Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Çikolatadan bende vaz geçemiyorum ben ekmek yemiyorum dedim bugün diyetisyene hiç yememek olmaz azda olsa yiyeceksin dedi 6 porsiyon ekmek verdi anlamsdım valla kime inanıcaz
6 porsiyon ekmek mi yohh artıhh
yeme ya ekmek fıs bir besin.

maşallah ne yürümüşsün.
kontrol iyidir iyi hiç endişelenme

Kizlar merhaba bugun ki sporum tam 9km oldu ikindi ara ogun de yulaf ciha keten tohmu katdim suyla birdende diyet biskuvu.
Yedim 3 L su bitdi aksamda 4 kasik karabugday haslamasdim onan yedim 3 kasikda makarna
Afiyet olsun canım
Kiz diyetsyene gitdin dimi allah kolaylik versin sana basarilar canim benim
Sağol canım kendi istegimle deil doktor mecbur kıldı ama ben kendi bildiğimi yapıcam duyduğum söylenemez listeye

helal olsun sana kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sağol canıım :)
Bugün iş akadaşlarımdan bi abi bana sütlaç getirti, biz fabrikada yada lokantada yiyoruz sen burda yiyemiyosun kızım dedi 2 kaşık aldım nasıl tatlı geldi nasıl şekerli geldi anlatamam ama kan şekerim de yerine geldi sanırım

Kizlar merhaba bugun ki sporum tam 9km oldu ikindi ara ogun de yulaf ciha keten tohmu katdim suyla birdende diyet biskuvu.
Yedim 3 L su bitdi aksamda 4 kasik karabugday haslamasdim onan yedim 3 kasikda makarna
salı günü mü tartılıcaksn kuzum bu sporla baya vermişsindir :)

Bende geçen yıl bi diyetisyene gidiyordum oda öyle diyordu onunda vücuda katkıları var yok sayamazsn 4 ile 8 dilim ekmek türk sağlık enstitüsu tarafından önerilenmiş canım
Ewet canım var zaten arada.memleketden babaannem yolluyor buzluga atıyorum ondan çıkarıp yiyorum xaten bugday pilav hep bulgur ekmek gurubuna giriyor canım

Afiyet olsun canım

Sağol canım kendi istegimle deil doktor mecbur kıldı ama ben kendi bildiğimi yapıcam duyduğum söylenemez listeye
Sagol canim benim insallah biran evvel sende zayiflama hikayeni basarilarini yazmaga baslayarsin insallah yeterki kendine inan azimle iradenle basarcan canim benim

Sagol canim benim insallah biran evvel sende zayiflama hikayeni basarilarini yazmaga baslayarsin insallah yeterki kendine inan azimle iradenle basarcan canim benim
Sağol canım inanıyorum şimdiye kadar sizinle 14.8 kilo gitti ve gitmeye devam edicek inşallah sende biran önce ideal kilona ulaşırsın kuzum azmin süper maşallah

Afiyet olsun canım bir zaman sonra yiyemiyo insan istesede canım ağır gelşyo bünyeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…