- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #5.081
İlacı herkese vermezler sanırım canım bence sen gayette iyi yumurtluyorsun :) eşler bu konuda daha soğukkanlılar haklılarda aslında biz sabırsızız senin az kaldı bence en yakın zamanda gelecek bebeğin gönlünü ferah tut en güzel zamanı bekliyor kuzucuk . İnşallah normaldir kalp atışlarınıda cabucak duyarız minyon biriyim ben ama bu aralar göbiş 4 aylık gibi maşallah çok şişkinim doktorda 15 güne duyulur ama 20 güne çok net belli olur her şeyi dedi tabi ben sabırsızım 15 güne buradayım dedim3. Gun gıtmem ımkansız ilaç falan mı kullanacağım kı?eşim oğluma hamıleymışım bilmiyordum tabı :)adetı bıle beklemeden gıtmıstı normal demıstı doktor olur cocugun demıstı zaten En'de hamıleymışım 1 hafta sonra ögrenmıstık şimdi o sonuca göre ve elımıZdede somut bır örnegımız var oğlumuz :)gıt dıyemem oda gitmez zaten banada kızıyor ne acele edıyon kısmetse olur dıyor.duyarsın merak etme kalp atışını hersey normaldır 15 gun sonra gıt sen 20 gunu bekleme zayıf bırısı isen cokkkk rahat görürsünüz kalp atışını
Kalp atışını duyunca kesın ağlarsın sen:)gecer zaman bunca zaman gectı kavuştun bebegıne 15 gunde gecer.İlacı herkese vermezler sanırım canım bence sen gayette iyi yumurtluyorsun :) eşler bu konuda daha soğukkanlılar haklılarda aslında biz sabırsızız senin az kaldı bence en yakın zamanda gelecek bebeğin gönlünü ferah tut en güzel zamanı bekliyor kuzucuk . İnşallah normaldir kalp atışlarınıda cabucak duyarız minyon biriyim ben ama bu aralar göbiş 4 aylık gibi maşallah çok şişkinim doktorda 15 güne duyulur ama 20 güne çok net belli olur her şeyi dedi tabi ben sabırsızım 15 güne buradayım dedim15 gün bile bana zor geliyor nasıl geçecek diye haftaya tatildeyiz biraz kafam dağılır inşallah yarın aile hekimimede soracağım bakalım ne diyecek ya aslında bariz şikayetlerim yok doktor muayene etmedi sadece geçen ay doktor böyle demişti dediğimde verdi ilacı . Sabah kan tahlilleri vereceğim artık sabırsız bekleyişler Ağustos ayı bol beklemeli benim için birde atama bekliyorum hayırlısı bebişim kısmetiyle geliyor inşallah
Kesin canım ikinci çizgi çıktığı anda zangır zangır titriyordu ellerim ağlıyordum eşimi çağırdım hemen yanımaKalp atışını duyunca kesın ağlarsın sen:)gecer zaman bunca zaman gectı kavuştun bebegıne 15 gunde gecer.
Bilmem herzamankı adet belirtilerim var.nisanda dogum yapmayı cok istiyorum bugun 27. Gun 16. Gun yumurtlama oldu yanı 30. Gun cumartesı adet gunum ama test yapmaya korkuyorum eğer olmazsam canım salı gunu yaparım testı bi belli olsaydı hayal kuruyorum şu zaman doğar su zaman ızne ayrılırım dıye valla ıcretsız ızın tarıhlerımı bıle belırlıyorum her ay salak gıbı sonra adet olunca yıkılıyorum :)Kesin canım ikinci çizgi çıktığı anda zangır zangır titriyordu ellerim ağlıyordum eşimi çağırdım hemen yanımakalp atışını duysam tam anlamıyla bebişimin benimle olduğunu hissedeceğim eşimde artık tam havaya girdi Allah'ım hevesimizi kırmasın evladımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin . Hepimize sağlıklı çocuklar versin . Sende var mı belirti filan baya yaklaştı perşembe yapsan mı test acaba :) Ayy nisan annelerinde beraber olsak keşke orda yalnız hissediyorum kendimi kk girdiğimde direk bu başlıktayım :)
Neselliimm çok sevindim kuzummmm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç tanesi tuttu acabaSelamlar kızlarr nasılsınz??edss canımmm çok mutlu oldum senin adına tebrik ediyorum seni Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar ben çok çok yoğun günler geçirdim,, Herkesten gizli tüp bebek yaptrmak hiç de kolay diil hele de farklı şehirdeAdetin 3. günü ilk kontrol için sabah İst. geldik gece döndük yumurta takibine buradaki doktorla başladık, aksi gibi doktorun yanında çalşanlardan biri benim çocukluk arkim çıkmasın mı Doktoru köşeye aldık durumu izah ettik sağolsun yardmcı oldu kızı türlü bahanelerle uzaklaştırdı biz oraya gidince Neyse günler geçti bayram bittikten sonra yumurta toplama işlemi için yine günübirlik İst. gittik. Yumurtalar toplandı biz gece gene memlekete döndük. Tabi bu gidiş gelişler çok zor tlflarımz susmuyor bizde açmıyoruz korkudan biri acil bişy var çık gel dicek die ödümüz kopuyo Sonraki gün aradılar 8 tane yumurtadan 5i döllenmiş die çok şükür Bide öyle çok yoğunumki o hafta transfer 5. Gün olsa gidemeyebilirim Kızkardeşim nişanı var. Kimsenin durumdan haberi de yok, şehir dışından gelmişler erkek tarafı annemlerde kalıyorlar yani durumlar çok karıştı. Yumurta toplamadan 2 gün sonra aradılar dediler sizin yumurtlarım çok sayıda olm.dan transferi 3. Gün yapacağz cuma günü burada olun. Biz yine cuma ilk uçakla ist.dayız acıbademde.. Transfer için çok sıkışık olmak gerekiyo bi sürü su içtim aldılar içeri beni. Bülent Bey yaptı transferi. 2 tane 3. Gün embriyosu yerleştirdiler bi tanesi 1. Kalite Gece uçakla tekrar eve döndük. Sonraki günlerde dinlenmemi söylediler lakin benim dinlenicek vaktim yoktu pazar günü nişan var bi dolu misafir gelmiş şehir dışından.. Sonra bide ben ehliyete yazılmşm sonraki hafta direksiyon sınavım var. Hergün direksiyon kursuna gidiyorum bi dolu acemiyiz araç hop diyo duruyo pata küte sürüyoz haftasonu da sınavım var çok şükür sınavı geçtim Asıl heyecan şimdi başlıyordu ptsi sabahı transferin 10. günü ilk kan testi günüm. Sabah kalktık eşimle direk hastaneye gittik kan verdim bi saate çıkar dediler yan tarafta da bi çay bahçesi var, kahvaltı yapak bari çıkana kadar dedik. Oturduk kahvaltı ettik sonra bu çaybahçesi başladı Ahmet Kaya çalmaya benim hiç umudum yok hamiş değilim die düşünüyorum Ahmet Kaya söylüyo ben ağlıyorm Saat doldu gittik sonucu aldık şükürler olsun Rabbime 69 çıktı sonuç. Allahım bu defa sevinçten ağlamaya başladım Eve geldim merkezi aradm 2 gün sonra tekrar edin dedi, testi bugün gene gidip test yaptım 149 olmuş değerim Allahım şükürler olsun çok eziyet çektim o tüp bebek iğneleri // ki hala devam eden bi dolu iğnem var// ama sonucuna değdi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Uzun oldu hakkınzı helal edin kızlar.. Sonunda bende hamişimmmm
Canım çok tşk ederim. Foruma girmek istemedim canm etkilenirim bişylerden die korktum açıkçası.. Ama ilk sizinle paylaştm henüz ben ve eşimden başka hamile old bilen yokNeselliimm çok sevindim kuzummmm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç tanesi tuttu acabaNe zaman keseleri göreceksin . Ayrıca teessuf ederiz insan bunca zaman haber verir yav
Canım çok sağol bende seni tebrik ederim inşallah kuzuları sağlıkla alırız kucağımıza :) asıl stresimiz şimdi başlıyor çok sevindim canım o kadar uğraştığına değdi . Nisan annesi olacağız inşallahSelamlar kızlarr nasılsınz??edss canımmm çok mutlu oldum senin adına tebrik ediyorum seni Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar ben çok çok yoğun günler geçirdim,, Herkesten gizli tüp bebek yaptrmak hiç de kolay diil hele de farklı şehirdeAdetin 3. günü ilk kontrol için sabah İst. geldik gece döndük yumurta takibine buradaki doktorla başladık, aksi gibi doktorun yanında çalşanlardan biri benim çocukluk arkim çıkmasın mı Doktoru köşeye aldık durumu izah ettik sağolsun yardmcı oldu kızı türlü bahanelerle uzaklaştırdı biz oraya gidince Neyse günler geçti bayram bittikten sonra yumurta toplama işlemi için yine günübirlik İst. gittik. Yumurtalar toplandı biz gece gene memlekete döndük. Tabi bu gidiş gelişler çok zor tlflarımz susmuyor bizde açmıyoruz korkudan biri acil bişy var çık gel dicek die ödümüz kopuyo Sonraki gün aradılar 8 tane yumurtadan 5i döllenmiş die çok şükür Bide öyle çok yoğunumki o hafta transfer 5. Gün olsa gidemeyebilirim Kızkardeşim nişanı var. Kimsenin durumdan haberi de yok, şehir dışından gelmişler erkek tarafı annemlerde kalıyorlar yani durumlar çok karıştı. Yumurta toplamadan 2 gün sonra aradılar dediler sizin yumurtlarım çok sayıda olm.dan transferi 3. Gün yapacağz cuma günü burada olun. Biz yine cuma ilk uçakla ist.dayız acıbademde.. Transfer için çok sıkışık olmak gerekiyo bi sürü su içtim aldılar içeri beni. Bülent Bey yaptı transferi. 2 tane 3. Gün embriyosu yerleştirdiler bi tanesi 1. Kalite Gece uçakla tekrar eve döndük. Sonraki günlerde dinlenmemi söylediler lakin benim dinlenicek vaktim yoktu pazar günü nişan var bi dolu misafir gelmiş şehir dışından.. Sonra bide ben ehliyete yazılmşm sonraki hafta direksiyon sınavım var. Hergün direksiyon kursuna gidiyorum bi dolu acemiyiz araç hop diyo duruyo pata küte sürüyoz haftasonu da sınavım var çok şükür sınavı geçtim Asıl heyecan şimdi başlıyordu ptsi sabahı transferin 10. günü ilk kan testi günüm. Sabah kalktık eşimle direk hastaneye gittik kan verdim bi saate çıkar dediler yan tarafta da bi çay bahçesi var, kahvaltı yapak bari çıkana kadar dedik. Oturduk kahvaltı ettik sonra bu çaybahçesi başladı Ahmet Kaya çalmaya benim hiç umudum yok hamiş değilim die düşünüyorum Ahmet Kaya söylüyo ben ağlıyorm Saat doldu gittik sonucu aldık şükürler olsun Rabbime 69 çıktı sonuç. Allahım bu defa sevinçten ağlamaya başladım Eve geldim merkezi aradm 2 gün sonra tekrar edin dedi, testi bugün gene gidip test yaptım 149 olmuş değerim Allahım şükürler olsun çok eziyet çektim o tüp bebek iğneleri // ki hala devam eden bi dolu iğnem var// ama sonucuna değdi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Uzun oldu hakkınzı helal edin kızlar.. Sonunda bende hamişimmmm
Adet belirtileri aynı zaten canım :) benimde atamalar bu yıl olacak gibi inşallah ben aday öğretmen olacağım için ne zaman çıkabilirim ki izne hiç anlamıyorum bu işlerden . Ücretsiz izinde düşünmüyorum İstanbul'da kalırsam bebişe bakacak var çok şükür uzağa gidersek biraz sıkıntı . Hiç yıkılma canım hiç ummadığın anda geliyor bebek hep diyorlardı hamile olunca hissediyorsun diye ben hiç hissetmedim hatta yine hamile değilim diye ağladım eşimle tartıştım .Bilmem herzamankı adet belirtilerim var.nisanda dogum yapmayı cok istiyorum bugun 27. Gun 16. Gun yumurtlama oldu yanı 30. Gun cumartesı adet gunum ama test yapmaya korkuyorum eğer olmazsam canım salı gunu yaparım testı bi belli olsaydı hayal kuruyorum şu zaman doğar su zaman ızne ayrılırım dıye valla ıcretsız ızın tarıhlerımı bıle belırlıyorum her ay salak gıbı sonra adet olunca yıkılıyorum :)
Canım sende atanırsın inşallah önümüzdeki ay bakalım kısmetin hangi şehirde.. Evt canm nisan ayı çok güzel bi ay koç burcu olucak miniklerimizCanım çok sağol bende seni tebrik ederim inşallah kuzuları sağlıkla alırız kucağımıza :) asıl stresimiz şimdi başlıyor çok sevindim canım o kadar uğraştığına değdi . Nisan annesi olacağız inşallahdhc83 ve denizege34 de gelsin peşimizden 1 hafta sonra keseyi görürsün sende haberdar et bizi habersiz bırakma canım :)
32. Hafta ücretsiz izin hakkın başlar canım. Ya I yaklaşık 26 hafta sonra :)Adet belirtileri aynı zaten canım :) benimde atamalar bu yıl olacak gibi inşallah ben aday öğretmen olacağım için ne zaman çıkabilirim ki izne hiç anlamıyorum bu işlerden . Ücretsiz izinde düşünmüyorum İstanbul'da kalırsam bebişe bakacak var çok şükür uzağa gidersek biraz sıkıntı . Hiç yıkılma canım hiç ummadığın anda geliyor bebek hep diyorlardı hamile olunca hissediyorsun diye ben hiç hissetmedim hatta yine hamile değilim diye ağladım eşimle tartıştım .
32 hafta olunca 8 haftalık dogum öncesıne ayrılabiliyorsun istersen 37 ye kadar çalışıp o 5 haftayı dogum sonrasından aktarabılir ve dogum sonrası 8+5 yani 13 hafta izin kullanabılırsın bunlarda maaşın alıyorsun.sonrasında 2 yılı ücretsiz iznin kullanabilirsin maaşsız 24 ay hakkın var oğlumda 9 ay kullandım benAdet belirtileri aynı zaten canım :) benimde atamalar bu yıl olacak gibi inşallah ben aday öğretmen olacağım için ne zaman çıkabilirim ki izne hiç anlamıyorum bu işlerden . Ücretsiz izinde düşünmüyorum İstanbul'da kalırsam bebişe bakacak var çok şükür uzağa gidersek biraz sıkıntı . Hiç yıkılma canım hiç ummadığın anda geliyor bebek hep diyorlardı hamile olunca hissediyorsun diye ben hiç hissetmedim hatta yine hamile değilim diye ağladım eşimle tartıştım .
Benimde kocam koç burcu canım :) ben yay koçlarla çok iyi anlaşırım Allah'ımda öyle nasip etti çok şükür. Atamalar için çok umutluyum bebeğim kısmetiyle geldi inşallah şehirde bizim için hayırlı olurCanım sende atanırsın inşallah önümüzdeki ay bakalım kısmetin hangi şehirde.. Evt canm nisan ayı çok güzel bi ay koç burcu olucak miniklerimizKocam koç burcu çoooooook severim koçları
O zaman ikinci dönem başında direkt izne çıkabilirim sanırım Şubat'ın başında zaten Nisandan sonra da 2 ay onu da kendi iznimden kullanırsam sonrasında 3 ay yaz tatilide başlıyor :) Adaylık sürecini olumsuz etkiler mi acaba canım bilgin var mı ?32 hafta olunca 8 haftalık dogum öncesıne ayrılabiliyorsun istersen 37 ye kadar çalışıp o 5 haftayı dogum sonrasından aktarabılir ve dogum sonrası 8+5 yani 13 hafta izin kullanabılırsın bunlarda maaşın alıyorsun.sonrasında 2 yılı ücretsiz iznin kullanabilirsin maaşsız 24 ay hakkın var oğlumda 9 ay kullandım ben
Canım o rüyaları bılıncaltın görduruyor Internet'ten saçma şeylere ınanıp ıkınızıde üzme.bulantım tam 6 haftalıkken başlayıp 20. Haftaya kadar sürmüştü dua et olmasın berbat bısey tabı herkesde farklıdır.adayken temel ve hazırlayıcı kursları var o zaman rapor Alman mümkün degıl 1 gun bıle devamsızlık yaptırmıyorlar o kurslar zamanı rapor alırsan uzar adaylığım bızım dönemde bır ark trafık kazası gecırdı gelemedı sonrakılerle kursu aldı yarım dönem gec kalktı adaylığı. Ilk dönem kursun olursa ıkıncı dönemi etkilemez zannedersem öyle oluyordu ozaman daha ıyı öğrenırsın ayyyyy benıde stres sardı şimdide ben hıc hamıle kalamıcam sanıyorumO zaman ikinci dönem başında direkt izne çıkabilirim sanırım Şubat'ın başında zaten Nisandan sonra da 2 ay onu da kendi iznimden kullanırsam sonrasında 3 ay yaz tatilide başlıyor :) Adaylık sürecini olumsuz etkiler mi acaba canım bilgin var mı ?
Canım çok sağol inşallah tez vakitte sende müjde verirsin bize canmNeşeli canım cok tebrik ederim allah kucagına almayı nasıp etsın inşallah.sıkıntılı süreç gecırmişsın sonuc olumlu olmuş cok şükür.darısı başıma olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?