- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.141
Canım benimki psikolojik falan değil bildiğin hastayım ben burnum tıkandı ishal mide bulantısı başladı bugün :) Başkada belirtim yoktu zatenKızlar ağrılarımız ,sancılarımız hep psikolojik olarak bnce çok fazla kaptırmamak gerek kendinimizi ,sonra biz üzülüyoruz yine.. ilk haftalar kusma ,ağrı olmazmış
Geçmiş olsun canm o zaman tez zamanda kurtulursun inş.Canım benimki psikolojik falan değil bildiğin hastayım ben burnum tıkandı ishal mide bulantısı başladı bugün :) Başkada belirtim yoktu zaten
Sağol canım yatıyorum şimdi. Salı çok yoruldum camlar açık ev temizledim. Kombimiz bozuldu bi de o gün, ve kaçınılmaz son şifayı kaptımGeçmiş olsun canm o zaman tez zamanda kurtulursun inş.
aaaa nasıl yokkızlar dün geceden beri belim çok kötü ağrımaya başladı sabah dayanamadım kan testi yaptırdım. kan testinin sonucunu şimdi internetten görüyorum ama hangi değer hamile olup olmadığımızı gösteriyo. beta hcg diye biliyodum ama öyle bi değer yok
Ne yazmışlarki canım merak ettimkızlar dün geceden beri belim çok kötü ağrımaya başladı sabah dayanamadım kan testi yaptırdım. kan testinin sonucunu şimdi internetten görüyorum ama hangi değer hamile olup olmadığımızı gösteriyo. beta hcg diye biliyodum ama öyle bi değer yok
bir sürü bilmediğim değer yazıyo ama beta hcg fln yazmıyo. devlette yaptırdım da doktora tekrar gitmeyiveririm diyodum. ama gitmem gerekicek sanırım.Ne yazmışlarki canım merak ettim
üzülme canm şubatta inş. hamiş oluruz stresten ,takıntıdan dolayı geçikme oluyor geneldeSelam kızlar, adetim 5 gün gecikince pek umutlandım ama bugün regl oldum
Hayırlısı olsun hakkında canım benim. Demek ki zamanı değilmiş. Şubatta güzel haberlerini alalım inşallahSelam kızlar, adetim 5 gün gecikince pek umutlandım ama bugün regl oldum
üzülme canm şubatta inş. hamiş oluruz stresten ,takıntıdan dolayı geçikme oluyor genelde
Hayırlısı olsun hakkında canım benim. Demek ki zamanı değilmiş. Şubatta güzel haberlerini alalım inşallah
Nerden biliyorsun olmadığını ki belkşde tutmuşturBenimde bu ay olmadı galiba zaten cokta umudum yoktu ama adet zamanı bagırsaklarım cok calısmaya baslar yine basladılar son 4 gün yinede allah büyük diyorum bekliyorum
Keske olsa canım akıntıya göre ilişki olamadı kaçırdım otomatik hesaplayıcıyla tutuyo yumurtlama günü ne kadar denk gelirse sistemsel hesaplama artık insallah hepimiz kavuşalım bebişlere kısa zamanda ben gecen ay cok emindim direk kan testi yaptırdım cıkmayınca cok üzüldüm simdi evde test olsa yapardım gerçide bilerek almıyorum üzülmiyim diye sağlık olsun beklemeye devamNerden biliyorsun olmadığını ki belkşde tutmuşturOlmadıysada sağlık olsun canım sağlıklı hayırlı bebek olsunda varsın bir kaç ay sonra olsun. Bende de umut yok. Akşam test yaptım negatif, ovulasyon testleri negatif. Yinede bekliyorum işte
Bende kaçırdım muhtmelen canım. Akıntının geldiği ve ovulasyon testinin pozitifi gösterdiği günden yaklaşık 1.5 gün sonra ilişki oldu. Yinede bir umut işte. Benim ilk denemem ya ısrarla test yapıyorumKeske olsa canım akıntıya göre ilişki olamadı kaçırdım otomatik hesaplayıcıyla tutuyo yumurtlama günü ne kadar denk gelirse sistemsel hesaplama artık insallah hepimiz kavuşalım bebişlere kısa zamanda ben gecen ay cok emindim direk kan testi yaptırdım cıkmayınca cok üzüldüm simdi evde test olsa yapardım gerçide bilerek almıyorum üzülmiyim diye sağlık olsun beklemeye devam
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım geç olsun güç olmasın sağlıklı bebişlerimiz olsundaBende kaçırdım muhtmelen canım. Akıntının geldiği ve ovulasyon testinin pozitifi gösterdiği günden yaklaşık 1.5 gün sonra ilişki oldu. Yinede bir umut işte. Benim ilk denemem ya ısrarla test yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?