- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Kızlar midem büyümüş galiba ya aksam ywmegimi yedim aciktim ya offfff
Kızlar midem büyümüş galiba ya aksam ywmegimi yedim aciktim ya offfff
meyve yiyebilirsin 1 porsiyon
Kizlar sizinle bi zayiflama seruvenimi anlatmak istiyorum
Ben 2009 yilinda 86 kiloydum sonra amcamin kizinin düğün u vardi onun icin zayiflamaya koyuldum 2 ay icinde 75 e indim sonra bu kiloda bayagi laldim sonra buyuk bi cabayla dugunum olana kadar 54 e indim cok guzellestim giydigim hersey cok yakisiyordu sobra evlendim ve hamile kaldim w
Evlenince ilk bir ayda 6 kilo alip 60 kiloyla hamile kaldim ve doguma 89 kiloyla girdim allaga şükür suanda 72 ye kadar indim allah ysrdimcimiz olsun 48 kilo olana kadar devam edicem bna bi yardim eli uzatin kizlar utanarak soyluyorum benim cok kotu bi huyum var cok uedigim zaman kusuyorum duramiyorum bu huyumu nasil birakcam ya ya mesela diyorum ben bunu yiyim nolcak kusup cikaririm ona guveniyorum yardim edin molur hastalik durumundayim
Kusma aliskanligi kotu bi aliskanlik evet, kararli olup az yemeye alistiramaz misin kendini
Kizlar sizinle bi zayiflama seruvenimi anlatmak istiyorum
Ben 2009 yilinda 86 kiloydum sonra amcamin kizinin düğün u vardi onun icin zayiflamaya koyuldum 2 ay icinde 75 e indim sonra bu kiloda bayagi laldim sonra buyuk bi cabayla dugunum olana kadar 54 e indim cok guzellestim giydigim hersey cok yakisiyordu sobra evlendim ve hamile kaldim w
Evlenince ilk bir ayda 6 kilo alip 60 kiloyla hamile kaldim ve doguma 89 kiloyla girdim allaga şükür suanda 72 ye kadar indim allah ysrdimcimiz olsun 48 kilo olana kadar devam edicem bna bi yardim eli uzatin kizlar utanarak soyluyorum benim cok kotu bi huyum var cok uedigim zaman kusuyorum duramiyorum bu huyumu nasil birakcam ya ya mesela diyorum ben bunu yiyim nolcak kusup cikaririm ona guveniyorum yardim edin molur hastalik durumundayim
5 kucuk izgara kofte, marul, domates, salatalik ve ayran. Saat 8 e dogru yedim tabii:)
Hangi doktora gitmeliyim devlete diyetisyen yokkivallahi bizne söylesek boş, doktora gitmelisin, bulimia olabilirsin. ihmal etme.
Hangi doktora gitmeliyim devlete diyetisyen yokki
diyetisyenlik bir durum değil zaten, netten araştırıp bulabilirsin.
Verdigim 2.700 kilonun 2.400 u yagdan :))
200 gr su, 100 gr kas
süpersin canım aynen devam yağdan daha fazla vermen mükemmel
sebze diyetin nasıl olcak neler yememen lazım canım bende eşlik ediyim yarın tardıda aynı çıkıcam ben zaten
kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum boyum 1.59 kilom 62 mayıs sonuna kadar 50-51 arası olmak istiyorum.kilolarımın çoğunu evlendikten sonra aldım,eşimle yemeyi çok seviyoruz o yüzden tek başıma kendimi tutmakta zorlanıyorum sizlerden de destek bekliyorum lütfeen.bir de benim işim masa başında o yüzden günlük hayatım hareketsiz biraz ve hedeflediğim zaman için inşallah geç kalmamışımdır.
Hoşgeldim cnm,
12 kilo vermek istiyorsun ve 4 ayın var.
Yemek yemeyi sadece yemiş olmak için yaparsan ve düzenli bir diyet yapıp hiç bozmazsan sende bizler gibi kilo verebilirsin diye düşünüyorum.
Hareketsiz olduğun için diyetine birebir uygulamanda fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?