hoşbuldum.
sıkı bir diyet proramından ziyade bi hayat tarzı haline getirmek istiyorum uygulayacağım şeyi.sabahları 1 tane simit puaça ya da küçük bi ekmek arası peynir tarzı şeyler yiyebiliyorum öğleye kadarki arada bi kaç tane kuru kayısı,öğlen bi kase çorba biraz sebze veya et türü şeyler yanında da birazcık pilav veya makarna gibi,akşam yemeği yine bu tarz en geç 6 buçukda yemeyi düşünüyorum sonrasın da biraz meyve gün içinde de hangi saatte alabilirsem protein içeren süt yoğurt gibi şeyler düşünüyorum.akşam yatmadan önce de platesten bazı hareketler yapmak için kendimi zorluycam 20 dakika kadar bakalım inşallah dediğiniz gibi ben de zayıflarım
Tavsiye:
Pogaça-simit
pilav-makarna
yemesen
çok mutlu oldum kızlar burdasın
ben gene çorba yoğurt salata takılıyorum sabah kahvaltı yaptıum bu sefer 10 yarım elma yedim bide
slm kızlar, ben de yeni uyandım :S kahvaltı yapıcam şimdi. iki ara öğün ve akşam yemeği yaparım artık. oof off
cnm sabah kahvaltını şimdi yapıosan, 1 ara öğün ve 1 akşam yemeği yeterli bence
evet öyle yapayım :)
Kızlar öğle yemeği için ızgara hellim peynirli salata söledim, yarısını bile yiyemedim
yememe hastalığına kapılıcam galiba, canım hiç istemiyor bişi yemek
Slm kızlar nasılaınız
Zordegil im topiğin hayırlı olsun canm nerelerdesin gözükmüyorsun :))
Kızlar sizlere kılo verme sürecinde bol sabır azim diliyorum inanın azmedince olmıcak bişi yok
Biz zyıflayacagız biz zayıf olacagız diye kendimizi sartkandıralım
Etrafta dolasan dost zannedip aslında düşmana bile gerek bırakmıyan arkadaslarımızın akrabalarımızın
Eltilerin kaynanaların görümcelerinin kardeşinin hatta bazen eşiinin bile hakaretlerine maruz kalarak dewam edemeyiz
Hersey kendimiz için iyissek mutluysak herkes iyi oluyor mutlu oluyor
Yılmadan bıkmadan usanmadan bi savasa cıkar gibi kılolarımızla savascaz
Yeri gelcek ac klcaz yeri gelcek cok yicez ama ne olursa oşsun aa bugun zaten yedim nese bugun son yarın dewam ederim diyip kendimizi kandırmıcaz
Aldıgımız kalorı kadar ceza vercez kendimize
100 kalorilik bi lkacamak mı yaptın
Hmn 100 kalorı yakıtcak bi spor
Yürüyüş mekik sınav her ne olursa
İnanın kılo verdikten sonraki duyguyu anlatamam size
Aynanın karsısına geçmekten korkmucksın
Magazaya girdiginde s m 34 36 38 hatta 40 bile olsun max istemek size zevk vericek
Eşinle yürürken yolda artık zayıf birii görünce aaaa acaba ona baktımı sorusu artık yok
Özgüven patlaması yası caksın
Etrafta öle size takılanlar varya böle sizi bayramda seyranda sagda solda görünce cenesi ayaklarına kadar inwcek
Kıskanclıından size kılo vermissin demicek ama içindeki o cırpınısları sen hissedecksin
en ÖNEMLİSİ SAGLIKLI OLUCAKSIN
yani velhasılkelam zayıflamak sart bize!!!!!!!!!!!!!
Kızlar ben 3 ayda 15 kılo verdim
Son iki ayda rahatsızlandım serum yedim 5 gün hastnaede yatım
İlaç kullanmaya basladım
Ayrıyeten pkom var diye dk hapı kullanmaya basladım suan 65 66 oynuyorum ama AMA DURMAK YOK YOLA DEWAM
Kızlar öğle yemeği için ızgara hellim peynirli salata söledim, yarısını bile yiyemedim
yememe hastalığına kapılıcam galiba, canım hiç istemiyor bişi yemek
canım geçmiş olsun spor falan yaptın mı verirken kiloları:44::44:
Slm kızlar nasılaınız
Kızlar sizlere kılo verme sürecinde bol sabır azim diliyorum inanın azmedince olmıcak bişi yok
Etrafta dolasan dost zannedip aslında düşmana bile gerek bırakmıyan arkadaslarımızın akrabalarımızın
Eltilerin kaynanaların görümcelerinin kardeşinin hatta bazen eşiinin bile hakaretlerine maruz kalarak dewam edemeyiz
Yeri gelcek ac klcaz yeri gelcek cok yicez ama ne olursa oşsun aa bugun zaten yedim nese bugun son yarın dewam ederim diyip kendimizi kandırmıcaz
Magazaya girdiginde s m 34 36 38 hatta 40 bile olsun max istemek size zevk vericek
Eşinle yürürken yolda artık zayıf birii görünce aaaa acaba ona baktımı sorusu artık yok
Etrafta öle size takılanlar varya böle sizi bayramda seyranda sagda solda görünce cenesi ayaklarına kadar inwcek
Kıskanclıından size kılo vermissin demicek ama içindeki o cırpınısları sen hissedecksin
İlaç kullanmaya basladım
Ayrıyeten pkom var diye dk hapı kullanmaya basladım suan 65 66 oynuyorum ama AMA DURMAK YOK YOLA DEWAM
söylediklerin acayip gaza getirdi vallahi :) hep beraber incelicez, güzelleşicez ohh
Yaptıklarımı yazın canm yapablceklerin vardır muhakkak
Sabah en gec 8 de kalkıyorum
Ilk sıcaga yakın bi su elma sirkeli bir bardak içtim düzenli
Gece yatarkende aynı sudan mide problemim yoksa iç derim
Günde 2 kupa yeşilcay
Min 2 lt su bazen 3 oldu
Bol salata her ögünde ueşillk vardı
Sekeri bıraktım canm
Ekmek kepwk ekmege döndüm oda sadece sabah ve ögle max 2 ser dilim
Aksam en gec 8 de yedim acıktıgımda tarcınlı süt içtim
Meyve yedim bi porsıyon
Spor olarak leslie sansone min 2 mile olanı yaptım sabah erken saatlerde yaptım hep sporumu
10 kılo verdikten sonra
Leslie + mekik sınav la destekledım
Sporsuz olmuyo canm malesef kılo versende sıkılasmadıgından salmıs gıbı duruyosun
Ama spor yapıp o hafta veya ayda kılo vermesende sıkılastıgın için kılo vermiş gibi duruyosun
Zaten spor durusu falan etkılıyo hep sporsuz olmaz :)
canım öle sarkık değilim allahtan işe gittiğim için spor hak getire
ama 2 sene önce tam 15 kilo verip aynı kiloda kaldım
baya bekledim ama çok büyük iddia var ortada ben dabah ekmek yiyorum sonra yok
Slm kızlar nasılaınız
İlaç kullanmaya basladım
Harikasın mrv, böle hırs yapmalıyız işte
Süper ozaman canm kılo vermemn için bi sebeb yok
Yalnız byük iddia ne anlamadım
Zordegil nerde haberiniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?