Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar ağrılarımız ,sancılarımız hep psikolojik olarak bnce çok fazla kaptırmamak gerek kendinimizi ,sonra biz üzülüyoruz yine.. ilk haftalar kusma ,ağrı olmazmış
Canım benimki psikolojik falan değil bildiğin hastayım ben burnum tıkandı ishal mide bulantısı başladı bugün :) Başkada belirtim yoktu zaten

kızlar dün geceden beri belim çok kötü ağrımaya başladı sabah dayanamadım kan testi yaptırdım. kan testinin sonucunu şimdi internetten görüyorum ama hangi değer hamile olup olmadığımızı gösteriyo. beta hcg diye biliyodum ama öyle bi değer yok

Benimde bu ay olmadı galiba zaten cokta umudum yoktu ama adet zamanı bagırsaklarım cok calısmaya baslar yine basladılar son 4 gün yinede allah büyük diyorum bekliyorum

Benimde bu ay olmadı galiba zaten cokta umudum yoktu ama adet zamanı bagırsaklarım cok calısmaya baslar yine basladılar son 4 gün yinede allah büyük diyorum bekliyorum
Nerden biliyorsun olmadığını ki belkşde tutmuştur Olmadıysada sağlık olsun canım sağlıklı hayırlı bebek olsunda varsın bir kaç ay sonra olsun. Bende de umut yok. Akşam test yaptım negatif, ovulasyon testleri negatif. Yinede bekliyorum işte

Keske olsa canım akıntıya göre ilişki olamadı kaçırdım otomatik hesaplayıcıyla tutuyo yumurtlama günü ne kadar denk gelirse sistemsel hesaplama artık insallah hepimiz kavuşalım bebişlere kısa zamanda ben gecen ay cok emindim direk kan testi yaptırdım cıkmayınca cok üzüldüm simdi evde test olsa yapardım gerçide bilerek almıyorum üzülmiyim diye sağlık olsun beklemeye devam

Bende kaçırdım muhtmelen canım. Akıntının geldiği ve ovulasyon testinin pozitifi gösterdiği günden yaklaşık 1.5 gün sonra ilişki oldu. Yinede bir umut işte. Benim ilk denemem ya ısrarla test yapıyorum

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım geç olsun güç olmasın sağlıklı bebişlerimiz olsunda olmassa korkusu insanı yıpratan

benimde adet sonradı 7.c. 8.ci ,10 cu ve 13.gün yani yumurtlamadan 2 günsonrası oldu...inşallahh tutuşturr...hala daha sigra içiyorum testte görmeden bırakmıyorum yaa...

benım bu ay da olmaz buyuk ıhtımalle prolaktınım yuksek cıktı pazartesı doktora gıdıcem bakalım belkı dusurmek ıcın dogum kontrol hapı verır daha once kullanmıstım

Benim de beta hcg 0.100 cikti. cnm sikildi doktora da gitmedim tekrar. yarin ozele gdcm. prolaktin de 40 cikti. cok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…