- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.121
Ahh turkuazcım ahh ben dün burada demedim mi test mest yapmayın die ! Adet geçmeden test yapıp kendimizi üzüyorzDuramadım yaptım erken gebelik testini, aldım havamıKocammannnbir tek çizgi Millet bir hafta kala öğrenmiş bu testle demek ki bişey yok bu ay
nasıl yanii....senin bat 6 şubat değil miydi???...Duramadım yaptım erken gebelik testini, aldım havamıKocammannnbir tek çizgi Millet bir hafta kala öğrenmiş bu testle demek ki bişey yok bu ay
hııı duramadım. hemde akşam yaptım. Ama hhiiçç bişey çıkmadı. Bekleyince bile çıkmadı :)nasıl yanii....senin bat 6 şubat değil miydi???...
nasıl yanii....senin bat 6 şubat değil miydi???...
dimi yaa. Ne bileyim burda okudum bir hafta kala pozitifi görenleri gittim yaptımAhh turkuazcım ahh ben dün burada demedim mi test mest yapmayın die ! Adet geçmeden test yapıp kendimizi üzüyorz
Bende dün bi arkimle konuştum adete bi hafta kala normal idrar testinde çıkmş, sonra teyzemle konuştum onunda adetten bi hafta sonra teste görünmüş. Arkimin bebişi kız teyzemin erkek. Duyduğuma göre kız bebeklerde hemen öğreniliyomuş erkekler ise geç çıkıyomuş testtedimi yaa. Ne bileyim burda okudum bir hafta kala pozitifi görenleri gittim yaptım
O zaman ben umutlanmaya devammı etmeliyim :) Ya bilemiyorum ki canım. Bazen umutlanıyorum bazen diyorum ki hem ovulasyon günü çalışacam diye geç kaldın üstelik ilk denemen salak gibi hala umut ediyorsunBende dün bi arkimle konuştum adete bi hafta kala normal idrar testinde çıkmş, sonra teyzemle konuştum onunda adetten bi hafta sonra teste görünmüş. Arkimin bebişi kız teyzemin erkek. Duyduğuma göre kız bebeklerde hemen öğreniliyomuş erkekler ise geç çıkıyomuş testte
Ben de sirf oyle diyenlerin gazina geldim ve testi yaptim. ama bi daha boyle bi hata yapmam kesinlikle adetim gecikmeden test yapmak gibi.dimi yaa. Ne bileyim burda okudum bir hafta kala pozitifi görenleri gittim yaptım
Ovulasyon gününde döllnme olursa erkek ihtimali artıyor diyorlar ama bilmiyorum. Yurt dışında bu konuda anne baba adayını yönlendiren yerler varmış. Ama o sadece ovulasyon günüyle olmuyor. Ovulasyon günü+beslenme şekli+vücuttaki asit baz dengesi. Benim onların teorisine göre kızda olabilir erkekte :) Çünkü kalsiyum magnezyum ağırlıklı beslenmek kızı getiriyormu ve ben 2 3 aydır folic plus kullanıyorum günde 3 adet. Ondada baya yüksek oranda kalsiyum ve magnezyum var :) Hakkımızda hayırlısı olsun. Kızsa kız erkekse erkek ya da bu ay olmamasıysa olmasınkızlar bugün ben de productor ün erken gebelik testini aldım ama yapmak için erken olduğunu düşündüm hatta kendime engel olmak için testi komşuma teslim ettim...adetime 2 gün kala yapmaya karar evrdik...ilk hamielliğimde benim de adetimden 15 gün sonra testte silik olarak belli olmuştu ve bir oğlum var...acaba turkuaz senin dediğin kız erkek mezvusu doğru olabilir mii??????
Canım senin daha bi haftan var hiç bişy belli olmaz ki şimdiden.. Henüz adet olmadığımıza göre hala bi umudumuz varO zaman ben umutlanmaya devammı etmeliyim :) Ya bilemiyorum ki canım. Bazen umutlanıyorum bazen diyorum ki hem ovulasyon günü çalışacam diye geç kaldın üstelik ilk denemen salak gibi hala umut ediyorsun
Yaaa kızlar yormak istemiyorum psikolojiktir diyorum ama benim midem bulanıyoooooooCanım senin daha bi haftan var hiç bişy belli olmaz ki şimdiden.. Henüz adet olmadığımıza göre hala bi umudumuz var
Aynen ben de kendimi oyle avutuyorum cnm. son birkac gundur her an adet olacakmis gibi kasiklarim agriyodu. simdi agri da azaldi. nolcak cok merak ediyorum. allah sonumuzu hayir etsin:)Canım senin daha bi haftan var hiç bişy belli olmaz ki şimdiden.. Henüz adet olmadığımıza göre hala bi umudumuz var
Benimde geçen haftadan beri devam eden ara ara artan bi kasık sancım var. Beklicezz canm yapcak bişy yok beklemekten başkaAynen ben de kendimi oyle avutuyorum cnm. son birkac gundur her an adet olacakmis gibi kasiklarim agriyodu. simdi agri da azaldi. nolcak cok merak ediyorum. allah sonumuzu hayir etsin:)
Mide bulantısı o kadar erken başlamazmış yanlızYaaa kızlar yormak istemiyorum psikolojiktir diyorum ama benim midem bulanıyooooooo
Evet okuyorum burda başlamadığını ama bulanıyo elimde değil :) üşütmüşümdür herhalde. Ya psikolojik olsa başka belirti yaşarım hiçbişey yok midem berbaet. Gerçi hapşırıyorumda belki onunla alakalıdırMide bulantısı o kadar erken başlamazmış yanlız
Bende zaten yoktu onlar. Bekle bakalım bende senden umutluyum. Korunurken hamile kalmışsın sonuçtaben de bişey kalmadı hiçç bir sancı acı yok...kqç gündür kasık batmam vrdı o da gitti....off beklemek ne zorr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?