Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kizlar sizinle bi zayiflama seruvenimi anlatmak istiyorum
Ben 2009 yilinda 86 kiloydum sonra amcamin kizinin düğün u vardi onun icin zayiflamaya koyuldum 2 ay icinde 75 e indim sonra bu kiloda bayagi laldim sonra buyuk bi cabayla dugunum olana kadar 54 e indim cok guzellestim giydigim hersey cok yakisiyordu sobra evlendim ve hamile kaldim w
Evlenince ilk bir ayda 6 kilo alip 60 kiloyla hamile kaldim ve doguma 89 kiloyla girdim allaga şükür suanda 72 ye kadar indim allah ysrdimcimiz olsun 48 kilo olana kadar devam edicem bna bi yardim eli uzatin kizlar utanarak soyluyorum benim cok kotu bi huyum var cok uedigim zaman kusuyorum duramiyorum bu huyumu nasil birakcam ya ya mesela diyorum ben bunu yiyim nolcak kusup cikaririm ona guveniyorum yardim edin molur hastalik durumundayim

Kusma aliskanligi kotu bi aliskanlik evet, kararli olup az yemeye alistiramaz misin kendini

5 kucuk izgara kofte, marul, domates, salatalik ve ayran. Saat 8 e dogru yedim tabii:)

vallahi bizne söylesek boş, doktora gitmelisin, bulimia olabilirsin. ihmal etme.

süpersin canım aynen devam yağdan daha fazla vermen mükemmel

teşekkür ederim canım, darısı sizin başınıza

sabah kahvaltısı bir lokma peynir ve domates yedim

diyetimde daha fazlası var ama canım hiç istemedi bugün

şu an sütlü şekersiz nescafe içiyorum

herkese güzel günler dilerim

sebze diyetin nasıl olcak neler yememen lazım canım bende eşlik ediyim yarın tardıda aynı çıkıcam ben zaten

3 gün sebze diyeti yapıcam, sonraki izleyen 4 gün de yine protein diyeti

Sabah kahvaltısı: çay, 1 dilim ekmek, 30 gr peynir, 5 zeytin, 1 yemek kaşığı pekmez
Ara: 1 meyve, yarım bardak süt
Öğle: sebze yemeği (ya da yağ eklenmiş peynirli salata)
Ara: 2 meyve, 1 bardak süt
Akşam: Sebze yemeği, Salata, 1 kase çorba, 1 kase yoğurt (Çorbayı öğlene de alabilirsiniz)
Ara (21.00) 2 meyve

kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum boyum 1.59 kilom 62 mayıs sonuna kadar 50-51 arası olmak istiyorum.kilolarımın çoğunu evlendikten sonra aldım,eşimle yemeyi çok seviyoruz o yüzden tek başıma kendimi tutmakta zorlanıyorum sizlerden de destek bekliyorum lütfeen.bir de benim işim masa başında o yüzden günlük hayatım hareketsiz biraz ve hedeflediğim zaman için inşallah geç kalmamışımdır.

Hoşgeldim cnm,

12 kilo vermek istiyorsun ve 4 ayın var.
Yemek yemeyi sadece yemiş olmak için yaparsan ve düzenli bir diyet yapıp hiç bozmazsan sende bizler gibi kilo verebilirsin diye düşünüyorum.
Hareketsiz olduğun için diyetine birebir uygulamanda fayda var.

Kızlar ara öğünümü yapıorum :)

2 kuru kayısı ve sütlü nescafe

Kilo verdiğimi gördükçe daha da gaza geldim, hiç canım bişi yemek istemiyor
Ama 2-3 saatte bir bişiler yememiz lazım ki kilo vermemiz durmasın
Bir de çok aç kalmamak lazım
kan şekerimizin sert iniş ve çıkışlar yaşamaması gerekiyor çünkü bu sert iniş çıkışlarda yağ depolanıyormuş

hoşbuldum.
sıkı bir diyet proramından ziyade bi hayat tarzı haline getirmek istiyorum uygulayacağım şeyi.sabahları 1 tane simit puaça ya da küçük bi ekmek arası peynir tarzı şeyler yiyebiliyorum öğleye kadarki arada bi kaç tane kuru kayısı,öğlen bi kase çorba biraz sebze veya et türü şeyler yanında da birazcık pilav veya makarna gibi,akşam yemeği yine bu tarz en geç 6 buçukda yemeyi düşünüyorum sonrasın da biraz meyve gün içinde de hangi saatte alabilirsem protein içeren süt yoğurt gibi şeyler düşünüyorum.akşam yatmadan önce de platesten bazı hareketler yapmak için kendimi zorluycam 20 dakika kadar bakalım inşallah dediğiniz gibi ben de zayıflarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…