- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #5.121
Canım akışına bırak çok şükür bi evladın var Rabbim sana bağşlasın..Evet napalım hayırlı zamanda gelsın eşimin dedıgı gıbı bızım ıcın böylesi daha hayırlı demekkı Allah suan vermıyor
Canım ben daha adet günüm geçmeden annemle ve arkadaşlarımla, adetten 1 hafta sonra esimin ailesiyle paylaştım ama gec paylaşmak daha dogru. Benim acrmiligime geldi :) Tekrar gittin mi Dr. A nasil gidiyor hamilelik :)Canım akışına bırak çok şükür bi evladın var Rabbim sana bağşlasın..
Bizim adımız akrabalarda kısıra çıkmştı inan en çok ondan takıyodum bebek meselesini. Henüz kimseye hamile old sölemedim kızlar 4 aylık olunca söylim die düşünüyorum. Sadece ben ve eşim biliyoz. Siz ne zaman paylaştınz ailenizle ve çevrenizle?
Canm doktora gittim keseyi gördük çok şükürCanım ben daha adet günüm geçmeden annemle ve arkadaşlarımla, adetten 1 hafta sonra esimin ailesiyle paylaştım ama gec paylaşmak daha dogru. Benim acrmiligime geldi :) Tekrar gittin mi Dr. A nasil gidiyor hamilelik :)
Canım benim çook sevindim senin adına çok heyecanlıymş kalp sesi öylemiydi sahiden ?? Yok canm test falan istemedi benden canmKızlar nasılsınız ? Tatildeydim bugün geldim ama tatilde başıma neler geldi . Bir sabah uyandım göğüslerim daha az şiş geldi anneme dedim doktora mı gitsek diye gittik lanet yerde bir tek devlet hastanesi var ultrason berbat bebiş gözükmedi ben endişeden bütün gece uyumadım kan testi yaptılar ertesi gün gidip aldım değerim hep 2 2 katlanıp gitmiş normal gözüküyordu ama benim içim rahat eder mi ? Annem yanımda yürü kızım başka ilçeye gidelim dedi . Orada özel hastane bulduk veee bebişimin kalp atışlarını duydukçok şükür Allah'ıma en yakın zamanda olmayan herkese nasip olsun inşallah :) kendi doktoruma önümüzde ki hafta giderim artık eşim delirdi kalp atışını bensiz duydun diye :) dhc83 canım hayırlısı olsun en hayırlı zamanı bekliyor bebiş abisinin biraz daha sizinle yalnız kalmasını istiyor gelince fazla nazlı olacak belli şimdiden nazlı :) Neseli_Hatun gözün aydın kese görünmüş darısı kalp atışına inşallah :) ben kan testi pozitif çıkar çıkmaz ailemle paylaştım sağolsun onlar herkesle paylaşmış napalım Bu arada torch testlerini istedi mi doktor senden toksoplazma rubella filan ?
Ben çok endişeliydim canım öteki hastanede görülmedi ya bebek burda gördüm kalbi atıyor dediğinde öyle ferahladım ki çok şükür diyorum sadece kalp atışı çok güzel hiç bitmeseydi duymak keşke kalkasım gelmedi ama heyecandan hayal mayal hatırlıyorum :) eşimle gidelim diye sabırsızlanıyorum şimdi ama biraz daha büyüsün diye önümüzdeki haftanın sonunu bekleyeceğim ultrason görüntüsü filan netleşir birazcık :) bu gittiğim doktor farklıydı istedi benden test kendi doktorum istememişti pek paragöz geldi zaten biz İstanbul'dan geliyoruz bu testleri şimdi yaptırmayız dedik siz bilirsiniz diye trip attı kadınCanım benim çook sevindim senin adına çok heyecanlıymş kalp sesi öylemiydi sahiden ?? Yok canm test falan istemedi benden canm
5 Şubat son adet ti. 11 Mart dogumgunumdu ilk bulanti hissini o gece yaşadım canım. Sonra hiç bitmedi zaten :)Canm doktora gittim keseyi gördük çok şükürTek kese var, saten değerim 2ye katlanıyodu ikiz olsa 4e falan katlanması gerekirdi.. şuan 5binlerde değerim ama mide bulantım hiç yok senin ne zaman başlamıştı bulantıların? Sadece sürekli uykum var ve yorgunum arada belim ağrıyo Anlayacağın Şimdilik iyi geçiyo hamilelik
Canım sıkma canını,, kötü şeylerde getrme aklına böyle yaparsan zor geçeer günlerin..Ben çok endişeliydim canım öteki hastanede görülmedi ya bebek burda gördüm kalbi atıyor dediğinde öyle ferahladım ki çok şükür diyorum sadece kalp atışı çok güzel hiç bitmeseydi duymak keşke kalkasım gelmedi ama heyecandan hayal mayal hatırlıyorum :) eşimle gidelim diye sabırsızlanıyorum şimdi ama biraz daha büyüsün diye önümüzdeki haftanın sonunu bekleyeceğim ultrason görüntüsü filan netleşir birazcık :) bu gittiğim doktor farklıydı istedi benden test kendi doktorum istememişti pek paragöz geldi zaten biz İstanbul'dan geliyoruz bu testleri şimdi yaptırmayız dedik siz bilirsiniz diye trip attı kadınama ben kuzumu gördüm ya umrumda değil bunalımdaydım resmen 1 gün boyunca ahh ne ağladım zavallı annemin içi parçalandı . Hamilelik belirtisi olarak çok uykum var benimde arada kokulardan tiksinip öğrüyorum şimdilik pek fena geçmiyor ama halsizlik bile yetiyor :)
bizim ailede pek kimsede bulantı olmamş inşallah bende de olmaz yaa. Yemek yemeyi seviyom benn yaa5 Şubat son adet ti. 11 Mart dogumgunumdu ilk bulanti hissini o gece yaşadım canım. Sonra hiç bitmedi zaten :)
Biraz genetik bu iş canım. Annem bana hamileyken 9 ay kusmus. Hatta doğum yaparken bi yandan kusuyormus. Ben halime şükrediyorum yani :)bizim ailede pek kimsede bulantı olmamş inşallah bende de olmaz yaa. Yemek yemeyi seviyom benn yaa
Canım çok para olmasa harmony çok güvenilir ve guzel bir test. Eğer ıkılı de sıkıntı ciksaydi yaptırmayı düşünürdüm. Sıkıntı çıkmayınca gerek gormedimKızlar napıyorsunuz ya hu kimseden ses yok :) biz bu hafta sonu babamızla da gördük bebişimizi çok şükür karpostal gibi ultrason fotografını verdi doktorumuz :) 4 hafta sonraya randevu verdi nasıl dayanacaksam artık birde 2 li test hakkında bilgi verdi harmony test varmı %100 e yakın güvenilir sonuç kromozom taramasında 1800 fiyatı varmış hangisini isterseniz dedi. Torch testleriminde sonucu çıktı çok şükür temiz . Öyle zaman geçirmeye çalışıyoruz atama bekliyoruz bir yandan . Ara ara endişelerim gelmiyor değil ama biraz daha rahatladım eskiye oranla .
Bende öyle düşünüyorum canım önce ikili test yaptıracağım Allah korusun bir sıkıntı çıkarsa o testi yaptırırım sanırım .Canım çok para olmasa harmony çok güvenilir ve guzel bir test. Eğer ıkılı de sıkıntı ciksaydi yaptırmayı düşünürdüm. Sıkıntı çıkmayınca gerek gormedim
Kilo aldın mi canım. Benim de erken çıktı ama sonra çok büyümedi dert etme hiç karnını :)edss canm nasılsın ? Bulantın var mı nası geçiyo hamişlk?
Benim midem bulanmadı henüz bundan sonrada bulanmaz gibiKızlarr ama göbüşüm çıktı şimdiden Henüz hamiş old. da sölemedim kimseye ama göbüşüm böle büyümeye devam ederse anlaşılacak sanırım
300 gr almışmKilo aldın mi canım. Benim de erken çıktı ama sonra çok büyümedi dert etme hiç karnını :)
Ooo çok almissin300 gr almışm
Canım oluyor bulantım arada bu sabah safra kustum bildiğinedss canm nasılsın ? Bulantın var mı nası geçiyo hamişlk?
Benim midem bulanmadı henüz bundan sonrada bulanmaz gibiKızlarr ama göbüşüm çıktı şimdiden Henüz hamiş old. da sölemedim kimseye ama göbüşüm böle büyümeye devam ederse anlaşılacak sanırım
Oooo maşalallah canım benimde yarın doktor randevum var çok merak ediyorum nasıl acaba. Ne hoş annenle gitmişsin ben hep kocamla gidiyorum mecburenCanım oluyor bulantım arada bu sabah safra kustum bildiğinama çok sık değil birden tiksinme öğürme geliyor kusana kadar rahatlamıyorum ıyyyyy Hafta sonu evlilik yıl dönümümüzdü biraz üşüttüm dışarda herhalde dün çok hastaydım bildiğin bütün vücudum ağrıdı akşam doktora gittim çok çok kötüydüm parol verdi yalnızca bir tane içtim biraz kendimdeyim biraz birde çürük dişim var o ağrıyor arada Dünün en güzel anı minik bebişimi görmekti elleri ayakları gözüktü yavrumun sırt üstü yatmış eller ayaklar havada annemle sevdik onu ekrandan çok şükür sen nasılsın canım nasıl gidiyor senin hamilelik :) Kızlar napıyor acaba inşallah bu ay hamile haberleri duyarız yeni yeni .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?