez kolariyi böylece kilo vermen durmuyacak dedi aynı kaloriye vücut alışınca duruyormuşyemeee
1 ye 2 ye 6 nedir yaaaaa
sağol canım benimm keşke beraber yiyebilseydik
Kiz diyetsyene gitdin dimi allah kolaylik versin sana basarilar canim benim1800 kalorilik bir liste verdi her ay kontrolde düşürücez kolariyi böylece kilo vermen durmuyacak dedi aynı kaloriye vücut alışınca duruyormuş
boşver cnımmAdam akşama verdiği pilavuda vekmekten saymış kız
keşkeeeeeeeesağol canım benimm keşke beraber yiyebilseydik
evet onu doğru demiş canımmm1800 kalorilik bir liste verdi her ay kontrolde düşürücez kolariyi böylece kilo vermen durmuyacak dedi aynı kaloriye vücut alışınca duruyormuş
Bende arada sirada bittder cikolata atiyorum agzima aci bittderi seviyorum can olsun kan olsun kilo olmasin deyib yiyorumyemeee
1 ye 2 ye 6 nedir yaaaaa
Bende geçen yıl bi diyetisyene gidiyordum oda öyle diyordu onunda vücuda katkıları var yok sayamazsn 4 ile 8 dilim ekmek türk sağlık enstitüsu tarafından önerilenmiş canımÇikolatadan bende vaz geçemiyorum ben ekmek yemiyorum dedim bugün diyetisyene hiç yememek olmaz azda olsa yiyeceksin dedi 6 porsiyon ekmek verdi anlamsdım valla kime inanıcaz
Evet artık yoookekmek yookkkkkkk
şöyle adam gibi köy ekmeği olsa taaaa eskilerdeki gibi yiyelim canımmmBende geçen yıl bi diyetisyene gidiyordum oda öyle diyordu onunda vücuda katkıları var yok sayamazsn 4 ile 8 dilim ekmek türk sağlık enstitüsu tarafından önerilenmiş canım
helal olsun sana kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuEvet artık yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?