- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 33
- 28
mutlaka deneyeceğim, ben zeytinyağsız pişiriyordum. tenk uuuYok suyunu sıkmıyorum. Suyu bitene kadar kavuruyorum bitince de 1 YK zeytinyağı ile yenilecek duruma gelene kadar kavurmaya devam ediyorum. Suyu sıkılmış gibi susuz kalıyor.
Merhaba ben varım. Vermem gereken acil 12 kg var.
10 kg diyet ve sporla 3-4 ayda çok rahat verilir diye düşünüyorum.Tabii metabolizma hızınız, şu anki kilonuz, yaşınız vs. durumuna göre de süreç hızlanır ya da yavaşlar.ayy kızlar banada nolur yardım edin benimde 10 kilo vermem lazım polikistik over yüzünden doktor şart koydu bana hamile kalmam zor 3 senedirde olmadı verdiğin takdirde şansın yüksek dedi naptımsa veremedim. Sizce 10 kilo kaç ayda verilir?
3 günKaç gun yapıyoruz bunu en fazla
Evet hedefim güzel değil mi10 kg diyet ve sporla 3-4 ayda çok rahat verilir diye düşünüyorum.Tabii metabolizma hızınız, şu anki kilonuz, yaşınız vs. durumuna göre de süreç hızlanır ya da yavaşlar.
İstikrarlı ve sabırlı olmak lazım.Hedefiniz öyle güzel ki inşallah biran önce 10 kg verirsiniz.
2 ayda verilir rahatça fazla kismadanayy kızlar banada nolur yardım edin benimde 10 kilo vermem lazım polikistik over yüzünden doktor şart koydu bana hamile kalmam zor 3 senedirde olmadı verdiğin takdirde şansın yüksek dedi naptımsa veremedim. Sizce 10 kilo kaç ayda verilir?
Haklısın canım tabiki bebek için değerMehrii34 yemeğe karşı irade bence bebek için değer ne güzel 13 kg kadar vermişsiniz bir gayret edip 10 kg daha verseniz doktorun dediği kilolara gelirsiniz.
Canınız birşey istediğinde bunun gelip geçici bir süreç olduğunu düşünün şimdilik yemeyin
Bende evlendiğim ilk 6 ay 10 kg civarı aldım hamileliğimde de 22 kilo aldımçabuk kilo almış olmanızı çok iyi anlıyorum
Teşekkür ederim2 ayda verilir rahatça fazla kismadan
Olsun sen toparlarsin ama yiyince ele birsey geçmiyor hayirlisi olsunbugün iştahım çok açık ÇÜNKÜ HOŞLANDIĞIM ADAMA ÇOK BOZUĞUM
sabahtan beri cozuttum yedim, yazmıyorum canınız çekmesinsiz benim gibi yapmayın havalar güzellesiyor
Ben iftarda genelde çorba salata veya yoğurt yerim ekmeksiz başka yiyemem. Sahurda da yoğurt bol su. Akşam yürüyüş yapabilirsem de iyi olur ama zor gibiRamazan icin bir formulu olan var mi?
Bunu yapsan bile yeter baya az kalori super bende insaAllah abartmamBen iftarda genelde çorba salata veya yoğurt yerim ekmeksiz başka yiyemem. Sahurda da yoğurt bol su. Akşam yürüyüş yapabilirsem de iyi olur ama zor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?