Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Verirsin kesinlikle. . Ben verebileceğini düşünüyorum arkadaşım :)

bunun için ne yapmam gerek ? bilmiyorum.. agır diyetler bana göre deil akşamları bol bol yürüyorum .. iş yerinde yemek yememeye çalışıorm. ama akşam eve gittigimde çok fazla yiyiorum. kendime göre bi diyet listesi hazırladım ama bakalım naısl olcak :( umarım olur

Selam kızlar oğlumun 6.ay aşısını yaptılar bebeğim çok ağladı. İğneden sonra memeye yapıştı kucağımda uyudu bebeğim.
Önceden aç karnına sabah çamaşırlarla 63.2 çıkıyordum bugün yemekten sonra elbiseyle 63.6 çıktım inşallah 2-3 güne tartıda 62 görücem bakalım. Artık düşsün 2 ay direnen kilo mu olur ya :)

Merhaba kizlar
Bu gunku menumu yaziyim bakin yanlis varmi
Sabah,1fincan yaseminli yesil cay ve 2kucuk patates uzerine 1kasik 10%li yogurt
Oglen:yine ayni sekilde 2kucuk patates 1kasik yogurt ve su
Aksam,2kucuk patates 1kasik yogurt ve yaseminli yesil cay
Bu arada ara ogun 1 kac tane ceviz yedim
Aksam bi kucuk nar yemeyi dusunuyorum
Yogurdun toplam kalorisi sadece 100kalori uzerinde yazili yani
Evet yanlisim varmi???

Benim diyet listem ŞİMDİLİK BÖYLE BELİRLEDİM.. SİZCE NASIL

Eklentiler

• $23.01.2014.webp
    $23.01.2014.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Canm hosgeldin aramıza. .. 7 kilo fazlan var cok degil 1 ayda bitirirsin verirsin.. gunde 1 saat sporunu yap aksam 7 den sonra bisey yeme ekmegi tatliyi kes tamam iste.. :) biz buraya yaptıkları mizi yazıyoruz sende bize katılabilirsin canm

çok teşekkür ederimm canım inşallah hep birlikte başarıcaz.Ben spor yapamıyorum akşamları oğlum 1.sınıfa gidiyo ödevlerle boğuşuyoruz.Zaten akşama kadar işyerinde masa başı otur otur ...ama bunlar bahane deil akşamları yemeyip bu işi başarcm :)

Selam kızlar oğlumun 6.ay aşısını yaptılar bebeğim çok ağladı. İğneden sonra memeye yapıştı kucağımda uyudu bebeğim.
Önceden aç karnına sabah çamaşırlarla 63.2 çıkıyordum bugün yemekten sonra elbiseyle 63.6 çıktım inşallah 2-3 güne tartıda 62 görücem bakalım. Artık düşsün 2 ay direnen kilo mu olur ya :)

Allah cocugunuzu anali babali mutlu saglikli buyutsun insAllah
MasAllah yeni anneye gore kilonuz guzel yine insAllah yakinda istediyniz kiloya kavusursunuz

Bu saate kadar iki adet patates yedim kizlar.. onemli olan aksami kurtarmak iste :)

Merhaba kızlar bende geldim. Bugün yaptıklarımı yazayım sabah limonlu ılık suyumu içtim adaçayımı içtim kahvaltıda 1/2 dilim buğday ekmeği 10 dal maydanoz yarım salatalık 5 zeytin biraz lor peyniri yarım peynirli omlet yedim bi türk kahvesi içtim öğlen 5 çb. Kaşığı ıspanak yedim.bide 5 tane badem yedim akşama fırında mantar ve yoğurt yemeği düşünüyorum bide 5 km yürüyüş 5 km koşu yapacağım. 15 dk. Karın egzersizi çalışacağım

Kızlar bu sabah 75.300 çıktım ya :) artk bu satten sonra bisey yememeyi düşünüyorum.. bakalım guzel bi fark olacak mı :)

Gerçekten sadece çok merak ediyorum :) acaba dayanabilisem ne kadar fark olacak. . Simdi oglumu uyutuyorum. Evde islerim var onlari halledip kendime yarindan itibaren bi program oluşturcam. Aktivite programı. Ben programlı oldugumda daha iyi oluo. Yapasim gelio yani .. yoksa saliyorum :)

Back
X