Mervisim cuma günleri bildirim yapıyoruz tatlım okumussundur... Yarın yani :) baslangic hedef kilo falan biliosun..internet olmadigindan esim gelince gircem. Aksam bildirim yapicam.. ama cok heyecanlıyım çünkü sonuclar iyi gibi cok şükür. . Artk rayına oturdu diyetim.. yani kafada bitirmek lazim diyoruz ya benimki bitti Allahin izniyle.. simdi haftaya ne hedef koysam diye heyecanlanmaya basladim. Sendende her cuma bildirim bekliyorum canm . Kızın nasıl bu arada :) leslie yapio mu hala senle:)
Canm biliyorum bn buratada gelirım yawrucm bnm kız horon tepmeye basladı omuz sallıyo kuz
Canm kılo almamaın sebebi çok yedgimden degil
Dk hapları
Antidepresan kullanıyorum ayriyeten serum falan yedim bu aralar sinir sitres
Allaha sükür yopladım kendimi
Artık tam gaz burdayım
:)))
Baslangıc kılom 66:
Hedef:55 kılo
Ayyyyyy süperizzzz
selam herkese ...
yaklaşık 3 haftadır başarı öykülerini okuyorum .. böle motive olacağım bi yer arıyordum. benide aranıza alırsanız çok sevinirim. bende 84 kilo ile başladım 1 ayda 4 k,lo verdim 80 e düştüm. hedefim temmuzda 60-65 arası olabilmek. 4.5 yaşında bir oğlum ve 14 aylık bir kızım var. kızımı hala emziriyorum. bende cumaları tartılıyorum. gerçi bu hafta dayanamadım perşembeden tartıldım adet öncesi 80 i gösterdi tartı 1-2 kilo oynar benim.
neler yapıyorum kısaca bahsedeyim emzirdiğim için kahvaltıda çok kasmıyorum kendimi gerçi midem küçüldüğü için önceleri yarım ekmek tost yiyebilen ben şimdilerde 2 dilim üstünde ekmek yiyemiyorum. yanında kahvaltılık ne varsa yiyorum. öğlen ya bi tabak çorba yada 1 tabak sebze yemeği akşam ne yemek yaptıysam yiyorum 1 tabak salata mutlaka yiyorum. kahvaltı hariç ekmek yemediğim için akşam yemeğinde pilav veya makarna varsa 1 kaç kaşık yiyorum. hamur işi cips bisküvi çikolata hiç yemiyorum. kızartma olarak sadece köfte yiyorum. akşam yemeği 18:00 18:30 arası oluyor akşam 10 gibi 2-3 ceviz yiyorum yatmadan çoook acıkmış olursam yarım elme yiyorum. her günüm aşşağı yukarı böle geçiyor.bide spor olarak şunu yapıyorum http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 2 gündür yapıyorum çok memnunum hem kısa sürüyor hemde etkili 30 gün devam edicem buna
hedeflerimide yazıyım
1 şubat : 80
1 mart : 75
1 mayıs : 70
1 haziran : 67
1 temmuz : 64
1 ağustos : 60
gerçi temmuzda ramazan var eylüle sarkabilir hedefime ulaşmak. allah isteyen herkese nasip etsin kilolu olmak çok zor yaşamayan bilemez. :2:
kızlar ben evdeki tartıda sabah tartıldım 66.20 gr çıktım
geçen hafta 23 ocakta yani 68.80 gr çıkmıştım
2,60 gr vermiş oldum
yanlız tartı yanlış galiba ama ben inceldiğimi hissediyorum beden ölçülerimde 4 cm incelmişim ben anlamadım bu işi
çok üzülüyorum kilosunu bileni doğru tartıyor
Kızlar ben 65.500 cıktım ewet bir haftada 500 gr vermişim olsn bunada razıyımayy ben yokmuyum ben ???
Canm neden üzüldgünü anlamadım tartı yanlış tartıyı diye mi wermişşin işte daha ne
Kızz alıcam elime sopayı üzülmek yokkkk
ÜZüntü strese stres kiloya dönüşüyoo
Hiç vernesen bile stres yapmak yok artık hilalcım
Sakin ol yawas yawas zaten senin fazla bi kılon yok fırmda olmak fit olmak istiyoosun sabret güzelim hersey sonunda cok güsel olucakk
sağol mervecim belkide kıyafetlerimden çıktı hep aynı tartıda tartılcam yoksa üxzülürüm gene böle sabah kahvaltısından da kaynaklı olabilri belki yemekten önce ve sonra olarak düşünmemm lasım
Tartın varda ewde sabah ac karna tuvaletten cıktıktan sonra tartılcaksın canm asıl kılon o....
Ne demek yawru ceylanım ben hep burdaaayım
günaydın kızlar dün hastanedeydik öğlene kadar kızım zatürre olmuş
kahvaltı yapmadım hiç bir şey istemedim öğlen anneme götürdüm işe dönmem gerektiğinden annem tavuk haşlamış sağolsun marul ve yoğurtla yedim akşam da bir kase çorba ve biraz salata
kilo bildirimim
başlangıç: 71
bu sabah: 68 (dün regl oldum birde stresten)
hafta hedefim: 66
selam herkese ...
yaklaşık 3 haftadır başarı öykülerini okuyorum .. böle motive olacağım bi yer arıyordum. benide aranıza alırsanız çok sevinirim. bende 84 kilo ile başladım 1 ayda 4 k,lo verdim 80 e düştüm. hedefim temmuzda 60-65 arası olabilmek. 4.5 yaşında bir oğlum ve 14 aylık bir kızım var. kızımı hala emziriyorum. bende cumaları tartılıyorum. gerçi bu hafta dayanamadım perşembeden tartıldım adet öncesi 80 i gösterdi tartı 1-2 kilo oynar benim.
neler yapıyorum kısaca bahsedeyim emzirdiğim için kahvaltıda çok kasmıyorum kendimi gerçi midem küçüldüğü için önceleri yarım ekmek tost yiyebilen ben şimdilerde 2 dilim üstünde ekmek yiyemiyorum. yanında kahvaltılık ne varsa yiyorum. öğlen ya bi tabak çorba yada 1 tabak sebze yemeği akşam ne yemek yaptıysam yiyorum 1 tabak salata mutlaka yiyorum. kahvaltı hariç ekmek yemediğim için akşam yemeğinde pilav veya makarna varsa 1 kaç kaşık yiyorum. hamur işi cips bisküvi çikolata hiç yemiyorum. kızartma olarak sadece köfte yiyorum. akşam yemeği 18:00 18:30 arası oluyor akşam 10 gibi 2-3 ceviz yiyorum yatmadan çoook acıkmış olursam yarım elme yiyorum. her günüm aşşağı yukarı böle geçiyor.bide spor olarak şunu yapıyorum http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 2 gündür yapıyorum çok memnunum hem kısa sürüyor hemde etkili 30 gün devam edicem buna
hedeflerimide yazıyım
1 şubat : 80
1 mart : 75
1 mayıs : 70
1 haziran : 67
1 temmuz : 64
1 ağustos : 60
gerçi temmuzda ramazan var eylüle sarkabilir hedefime ulaşmak. allah isteyen herkese nasip etsin kilolu olmak çok zor yaşamayan bilemez. :2:
kızlar ben evdeki tartıda sabah tartıldım 66.20 gr çıktım
geçen hafta 23 ocakta yani 68.80 gr çıkmıştım
2,60 gr vermiş oldum
yanlız tartı yanlış galiba ama ben inceldiğimi hissediyorum beden ölçülerimde 4 cm incelmişim ben anlamadım bu işi
çok üzülüyorum kilosunu bileni doğru tartıyor
günaydın kızlar dün hastanedeydik öğlene kadar kızım zatürre olmuş
kahvaltı yapmadım hiç bir şey istemedim öğlen anneme götürdüm işe dönmem gerektiğinden annem tavuk haşlamış sağolsun marul ve yoğurtla yedim akşam da bir kase çorba ve biraz salata
kilo bildirimim
başlangıç: 71
bu sabah: 68 (dün regl oldum birde stresten)
hafta hedefim: 66
Harika bir haberrrrrrr, canım tebrik ederim seni, inan çok sevindim
bu kadar kısa sürede güzel kilo vermişsin, 4 cnm de mükemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?