Ben tutmuyorum ama oruç ayni zamanfa bedene iyi geldigi icin kolay olur tutanlara zayiflamak da. . Bir de Diyetisyen Dilan Saglam instagram adresinde paylasmisti ben ondan online hizmet almistim 1 aylik. Cok faydasini gordum. Sayfasini incele tavsiyeleri güzelRamazan icin bir formulu olan var mi?
1 haftada cok kilo alamazsin ya. ZannetmemKizlar bende bu hafta ipin ucu kacti tatlilar pastalar pogacalar baya fazla kacirdim. Bu hafta kilo almis cikicam yuzde yuzcok mutsuzum
toparlarsın sen sıkma canını aramıza geri dön düzenli şekilde hemen hallolurKizlar bende bu hafta ipin ucu kacti tatlilar pastalar pogacalar baya fazla kacirdim. Bu hafta kilo almis cikicam yuzde yuzcok mutsuzum
Cocuk nasıl oldu daha iyimi?Kizlar bende bu hafta ipin ucu kacti tatlilar pastalar pogacalar baya fazla kacirdim. Bu hafta kilo almis cikicam yuzde yuzcok mutsuzum
Yumurta diyetimin 2. Günün deyim buna benzer 1 kahvalti yapacagim biraz dan.suan kahve içiyorum..
1 haftada cok kilo alamazsin ya. Zannetmem
toparlarsın sen sıkma canını aramıza geri dön düzenli şekilde hemen hallolurara sıra olur böyle. bu bi sürec
Kizlar aldim heo hamur isi ve tatlilar yeniyor kayinvalide bizde ve surekli pismeden olmuyor . Yemeyi seviyor Bnde yemezsem o da yemiyor istemiyormusumCocuk nasıl oldu daha iyimi?
Sebeplerin var ama. Olsun sağlık olsunda gerisi hallolur. Şu surec geçince 1 hafta biraz fazla sıkınca toparlamaya başlarsın inşallahKizlar aldim heo hamur isi ve tatlilar yeniyor kayinvalide bizde ve surekli pismeden olmuyor . Yemeyi seviyor Bnde yemezsem o da yemiyor istemiyormusum
Givi oluyormusBnde Cok Cok fazla yedim . Oglan eskisine gore daha iyi Ama geceleri cok eziyet ediyor. Bnm diyet fazlasiyla sasdi 2 kilo almisimdir cok rahat
Kasma hiç kendini . Belki de buna ihtiyacin var bir süre. Sonra dengesini bulursun zaten cnmKizlar aldim heo hamur isi ve tatlilar yeniyor kayinvalide bizde ve surekli pismeden olmuyor . Yemeyi seviyor Bnde yemezsem o da yemiyor istemiyormusum
Givi oluyormusBnde Cok Cok fazla yedim . Oglan eskisine gore daha iyi Ama geceleri cok eziyet ediyor. Bnm diyet fazlasiyla sasdi 2 kilo almisimdir cok rahat
merhabalar, kusura bakmayin cenazemiz vardi ondan kac gundur giremedim su an girip yapabildim yarin evime donecegim cuma sabah tartilip bildirecegim kusura bakmayin.@sebepsiz07britneyyyyy kizlar sizinde kilolarinizi alalim guncelliyelim. @sebepsiz07 canim Sen Iki haftadir guncellemiyorsun. Bizimlesindir insallah. Ama Iki hafta ust ister guncellemeye yapmayan arkadaslari listeden cikariyorum . Sevgiler
Basiniz sagolsun..merhabalar, kusura bakmayin cenazemiz vardi ondan kac gundur giremedim su an girip yapabildim yarin evime donecegim cuma sabah tartilip bildirecegim kusura bakmayin.
Kesinlikle insan kendini çok dinç ve sağlıklı hissediyor..Kızlar sizde de var mı bu durum,
sağlıklı beslendikten sonra bi parlaklık canlılık geldi hayatıma
Henüz kısa süredir sağlıklı beslenmeye calisiyorum ama ruhum hafifledi
"ben bakımlıyım, değerliyim" algisi isliyor beynimde.
Başınız sagolsunmerhabalar, kusura bakmayin cenazemiz vardi ondan kac gundur giremedim su an girip yapabildim yarin evime donecegim cuma sabah tartilip bildirecegim kusura bakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?