merhaba cnm :)bence yediklerine dikkat edersen aktivitede yaparsan yaza kadar citi piti olursun :))ozellikle aksamlari abartmamamk lazim yemek konusunda:))
bende haftaya spora baslicam he gun isten snra spora gitmeyi duusnuyorum:)yediklerimede dikkat edicem cunku bende yaza kdr forma girmek istiyorum yada yaz sonuna kdr artk komple istedigim kiloda olmak istiyorum:)her aksam farkli spor yapmayi dusunuyorum is cikisi gittigimde hangi spor varsa onu yapmak:)yediklermede dikkat edicem aksamlari cok hafif yemeye ozen gostercem sabahlarida bol proteinli diger ogunler ise sebze meyveye agirlik vercem:)spora baslar baslamaz ki buyuk ihtimalle gelcek persembe baslamayi dusunuyorum:)ama benim korkum var her gun 1 saat boyunca spor yaparsam kas falan yapmiymkisaca " badi "" falan... sen ne dusnuyorsun cnm bu konu hakkinda...aslinda bence kas falan yapmamasi lazim cunku gitcegim sporlar genelde grup sporalar hani zayiflamak icin egzersizler formda kalmak icin yapilan seyler...kart cikartirken kulup icin zaten daniscam bunu:)
birden verme dememin sebebi de ben 3 hafta kadar kisa bir surede verdim yemek yiyemiyordum ondan sonraki 1 ay surekli tansiyonum dustu ac karnina uyudugum zaman kendimde kalkicak gucu bulamiyordum o yuzden lutfen cok dikkat et hizli verildi mi ayni sekilde de aliniyor zaten su an 57 yim tekrar
İlk olarak 16 yaşında birini bulduğuma çok sevindim gerçekten. Ben de 16 yaşındayım, boyum 1.63 falan, kilom 64 (idi). Açıkçası öyle şişman duran bir fiziğim olmadığı için başlarda bunu pek takmıyordum fakat son zamanlrda bu kilo işi bana cidden dokunmaya başladı.Hani evimizin karşısında kapalı yüzme havuzu ve fitness var ama ben okulumdan dolayı çok yoğun olduğumdan bir türlü gidemedim. Tek başıma da kilo veremeyeceğimi düşündüğümden kalktım diyetisyene gittim.Kiloma baktı, sen kesinlikle şişman değil, hafif kilolusun dedi.İdeal kilon 56-58, bunları kolaylıkla verebilirsin dedi ve bir liste yaptı ve günde yarım saat egzersiz dedi.Mesela bu bir müzik açıp dans etmek dahi olabilirmiş.
İştahım çok yoktur, yani arkadaşlarıma göre falan ben baya az yemek yiyordum ama o kilolar nerden gldi bilmiyorumNeyse liste yaptı ve bu 2.haftam, uyguluyorum. İnan ki liste bana fazla geliyor, tıka basa doyuyorum. Dedim ben kesin iyice kilo alırım bununla. Ama bir tartıldım, daha 1 hafta bitti ben 1.5 kilo vermişim. Benim önerim bir diyetisyene gitmek, üstelik böylece sağlıklı beslenmiş de oluyorsun, inan ki ilk 2-3 gün çok zorlandım çünkü canım hep başka şeyler çekiyordu fakat şimdi ben çok sevdiğim şeyleri görsem burun çeviriyorum. Hiç çekici gelmiyor artık, sanırım diyetim bittiğinde iyice sağlıklı beslenen birisi olacağım. Ayrıca okulun son 1 ayından itibaren de bir spor merkezine gdip bi yarım saatcik spor yapabilirim. Böylece kilomu da korumuş olurum.
Sana da bir diyetisyen yardımı almanı tavsiye ediyorum canım, başarılar.
Yok kas yapsan bile badi yapanlar gibi olmaz :) Ben hergün 1 saat yürüyorum yürüdüğüm 5 turla 5 km ediyor :) Bir ara lisanslı voleybol oynamıştım göbeğim azaldığında hafif kaslıymış gibi duruyor.Bence sende yürüyüş yapabilirsin :)
İlk olarak 16 yaşında birini bulduğuma çok sevindim gerçekten. Ben de 16 yaşındayım, boyum 1.63 falan, kilom 64 (idi). Açıkçası öyle şişman duran bir fiziğim olmadığı için başlarda bunu pek takmıyordum fakat son zamanlrda bu kilo işi bana cidden dokunmaya başladı.Hani evimizin karşısında kapalı yüzme havuzu ve fitness var ama ben okulumdan dolayı çok yoğun olduğumdan bir türlü gidemedim. Tek başıma da kilo veremeyeceğimi düşündüğümden kalktım diyetisyene gittim.Kiloma baktı, sen kesinlikle şişman değil, hafif kilolusun dedi.İdeal kilon 56-58, bunları kolaylıkla verebilirsin dedi ve bir liste yaptı ve günde yarım saat egzersiz dedi.Mesela bu bir müzik açıp dans etmek dahi olabilirmiş.
İştahım çok yoktur, yani arkadaşlarıma göre falan ben baya az yemek yiyordum ama o kilolar nerden gldi bilmiyorumNeyse liste yaptı ve bu 2.haftam, uyguluyorum. İnan ki liste bana fazla geliyor, tıka basa doyuyorum. Dedim ben kesin iyice kilo alırım bununla. Ama bir tartıldım, daha 1 hafta bitti ben 1.5 kilo vermişim. Benim önerim bir diyetisyene gitmek, üstelik böylece sağlıklı beslenmiş de oluyorsun, inan ki ilk 2-3 gün çok zorlandım çünkü canım hep başka şeyler çekiyordu fakat şimdi ben çok sevdiğim şeyleri görsem burun çeviriyorum. Hiç çekici gelmiyor artık, sanırım diyetim bittiğinde iyice sağlıklı beslenen birisi olacağım. Ayrıca okulun son 1 ayından itibaren de bir spor merkezine gdip bi yarım saatcik spor yapabilirim. Böylece kilomu da korumuş olurum.
Sana da bir diyetisyen yardımı almanı tavsiye ediyorum canım, başarılar.
merhaba cnmrica etsem o listeyi paylasirmisn bizimle...biliyorum sana gore yapilmis liste ama belki bazilarimizn isine yarar...ben aslinda diyetisyenlere pek guvenmiyorum herkese ayni listeyi yapiyolar sanki...ornegin benim bi tanidigimn tanidigi diyetisyene gitmis iste kan su bu tahlili yapilmis ona gore guya liste yapmis ama sonra kiz tesadufen bi forumda gormus ayni diyeti bi baskasi tarafindan paylasilmis okurlar icin... listeni paylasmak zorunda degilsin ama cnm...tmm mi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?