aa ne güzel yapınca nasıl olduğunu söylersin :)Bugün markete bi girdim aaa karabuğday
görür görmez aklıma sen geldin hemen aldım tarifini haftasonu yapıcam inşallah :)
Hayırlı geceler canım Allah rahatlık versin dinlen güzelce2 gundu cok yurus yapiyorum bacaklarim simdi agriyor sabah insallah pilates yapmayi pilanliyorum hadi kizlar iyi geceler allah rahatlik versin hepinize tatli ruyalar .
evet tatlımmmSağol canıım :)
Bugün iş akadaşlarımdan bi abi bana sütlaç getirti, biz fabrikada yada lokantada yiyoruz sen burda yiyemiyosun kızım dedi 2 kaşık aldım nasıl tatlı geldi nasıl şekerli geldi anlatamam ama kan şekerim de yerine geldi sanırım
o zaten çok kilo verdi ve veriyorda canımSagol canim benim insallah biran evvel sende zayiflama hikayeni basarilarini yazmaga baslayarsin insallah yeterki kendine inan azimle iradenle basarcan canim benim
ben de en iyi kilo alanlardano zaten çok kilo verdi ve veriyorda canım
aramızda en iyi kilo verenlerden
mercimek uyuyo sen deeelllneneler gibi uyukluyorum olduğum yerde
heeeeeben de en iyi kilo alanlardan
bu gidişle doğuma yuvarlanarak gidecem:))heeeee
sen alacannnnnn
sana helalllllll
sussssssbu gidişle doğuma yuvarlanarak gidecem:))
günaydın canııımmm nasılsıınGünaydiiiinnnnn
sen bir tarafatan iş bak canımmGünaydıııınnnn
Cuma günlerini seviyorum nedense hem bir yoğunluk oluyor zaman kolay geçiyor hemde haftasonunun habercisi gibi geliyor bana ama bugün hava bi kasvetli kapalı tam bunalımlık battaniyeyi çek kahveni iç modu. sabah yataktan zor kalktım. Tabi buna dün işten çıkarılma olayını duymamın etkisi de var sanırım ayaklarım geri geri gitti.
Evet canım muhasebe dün internetten baktım biraz ama iş görüşmesine çalışırken gitmem zor.sen bir tarafatan iş bak canımm
kendini o moddan çıkartman lazım.
Muhasebe departmanındasın değil mi?
GİDERSİN BİR ŞEKİLDE BİR ARA CMT ÖĞLEDEN SONRA FALAN.Evet canım muhasebe dün internetten baktım biraz ama iş görüşmesine çalışırken gitmem zor.
günaydınnn minnakkkgünaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?