- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #5.101
Aaa bende yay burcuyumBenimde kocam koç burcu canım :) ben yay koçlarla çok iyi anlaşırım Allah'ımda öyle nasip etti çok şükür. Atamalar için çok umutluyum bebeğim kısmetiyle geldi inşallah şehirde bizim için hayırlı olur
canımmm canımmm yaa gözlerim doldu ayy nasıl sevindim. Tebrik ederim seni de eşini deSelamlar kızlarr nasılsınz??edss canımmm çok mutlu oldum senin adına tebrik ediyorum seni Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar ben çok çok yoğun günler geçirdim,, Herkesten gizli tüp bebek yaptrmak hiç de kolay diil hele de farklı şehirdeAdetin 3. günü ilk kontrol için sabah İst. geldik gece döndük yumurta takibine buradaki doktorla başladık, aksi gibi doktorun yanında çalşanlardan biri benim çocukluk arkim çıkmasın mı Doktoru köşeye aldık durumu izah ettik sağolsun yardmcı oldu kızı türlü bahanelerle uzaklaştırdı biz oraya gidince Neyse günler geçti bayram bittikten sonra yumurta toplama işlemi için yine günübirlik İst. gittik. Yumurtalar toplandı biz gece gene memlekete döndük. Tabi bu gidiş gelişler çok zor tlflarımz susmuyor bizde açmıyoruz korkudan biri acil bişy var çık gel dicek die ödümüz kopuyo Sonraki gün aradılar 8 tane yumurtadan 5i döllenmiş die çok şükür Bide öyle çok yoğunumki o hafta transfer 5. Gün olsa gidemeyebilirim Kızkardeşim nişanı var. Kimsenin durumdan haberi de yok, şehir dışından gelmişler erkek tarafı annemlerde kalıyorlar yani durumlar çok karıştı. Yumurta toplamadan 2 gün sonra aradılar dediler sizin yumurtlarım çok sayıda olm.dan transferi 3. Gün yapacağz cuma günü burada olun. Biz yine cuma ilk uçakla ist.dayız acıbademde.. Transfer için çok sıkışık olmak gerekiyo bi sürü su içtim aldılar içeri beni. Bülent Bey yaptı transferi. 2 tane 3. Gün embriyosu yerleştirdiler bi tanesi 1. Kalite Gece uçakla tekrar eve döndük. Sonraki günlerde dinlenmemi söylediler lakin benim dinlenicek vaktim yoktu pazar günü nişan var bi dolu misafir gelmiş şehir dışından.. Sonra bide ben ehliyete yazılmşm sonraki hafta direksiyon sınavım var. Hergün direksiyon kursuna gidiyorum bi dolu acemiyiz araç hop diyo duruyo pata küte sürüyoz haftasonu da sınavım var çok şükür sınavı geçtim Asıl heyecan şimdi başlıyordu ptsi sabahı transferin 10. günü ilk kan testi günüm. Sabah kalktık eşimle direk hastaneye gittik kan verdim bi saate çıkar dediler yan tarafta da bi çay bahçesi var, kahvaltı yapak bari çıkana kadar dedik. Oturduk kahvaltı ettik sonra bu çaybahçesi başladı Ahmet Kaya çalmaya benim hiç umudum yok hamiş değilim die düşünüyorum Ahmet Kaya söylüyo ben ağlıyorm Saat doldu gittik sonucu aldık şükürler olsun Rabbime 69 çıktı sonuç. Allahım bu defa sevinçten ağlamaya başladım Eve geldim merkezi aradm 2 gün sonra tekrar edin dedi, testi bugün gene gidip test yaptım 149 olmuş değerim Allahım şükürler olsun çok eziyet çektim o tüp bebek iğneleri // ki hala devam eden bi dolu iğnem var// ama sonucuna değdi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Uzun oldu hakkınzı helal edin kızlar.. Sonunda bende hamişimmmm
canım adaylık eğitimi kalktı artık. Sadece performans değerlendirme ve yazılı sınava gireceksin. adaylığın bir senede kalkabilmesi için performans değerlendirme sürecinde okuda olman gerekiyor . ve ücretsiz izne ayrılmadığın müddetçe sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla. NAsıl geldi sonuçlar atanma ihtimalin nedir?O zaman ikinci dönem başında direkt izne çıkabilirim sanırım Şubat'ın başında zaten Nisandan sonra da 2 ay onu da kendi iznimden kullanırsam sonrasında 3 ay yaz tatilide başlıyor :) Adaylık sürecini olumsuz etkiler mi acaba canım bilgin var mı ?
Ah evet dımı artık degıstı hersey benım anlattığım eskıdendı.bı ıkımız kaldık hamıle olacak senın bat ne zamandı canım?dr a gıdersen yaz oldu mu?bende sanırım yarın adet olurumcanım adaylık eğitimi kalktı artık. Sadece performans değerlendirme ve yazılı sınava gireceksin. adaylığın bir senede kalkabilmesi için performans değerlendirme sürecinde okuda olman gerekiyor . ve ücretsiz izne ayrılmadığın müddetçe sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla. NAsıl geldi sonuçlar atanma ihtimalin nedir?
Çok teşekkür ederim canım darısı senin başına en yakın zamanda hamişş olursun inşallahcanımmm canımmm yaa gözlerim doldu ayy nasıl sevindim. Tebrik ederim seni de eşini deBu arada Neşelicim sen kaç yaşındaydın. biz de doktora gidicez de bi dahaki aya. Sizin de 4 ay sonra falan ortaya çıkmıştı problem olduğu hatıradıüım kadarıyla. Bizim 9 ay oldu
Evet canım ben de adayım şu anda her şeyi karmakarisik yaptılar maalesefAh evet dımı artık degıstı hersey benım anlattığım eskıdendı.bı ıkımız kaldık hamıle olacak senın bat ne zamandı canım?dr a gıdersen yaz oldu mu?bende sanırım yarın adet olurum30. Gun yarın
Sen hiç test yapmadin mi bu ay?Evet canım ben de adayım şu anda her şeyi karmakarisik yaptılar maalesefBenim yeni bitti ovulasyonu bekliyorum. Senin en azından bi çocuğun var di mi? sanslisin Bizim de sorunumuz yoktur inşallah. bi biz kaldık inşallah en kisa zamanda güzel haberi veririz. ama sanki artık olmayacakmış gibi gelmeye başladı
Ya insan kabullenmek istemio bi problem olabileceğini hep erteliyoruz. ama artık gitmemiz lazım. inşallah sen de bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın canimÇok teşekkür ederim canım darısı senin başına en yakın zamanda hamişş olursun inşallahCanm ben 25 yaşndaym, biz 4 ay denedik olmayınca hastaneye gittik eşimde malesef morfoloji sorunu çıktı. Çeşitli ilaçlar kürler kullandık ama baktık ki çok ciddi bi artş elde edemedik. Bide bende öğretmen old için bu yaz tüp yapmasak gelecek yazı beklicektik ondan acele ettik.. 9. Ayda tüp yaptrdk Acıbadem Maslakta. Canm siz sene boyunca ayrıydınz ondan denk gelmemiş olabilir.. bi problem yoktur inşallah yine de her ihtimale karşı gidip testlerinizi yaptırın içiniz rahat eder en azından.. Hayırlısı olsun canımm sizin için
Olur inşallah canım siz mutlaka gıdın Dr bu ayda olmazsa ovulasyondan sonra beklenmesi zor ben test yapmadım salı gunu yaparm adet olmaZsamEvet canım ben de adayım şu anda her şeyi karmakarisik yaptılar maalesefBenim yeni bitti ovulasyonu bekliyorum. Senin en azından bi çocuğun var di mi? sanslisin Bizim de sorunumuz yoktur inşallah. bi biz kaldık inşallah en kisa zamanda güzel haberi veririz. ama sanki artık olmayacakmış gibi gelmeye başladı
Atanma ihtimalim yüksek canım çok şükür :) Bizim branşta çok büyük süpriz olmazsa olur inşallah güzel bir yer olur diye dua ediyoruz eşimle . Ücretsiz izin düşünmüyorum ama yarım dönem uzayacak gibi gözüküyor bu durumda adaylık . Neyse bebiş sağlıkla gelsinde halolur bir şekilde gerisi . Bu arada doktora gitmek istiyorsan bu ay git canım inan kafan çok rahatlıyor ben eşime diyordum sen gitmeden doktora ben hamile kalamayacağım diye o gitti ardından hamile kaldım çok şükür ve değerlerimizde mükemmel değildi .canım adaylık eğitimi kalktı artık. Sadece performans değerlendirme ve yazılı sınava gireceksin. adaylığın bir senede kalkabilmesi için performans değerlendirme sürecinde okuda olman gerekiyor . ve ücretsiz izne ayrılmadığın müddetçe sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla. NAsıl geldi sonuçlar atanma ihtimalin nedir?
Ah canım bulantın başladımı keske olmasaydı benımde tam 6 haftada başlamıştı söylemiştim daha önce. 31. Gun bugun adet olmadım beklemedyim göğüs ağrım gectı ama yarın olurum sanırım kısmet napıyım test yapmadım cok geçmeden yapmam cok üzülüyorum negatıfta cunkuKızlar nasılsınızdhc83 var mı bir gelişme canım ? Ben çok kötüyüm bugün 6. hafta tam olarak doldu ve ben sabahtan beri kollarımı kaldıramıyorum eşim yemek ısıtıyordu kendine kokudan kendimi banyoda buldum çıkamadım kusmadan . Sonra rahatladım şimdi iyim ama her an midem bulanacak gibiyim ve halsizim . Hamilelik tam olarak şimdi başladı sanırım .
Başladı gitti canım inşallah sürekli olmaz ara ara gelmesine razıyımAh canım bulantın başladımı keske olmasaydı benımde tam 6 haftada başlamıştı söylemiştim daha önce. 31. Gun bugun adet olmadım beklemedyim göğüs ağrım gectı ama yarın olurum sanırım kısmet napıyım test yapmadım cok geçmeden yapmam cok üzülüyorum negatıfta cunku
canim naber? hala test yapmadin mi? merak içersindeyimEvet şükür 1 oglum var 3 yasında Allah isteyen herkese versın evlat
Hayirlisi olsun canım. Sakılla gelsin yeter kiKızlar adet oldum ben hayırlısı olsun gec olsun güç olmasın
olsun üzülme kismetini bekliyor demek kiKızlar adet oldum ben hayırlısı olsun gec olsun güç olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?