Yaza hamile olarak girmek isteyenler

dimi yaa. Ne bileyim burda okudum bir hafta kala pozitifi görenleri gittim yaptım
Bende dün bi arkimle konuştum adete bi hafta kala normal idrar testinde çıkmş, sonra teyzemle konuştum onunda adetten bi hafta sonra teste görünmüş. Arkimin bebişi kız teyzemin erkek. Duyduğuma göre kız bebeklerde hemen öğreniliyomuş erkekler ise geç çıkıyomuş testte

O zaman ben umutlanmaya devammı etmeliyim :) Ya bilemiyorum ki canım. Bazen umutlanıyorum bazen diyorum ki hem ovulasyon günü çalışacam diye geç kaldın üstelik ilk denemen salak gibi hala umut ediyorsun

kızlar bugün ben de productor ün erken gebelik testini aldım ama yapmak için erken olduğunu düşündüm hatta kendime engel olmak için testi komşuma teslim ettim...adetime 2 gün kala yapmaya karar evrdik...ilk hamielliğimde benim de adetimden 15 gün sonra testte silik olarak belli olmuştu ve bir oğlum var...acaba turkuaz senin dediğin kız erkek mezvusu doğru olabilir mii??????

Ovulasyon gününde döllnme olursa erkek ihtimali artıyor diyorlar ama bilmiyorum. Yurt dışında bu konuda anne baba adayını yönlendiren yerler varmış. Ama o sadece ovulasyon günüyle olmuyor. Ovulasyon günü+beslenme şekli+vücuttaki asit baz dengesi. Benim onların teorisine göre kızda olabilir erkekte :) Çünkü kalsiyum magnezyum ağırlıklı beslenmek kızı getiriyormu ve ben 2 3 aydır folic plus kullanıyorum günde 3 adet. Ondada baya yüksek oranda kalsiyum ve magnezyum var :) Hakkımızda hayırlısı olsun. Kızsa kız erkekse erkek ya da bu ay olmamasıysa olmasın

O zaman ben umutlanmaya devammı etmeliyim :) Ya bilemiyorum ki canım. Bazen umutlanıyorum bazen diyorum ki hem ovulasyon günü çalışacam diye geç kaldın üstelik ilk denemen salak gibi hala umut ediyorsun
Canım senin daha bi haftan var hiç bişy belli olmaz ki şimdiden.. Henüz adet olmadığımıza göre hala bi umudumuz var

Canım senin daha bi haftan var hiç bişy belli olmaz ki şimdiden.. Henüz adet olmadığımıza göre hala bi umudumuz var
Aynen ben de kendimi oyle avutuyorum cnm. son birkac gundur her an adet olacakmis gibi kasiklarim agriyodu. simdi agri da azaldi. nolcak cok merak ediyorum. allah sonumuzu hayir etsin:)

Aynen ben de kendimi oyle avutuyorum cnm. son birkac gundur her an adet olacakmis gibi kasiklarim agriyodu. simdi agri da azaldi. nolcak cok merak ediyorum. allah sonumuzu hayir etsin:)
Benimde geçen haftadan beri devam eden ara ara artan bi kasık sancım var. Beklicezz canm yapcak bişy yok beklemekten başka

ben de bişey kalmadı hiçç bir sancı acı yok...kqç gündür kasık batmam vrdı o da gitti....off beklemek ne zorr...

ayy iyi düşüncelerin için çokk teşekkür ederim ama bilmiyorum ki sonuç ne olur....inşallahh sen de,tüm bekleyenler hamiştir....ama test için beklemek ve sonucu negatif görmek de berbat yaa....şu 1 hafta nasıl geçerr....

Kızlar ağrılarımız ,sancılarımız hep psikolojik olarak bnce çok fazla kaptırmamak gerek kendinimizi ,sonra biz üzülüyoruz yine.. ilk haftalar kusma ,ağrı olmazmış

Kızlar slm,

Bebek denemeleri yaparken grip olunca ağrı kesici alınması zararlımıdır. Yani henüz hamile olduğumuzu bilmeden. yani yumurtlama zamanı denerken. ben deneme yaparken grip oldum ve bitane ağrı kesici kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…