Yaza fit girmek isteyenler diyet gunlugume hosgeldiniz

ozlm94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
84
0
86
İstanbul
Yaz icin yarin KESİN VE SON OLARAK diyete baslayip on kilo vermeyi dusunuyorum. Benle olan ??

kilo vermek isteyen herkes benim arkadalım olabiliiirr ben de 10 kilo vermek istiyorummm...yaza fit girmek,kızlarıma fit anne,kocişime fit hatun olmak istiyorummm

hosbulduk canim bu arada herkes kendini tanitirsa iyi olur.
ben 26 yasindayim 1 yasinda 2 aylik oglum var dogumdan sonra yapisti kilolar uzerime ama artik kurtulma zamani geldi...

Arkadaşlar merhaba, ben de 68'den 55'e düşmek istiyorum yani bakmayın adımın çubukprenses olduğuna o iki yıl önceki halimdi şimdi olsam olsam galetaprenses olurum
Ben de sizinleyim ama iki gündür hastayım. Birkaç gün sonra iyileşip ben de başlayacağım sizlerle

hosbulduk canim bu arada herkes kendini tanitirsa iyi olur.
ben 26 yasindayim 1 yasinda 2 aylik oglum var dogumdan sonra yapisti kilolar uzerime ama artik kurtulma zamani geldi...
Evet haklisin kizlar herkes kendini tanitsin :) dogum sonrasi kilolar bas belasi dimi ? Umarim en kisa zamanda kurtulursun canm ya :) bende 20 yasindaym 60 kiloyum boyum da 162 falan kendimi bildim bileli 50 ye inmeye calisiyorm ama yok olmuyo bu sefer kararliyim ama olcak insallah

Oncelikle hosgeldin :) bence yine cubukprwnses olabilirsin canim ins hep birlikte olcaz birbirimize destek olarak bi kac gun sonra seni de bekliyoruz aramiza :)

insallah canim bizde bu azim varken basaracagimiza inaniyorum yaza fit kadinlar olarak girecegiz

Oncelikle hosgeldin :) bence yine cubukprenses olabilirsin canim ins hep birlikte olcaz birbirimize destek olarak bi kac gun sonra seni de bekliyoruz aramiza :)

İnşallah canım Fenalık geldi bu kilolardan, ne giysem kendimi mutsuz hissediyorum, eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor tabi
Bu arada ben de kendimi tanıtayım, 24 yaşındayım boyum 170 kilom 68
İki sene öncesine kadar kendimi bildim bileli 55-57 arasında gidip gelmiş bir insandım. Üniversite 3. ve 4. sınıfta hayatım ev ve okul arasında sandalye tepelerinde yaşayarak geçti. Stres bastıkça vurdum kendimi yemeğe, sonuç iki yılda 13 kilo olarak geri döndü.
Ama sizlerle bana da azim geldi, hep birlikte kurtulalım kızlar bu kilolardan

Canim ben de su an uni de oldugum icinseni cok iyi anliyorum:) insallah birlikte kurtulcaz

bende 27 yaşında biri 2,5 yaşında biri 6 aylık iki melek annesiyım...
boyum 1,67..kilom 68...hedef kilom 58...

Kizlar ben simdiye kadarkileri yaziym .sabah 9 da kalktm yuruyuse gittim .1 1 bucuk saat kadar yurudum ve spor aletlerini yaptm .simdi ise kahvalti olarak bi kase sutlu kornflakes yiyorum .elimden geldigince sıksık buraya yazmaa caliscam herkes de oyle yapmaya calissin daha iyi motive ederiz birbirimizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…