- 25 Aralık 2014
- 163
- 78
- 38
- 38
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.101
Peki ikinci cizgi silik de ciksa hamilelik var anlamina mi geliyo kesin?ben de mrktayım...daha 1 haftam var...çok zor beklemek...eczaneye göre testler garanti.ama benim ilk hamileliğimde adetimden 15 gün sonra preductor ile belli oldu ama 2.çizgi net değildi silikti...onda diyoorum ya siklus aralığına göre mi erken yada geç belli oluyor?????
valla cnm adetim geçtiği 3 günden itibaren test yapmaya başlamışştım..bebek beklentimiz yoktu korunuyorduk adet geçikincce hemen hamilesin dedi çevrem..ben de tam tersi kötü şeylere yormuştum hayatımda hiç gecikmemişti adetim çünkü..zarla zorla milletin ısrarıyla 3 gün sonra test yaptım hani o en ucuz dandik testlerden ve sonuç negatif çıkmıştı...daha sonraki gün ısrarla kan testi yaptır dedeiler...ama benim bebek beklentim olmadığından kan testi yaptırmadım...ama herrgün arkadaşlarr 1 tes aldılar bana ve 15 güne kadar hergün negatif çıktı..15.gün productor denemeye karar verdik ve ilk kez silik çizgiyi görünce eczaneye danıştık eczacı silik çizgi pozitif yorumlanır demişti akabinde kan testine gittim evt pozitifti.silik çzgi genelde pozitif yorumlanıyoruş cnm...hayırlısı diyorummPeki ikinci cizgi silik de ciksa hamilelik var anlamina mi geliyo kesin?
Benim bugün itibari ile 8 günüm var. Burada çok konu okudum erken gebelikle ilgili amaçoğu olumsuz. O nedenle ben bekliyorum. Zaten prospektüsünde yazıyormuş sanırım, atıyorum 5 gün önce yüzde 50 3 gün önce yüzde 30 ihtimalle çıkar gibi.ben de denemek istiyorum erken gebelik testlerinden birini ama daha 1 hafta var...eminim çok erken ve negatif çıkar...
Kan testi yaptır bence canm, ben olsam 4 gün geçmiş hemencecik kan testi yapmaya giderdimKızlar benim bat 26 ocaktı ve hala regl olmadım, adet günü test yaptığımda da negatif çıkmıştı.. napayım acaba ya
Kan testi yaptır bence canm, ben olsam 4 gün geçmiş hemencecik kan testi yapmaya giderdim
Evt canım yaptır artk,, inşaallah mutlu haberlerini alırız canmİdrar testi negatif çıkınca adet gecikti sanmıştım ama hala gelen giden yok, regl belirtisi de yok.. en iyisi kan testi yaptırıyım ya,kesin sonuç. .
Evt canım yaptır artk,, inşaallah mutlu haberlerini alırız canm
Insallah diyelimAralık; 'negativ' Ocak; 'Regl' oldum
Şubat; olacak mı yanişimdi !!
Dur canım negatif olması hamile değilsin demek değil ki. Reglden önce çıkabilir çıkmayabilir. Belki seninki çıkmadı. Kasık ağrısından başka belirtin var mıTest yaptim negatifkorktugum basima geldi... kasiklarim da hala agriyo ne agrisiysa.
Zaman zaman belim agriyo bi de. normalde benim karin ya da kasik agrim adet oldugum zaman basla ikinci gunune kadar adetin gecerdi. simdi ben yaklasik 1 haftasir agri cekiyorum. sanki her an adet olacakmisim gibi kasiklarimda bi dolgunluk hissi var. insallah kotu bisey yokturDur canım negatif olması hamile değilsin demek değil ki. Reglden önce çıkabilir çıkmayabilir. Belki seninki çıkmadı. Kasık ağrısından başka belirtin var mı
Yoktur yoktur sen içini ferah tut. Kendimizi çok dinliyoruz ondan mı en ufak ağrının farkına mı varıyoruz acaba. Ben de yaşıyorum çünkü. Bekle bence 2 3 gün daha. Emin olmaz ve adette gelmezse kan testi yaptırırsın olmaz mıZaman zaman belim agriyo bi de. normalde benim karin ya da kasik agrim adet oldugum zaman basla ikinci gunune kadar adetin gecerdi. simdi ben yaklasik 1 haftasir agri cekiyorum. sanki her an adet olacakmisim gibi kasiklarimda bi dolgunluk hissi var. insallah kotu bisey yoktur
Oyle yapicam artik cnm. dedigin gibi elimiz de bosa cikinca kendimizi dinler olduk. cok stres yaptim. hepimiz icin de dogru bi zaman var mutlaka da sabredemiyoruz iste.bir an once o duyguyu yasamak istyrz. ins bir an once yasariz o guzel duyguyu hepimiz de...Yoktur yoktur sen içini ferah tut. Kendimizi çok dinliyoruz ondan mı en ufak ağrının farkına mı varıyoruz acaba. Ben de yaşıyorum çünkü. Bekle bence 2 3 gün daha. Emin olmaz ve adette gelmezse kan testi yaptırırsın olmaz mı
Hepimiz için aminnnOyle yapicam artik cnm. dedigin gibi elimiz de bosa cikinca kendimizi dinler olduk. cok stres yaptim. hepimiz icin de dogru bi zaman var mutlaka da sabredemiyoruz iste.bir an once o duyguyu yasamak istyrz. ins bir an once yasariz o guzel duyguyu hepimiz de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?