6 porsiyon ekmek mi yohh artıhhÇikolatadan bende vaz geçemiyorum ben ekmek yemiyorum dedim bugün diyetisyene hiç yememek olmaz azda olsa yiyeceksin dedi 6 porsiyon ekmek verdi anlamsdım valla kime inanıcaz
Evet ya annelerimiz ninelerimiz tandir ekmeyi yapardi ben kucuken ekmek pisende kokusu tum koye yayilirdi simdi nerde o gunler oooooooşöyle adam gibi köy ekmeği olsa taaaa eskilerdeki gibi yiyelim canımmm
nerdeeeeeee
maşallah ne yürümüşsün.akşam olduya laaaaa
saat 1.30 gibi şirketten çıktım doğru hastaneye
önce ortopediye
kontrol etti mr istedi ancak yarın aaşam 8.30 a randevu alabildim.
ama ilk kontrolde dış menüsküs yırtılmasına benziyor dedi.
İyi de ben yürüüceaaammmm dedim.
Baktı sanırım içinden manyak mı bu dedi.
ama bana tamam ama ağrı olursa bırak taksiye vs bin didiii.
Neyse sonra endokrine girdim.
KAn idrar istedi.
ultrason istedi ve biyopsi istedi.
onu da önümüzdeki haftaya randevu aldım.
Laaa kadın dedi ki sen hiç kaza geçirdin mi kafa travması yaşadın mı diye sordu.
Hani çok su içiyorum ya.
Evet dedim, 2003 yılında araba çarptı havada takla atmışım yere düştüğümü hatılrıyorum dedim.
İşte o trava ile hormon merkezimde bir sorun olmuş olabilirmiş.
KAndan mı yoksa ultrasondan mı ne belli oluyormuş ona bakacaklar işte.
Biyopsi canımı sıksada ne varsa çıkar erkenden sıkma canını didim kendime.
Sonra dermatolojiye girdim.
KAdın soydu her yerimi kontrol etti.
ÖZellikle belimden aşağısı çok kuru biliyorum zaten.
Devletin ödediği bir nemlendirici varmış hep bunu kullanackasın artık dedi duştan sonra.
ve spordan önce atopik dertamit ciltler için bir krem sür eşofmanın altına dedi yaty giyme eşofman giy dedi.
evde vardı zaten kızımın elli çeşit krem atopikler için.
Anaaammm sonra çıktım hastaneden
kızım sen yürüsün haydiiiiii dedimmm.
La yürüdüğüm yol bir uçtan bir ucaa haa şehrin nerede ise
9,5 km ye yakın yol yürümüşüm.
Haa bu arada bir çişim geldi bir çişim geldi aaaalllaaam yareppiimmm,
Tuttum ama laaaaa
Ayy köyde yaparlardı odun fırınında bide üstüne pide atarlardı patatesli ohh miisssşöyle adam gibi köy ekmeği olsa taaaa eskilerdeki gibi yiyelim canımmm
nerdeeeeeee
aynen çok eskidendi buğdayın buğday olduğu zamanlar. şimdi fısssşöyle adam gibi köy ekmeği olsa taaaa eskilerdeki gibi yiyelim canımmm
nerdeeeeeee
Afiyet olsun canımKizlar merhaba bugun ki sporum tam 9km oldu ikindi ara ogun de yulaf ciha keten tohmu katdim suyla birdende diyet biskuvu.
Yedim 3 L su bitdi aksamda 4 kasik karabugday haslamasdim onan yedim 3 kasikda makarna
Sağol canım kendi istegimle deil doktor mecbur kıldı ama ben kendi bildiğimi yapıcam duyduğum söylenemez listeyeKiz diyetsyene gitdin dimi allah kolaylik versin sana basarilar canim benim
Sağol canıım :)helal olsun sana kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuu
salı günü mü tartılıcaksn kuzum bu sporla baya vermişsindir :)Kizlar merhaba bugun ki sporum tam 9km oldu ikindi ara ogun de yulaf ciha keten tohmu katdim suyla birdende diyet biskuvu.
Yedim 3 L su bitdi aksamda 4 kasik karabugday haslamasdim onan yedim 3 kasikda makarna
Ewet canım var zaten arada.memleketden babaannem yolluyor buzluga atıyorum ondan çıkarıp yiyorum xaten bugday pilav hep bulgur ekmek gurubuna giriyor canımBende geçen yıl bi diyetisyene gidiyordum oda öyle diyordu onunda vücuda katkıları var yok sayamazsn 4 ile 8 dilim ekmek türk sağlık enstitüsu tarafından önerilenmiş canım
Sagol canim benim insallah biran evvel sende zayiflama hikayeni basarilarini yazmaga baslayarsin insallah yeterki kendine inan azimle iradenle basarcan canim benimAfiyet olsun canım
Sağol canım kendi istegimle deil doktor mecbur kıldı ama ben kendi bildiğimi yapıcam duyduğum söylenemez listeye
İyi geceler kuzum2 gundu cok yurus yapiyorum bacaklarim simdi agriyor sabah insallah pilates yapmayi pilanliyorum hadi kizlar iyi geceler allah rahatlik versin hepinize tatli ruyalar .
Inan o kadar stres keciriyorum ki gitdimi gitmedimi diye evet ya sporu guclendirsim artik sabahlarida kahvaltidan once yurus yapiyorumsalı günü mü tartılıcaksn kuzum bu sporla baya vermişsindir :)
Yok canım avuç ayası kadar porsiyonu olarak uda köy ekmeginden arada yerim6 porsiyon ekmek mi yohh artıhh
yeme ya ekmek fıs bir besin.
Bugün markete bi girdim aaa karabuğdaymaşallah ne yürümüşsün.
kontrol iyidir iyi hiç endişelenme
Sağol canım inanıyorum şimdiye kadar sizinle 14.8 kilo gitti ve gitmeye devam edicek inşallah sende biran önce ideal kilona ulaşırsın kuzum azmin süper maşallahSagol canim benim insallah biran evvel sende zayiflama hikayeni basarilarini yazmaga baslayarsin insallah yeterki kendine inan azimle iradenle basarcan canim benim
anladım canım memleketten gelen köy ekmeği başka olur tabiYok canım avuç ayası kadar porsiyonu olarak uda köy ekmeginden arada yerim
Afiyet olsun canım bir zaman sonra yiyemiyo insan istesede canım ağır gelşyo bünyeyeSağol canıım :)
Bugün iş akadaşlarımdan bi abi bana sütlaç getirti, biz fabrikada yada lokantada yiyoruz sen burda yiyemiyosun kızım dedi 2 kaşık aldım nasıl tatlı geldi nasıl şekerli geldi anlatamam ama kan şekerim de yerine geldi sanırım
Aynen canım kıymıyorum yemeye bitecek diyeanladım canım memleketten gelen köy ekmeği başka olur tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?