Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Aaa bende yay burcuyum Demek temmuz ayı yayların hamiş kalma ayı

canımmm canımmm yaa gözlerim doldu ayy nasıl sevindim. Tebrik ederim seni de eşini de Bu arada Neşelicim sen kaç yaşındaydın. biz de doktora gidicez de bi dahaki aya. Sizin de 4 ay sonra falan ortaya çıkmıştı problem olduğu hatıradıüım kadarıyla. Bizim 9 ay oldu

canım adaylık eğitimi kalktı artık. Sadece performans değerlendirme ve yazılı sınava gireceksin. adaylığın bir senede kalkabilmesi için performans değerlendirme sürecinde okuda olman gerekiyor . ve ücretsiz izne ayrılmadığın müddetçe sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla. NAsıl geldi sonuçlar atanma ihtimalin nedir?

Ah evet dımı artık degıstı hersey benım anlattığım eskıdendı.bı ıkımız kaldık hamıle olacak senın bat ne zamandı canım?dr a gıdersen yaz oldu mu?bende sanırım yarın adet olurum 30. Gun yarın

Çok teşekkür ederim canım darısı senin başına en yakın zamanda hamişş olursun inşallah Canm ben 25 yaşndaym, biz 4 ay denedik olmayınca hastaneye gittik eşimde malesef morfoloji sorunu çıktı. Çeşitli ilaçlar kürler kullandık ama baktık ki çok ciddi bi artş elde edemedik. Bide bende öğretmen old için bu yaz tüp yapmasak gelecek yazı beklicektik ondan acele ettik.. 9. Ayda tüp yaptrdk Acıbadem Maslakta. Canm siz sene boyunca ayrıydınz ondan denk gelmemiş olabilir.. bi problem yoktur inşallah yine de her ihtimale karşı gidip testlerinizi yaptırın içiniz rahat eder en azından.. Hayırlısı olsun canımm sizin için

Evet canım ben de adayım şu anda her şeyi karmakarisik yaptılar maalesef Benim yeni bitti ovulasyonu bekliyorum. Senin en azından bi çocuğun var di mi? sanslisin Bizim de sorunumuz yoktur inşallah. bi biz kaldık inşallah en kisa zamanda güzel haberi veririz. ama sanki artık olmayacakmış gibi gelmeye başladı

Sen hiç test yapmadin mi bu ay?

Ya insan kabullenmek istemio bi problem olabileceğini hep erteliyoruz. ama artık gitmemiz lazım. inşallah sen de bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın canim

Olur inşallah canım siz mutlaka gıdın Dr bu ayda olmazsa ovulasyondan sonra beklenmesi zor ben test yapmadım salı gunu yaparm adet olmaZsam

Atanma ihtimalim yüksek canım çok şükür :) Bizim branşta çok büyük süpriz olmazsa olur inşallah güzel bir yer olur diye dua ediyoruz eşimle . Ücretsiz izin düşünmüyorum ama yarım dönem uzayacak gibi gözüküyor bu durumda adaylık . Neyse bebiş sağlıkla gelsinde halolur bir şekilde gerisi . Bu arada doktora gitmek istiyorsan bu ay git canım inan kafan çok rahatlıyor ben eşime diyordum sen gitmeden doktora ben hamile kalamayacağım diye o gitti ardından hamile kaldım çok şükür ve değerlerimizde mükemmel değildi .

Kızlar nasılsınız dhc83 var mı bir gelişme canım ? Ben çok kötüyüm bugün 6. hafta tam olarak doldu ve ben sabahtan beri kollarımı kaldıramıyorum eşim yemek ısıtıyordu kendine kokudan kendimi banyoda buldum çıkamadım kusmadan . Sonra rahatladım şimdi iyim ama her an midem bulanacak gibiyim ve halsizim . Hamilelik tam olarak şimdi başladı sanırım .

Ah canım bulantın başladımı keske olmasaydı benımde tam 6 haftada başlamıştı söylemiştim daha önce. 31. Gun bugun adet olmadım beklemedyim göğüs ağrım gectı ama yarın olurum sanırım kısmet napıyım test yapmadım cok geçmeden yapmam cok üzülüyorum negatıfta cunku

Başladı gitti canım inşallah sürekli olmaz ara ara gelmesine razıyım inşallah olmazsın hemen ümitsiz olma nasıl sabrettin yahu test yapmadan yarın bize güzel haberlerle gel sen cumartesi olurum diyordun hala yok bak inşallah bebiş karnındadır annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…