Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

slm kızlar,
kahvaltıda sucuklu yumurta(hiç yağ eklemedim),2 dilim ekmek, 1 kk kadar peynir, 5-6 zeytin yedim. saat 12 gibi kahvaltı yaptığım için sabah öğle bir oldu :/ ara öğün olarak 2 mandalina yedim. akşam da pırasa, şehriye çorbası, yoğurt, az salata, 1 dilim de ekmek yedim. 45 dakika leslie yaptım. birazdan da yeşil çay içer günü tamamlarım.

Bugun sporda yapmadim ama cok su ivtim

Cezalısın tombul tırtılım(hırs yap diye diyorum)
Bir kelebek gibi zarif olmak istiyorsan kolları sıvıcaksın
Yatmadan önce mekik cekiceksin okey mi kız
Resimlerimi gördün mü yükledim
Sen telden mi giriyosun
Beyaz gömlekli resimde 65 kıloyum
Aksam ceklen resmimde işte kızımn dogum günü tam 76 kıloyum
Kucagımda cocuk war oresimde pek belli olmuyo ama yüzümden birde kollarımdan falan anlarsın 60 kıloyum

slm kızlar,
kahvaltıda sucuklu yumurta(hiç yağ eklemedim),2 dilim ekmek, 1 kk kadar peynir, 5-6 zeytin yedim. saat 12 gibi kahvaltı yaptığım için sabah öğle bir oldu :/ ara öğün olarak 2 mandalina yedim. akşam da pırasa, şehriye çorbası, yoğurt, az salata, 1 dilim de ekmek yedim. 45 dakika leslie yaptım. birazdan da yeşil çay içer günü tamamlarım.
Canm su ne kadar??
Birde doktorlar diyet zamanlarında sucuk salam sosis önermiyolar işlenmiş gıda oldugu için yag eklemesende içindeki kalıri miktaru fazla
Ama öglen yenedigin için telafi ettigini düşünüyorum
Bncede yeşilcayla kapat müthiş olr canm
ne güzel zayıflamışsın tebrikler.
Teşekkür ederim canm daha var bırakmak yk

Canm su ne kadar??
Birde doktorlar diyet zamanlarında sucuk salam sosis önermiyolar işlenmiş gıda oldugu için yag eklemesende içindeki kalıri miktaru fazla
Ama öglen yenedigin için telafi ettigini düşünüyorum
Bncede yeşilcayla kapat müthiş olr canm

Teşekkür ederim canm daha var bırakmak yk

su, her gün 2,5- 3 litre mutlaka tüketiyorum ;)

Irade irade orade bende yok ya . ((

Canm sende irade varda sen onu kapatmıssın bi yere
Bak bugun sana kılo fazla dert gelmıyo olabılır nası olsa yasım genc veririm mi siyosun ne diyosun bilimyorum ama hersey sende gizli
Tam karar verceksin
Senin zayıflayanlardan ne eksigin var ....
Lütfen kendin için yap bunu ilk önce
Sonra eşin ve cocugun için
Böle gidersen obez olcan:))(kızma sakın)
Eger acık konusmassan sen hala aynı tüzük dewam etcen
Şimdi su soruma cvp arıyorum
Eşinle geziyorsunuz dısarda karsısan gayet zarif bir hanm geliyo sen hemen nereye bakıyosun
Immmm dur ben sölim eşinin gözlerine dimi acaba baktı mı diye
Halbuki eşinin umrunda bile olmaz belki ama özgüvenini kaybettigin için sen böle düşünceksin
Yalanmı canm ....
Kılo sadece bi yag parcası degil insann psk bozmuyo mu artık yawas yawas içimize kapanıyoruz
Asosyal topluma ayak uyduruyoruz
Günlerde yemeklerde tabagına digerkerinden daha cok ikram koyulan ama onları yerken etrafa acaba bana bakyolar mı diye düşünmekten kendimizi helak ediyoruz
52 kıloydum demiştin heralde yanlış hatırlamıyosam
Cnm ismini biliyorum love diim bunu kendine yapma böle giderse 85 bidahaki sene 95 sonra .......
Benden sölemesi bacımmm
Topla kendini ewe öle abur cubur yok atıstırmalk istiyosan ewe galeta al form bisküvi al
Yeşilçay al beşi byerde falan al
Biberiye cayı al meyve al acıktınmı hemen ye bi elma
Yada yap kendine tarcınlı süt bak nası istahını kesiyo
Veya pulbiberli ayrab iç 2 bardak hmn aclıgın gider

Canm sende irade varda sen onu kapatmıssın bi yere
Bak bugun sana kılo fazla dert gelmıyo olabılır nası olsa yasım genc veririm mi siyosun ne diyosun bilimyorum ama hersey sende gizli
Tam karar verceksin
Senin zayıflayanlardan ne eksigin var ....
Lütfen kendin için yap bunu ilk önce
Sonra eşin ve cocugun için
Böle gidersen obez olcan:))(kızma sakın)
Eger acık konusmassan sen hala aynı tüzük dewam etcen
Şimdi su soruma cvp arıyorum
Eşinle geziyorsunuz dısarda karsısan gayet zarif bir hanm geliyo sen hemen nereye bakıyosun
Immmm dur ben sölim eşinin gözlerine dimi acaba baktı mı diye
Halbuki eşinin umrunda bile olmaz belki ama özgüvenini kaybettigin için sen böle düşünceksin
Yalanmı canm ....
Kılo sadece bi yag parcası degil insann psk bozmuyo mu artık yawas yawas içimize kapanıyoruz
Asosyal topluma ayak uyduruyoruz
Günlerde yemeklerde tabagına digerkerinden daha cok ikram koyulan ama onları yerken etrafa acaba bana bakyolar mı diye düşünmekten kendimizi helak ediyoruz
52 kıloydum demiştin heralde yanlış hatırlamıyosam
Cnm ismini biliyorum love diim bunu kendine yapma böle giderse 85 bidahaki sene 95 sonra .......
Benden sölemesi bacımmm
Topla kendini ewe öle abur cubur yok atıstırmalk istiyosan ewe galeta al form bisküvi al
Yeşilçay al beşi byerde falan al
Biberiye cayı al meyve al acıktınmı hemen ye bi elma
Yada yap kendine tarcınlı süt bak nası istahını kesiyo
Veya pulbiberli ayrab iç 2 bardak hmn aclıgın gider

Ah kardesim ya a ben haklisin cok kiskaniyorum eşimi zaten esimde oyle zayif citi piti sever ama ben öküz gibi cok sagol canim benim suan 70 kiloyum senin sayende cok fazla gaza geldim az once 7 kasik karnabahar 2 kepce corba yogurt salata yedim sencw iyi ettimmi canim bwnde lwslie yapmayi dusunuyorum simdi

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah iyi olsun kızım biran önce pazartesi kontrolümüz var.

sağol canım hepimiz iyi kilo vermişiz :)

benimde bacaklarım kalın maalesef :( en zayıf olduğum zamanlarda bile ayak bileğim kalın duruyordu

en çok da kıyafet almak için istiyorum uzun zamandır içime sinerek alış veriş yapmıyorum.
bu sabah baldırlarım dan yukarı çıkmayan bir pantolonumu denedim vee olduu :) sevinçle eşime gösterdim onunda hoşuna gitti yaza kadar zayıflarsam ne alacaksın bana dedim güzel bir mayo dedi hayırrr bikini dedim :)))

Gelsin küçük bikiniler o zaman :(

Bugun neler yedim
Sabah kahvaltidan once iki buyuk bardak limonlu ilik su
4 dilim yumurta li ekmek . ((
Cok az peynir zeytin ve sekersiz cay
Oglen bir dolu kase cekirdek yefim
Az once yine cekirdek ve bir bardak sekersiz kahve
Sizce bu saatten sonra yemek yememelimuyim cekirdegi cok kacirdim

Canım bugün olmamış senin. :(;
Ye tabii, ac bırakma kendini
Salata çorba sebze fln

Ah kardesim ya a ben haklisin cok kiskaniyorum eşimi zaten esimde oyle zayif citi piti sever ama ben öküz gibi cok sagol canim benim suan 70 kiloyum senin sayende cok fazla gaza geldim az once 7 kasik karnabahar 2 kepce corba yogurt salata yedim sencw iyi ettimmi canim bwnde lwslie yapmayi dusunuyorum simdi

Yemekten bir saat sonra leslie yap yatarkende sıcak suya elma sirkesi koy iç
Sabaha kadar bagırsakların temizlensin
Canm sen iste bn sana yardımcı olurum
Böle biraz pat patım ama sırf karsımdakinin iyiligi için
Bak şimdi dikkat ettigini kimseye sölemiyosun eşine dahi
Önümüzde 2 ay var ve biz tam 10 kılo vercez
Birayda istesen 5 kılo hatta fazlasımı verirsin
Yoksa bayram da kıyafet almk istemssin
Hele o mileetin sinir bozucu kafları
Bi sana bakıcaklar bi eşine
Belki eşinden küçüksndr ama kılolu oldugun için eşinden dahamı yaslı gösteriyosun bile diyenler vardır
Bilemiyoruum yani .....
Ama yok artık bunlarla ugrasmak istemiyorum
Eltilerime görümceme o komsuya o akrabaya gününü göstereceksin ben inanıyorum canm
Su saatten itibaren abırcıbır yok anlastık mı

Menücüküm
Sabah
Haslanmıs bir yumurta
Maydanoz tere roka karısmı limonlu
Peynir az yaglı 3 catal
Zeytin 3
2 dilim etimek
Ara
Yeşilcay
Öglen yemegimden yarım saat önce
Kendi yaptıgım yogurttan bir bardak zencefil zerdecal ve tarcınlı ayran
Ögle
Bir kocaman kase bol limonlu salata( yeşşillik salaası)
3 tane eti form sade
( salatayı ekmksız yiyemem ekmk yememk için bisküvi yedim)
Ara
7 otlu bitki cayı( dogadan marka)
Aksam
Bir kepce yayla corbası
Ve tavuk cigerli sevze yemegi 1 por
Bir kase yogurt

Ara
Belki sekersiz siyah cay
4 adet ceviz yerim

Su:3 lt gidiyo 2 bitti sürahiyi doldurdum tekrar
Spor: sabah09:00 da leslie 2 mile walk

Canımm harikasın.
Ancak senin menüde meyve hiç yok, ara öğünün yok, meyve ye bence aralarda, bi de akşamki cevizi gündüz ara öğünlerine koyarsan daha iyi olur bence

Yemekten bir saat sonra leslie yap yatarkende sıcak suya elma sirkesi koy iç
Sabaha kadar bagırsakların temizlensin
Canm sen iste bn sana yardımcı olurum
Böle biraz pat patım ama sırf karsımdakinin iyiligi için
Bak şimdi dikkat ettigini kimseye sölemiyosun eşine dahi
Önümüzde 2 ay var ve biz tam 10 kılo vercez
Birayda istesen 5 kılo hatta fazlasımı verirsin
Yoksa bayram da kıyafet almk istemssin
Hele o mileetin sinir bozucu kafları
Bi sana bakıcaklar bi eşine
Belki eşinden küçüksndr ama kılolu oldugun için eşinden dahamı yaslı gösteriyosun bile diyenler vardır
Bilemiyoruum yani .....
Ama yok artık bunlarla ugrasmak istemiyorum
Eltilerime görümceme o komsuya o akrabaya gününü göstereceksin ben inanıyorum canm
Su saatten itibaren abırcıbır yok anlastık mı

Alınmıyor um canim benim cok haklisin evet cok gaza geldim suanda 10 kilomu verip 60 kiloolcam insallah aynen canim esim hem kisa boylu hemcok zayif gorsen 55 kilo cokfit bi vucudu var oysa ben yag ficisi kalca basen hepsi var bu arada esim beni bu kkilolu halimle bile cok kıskaniyo bolmiyom zayif olsam neler yapar
Cok destek oldun canim ya allah hepimizin yolubu acsin

slm kızlar,

Canım güzel yemişsin :)
Yanlız yumurta ile sucuk bir arada olmasın demişti bana diyetisyenim. Yumurta et yerine geçiomuş.
Bi de çorba da ekmek yerine geçiomuş, dolayısıyla hem ekmek hem çorba yiyince, 2 dilim ekmek gibi oluo bilgin olsun

Canım güzel yemişsin :)
Yanlız yumurta ile sucuk bir arada olmasın demişti bana diyetisyenim. Yumurta et yerine geçiomuş.
Bi de çorba da ekmek yerine geçiomuş, dolayısıyla hem ekmek hem çorba yiyince, 2 dilim ekmek gibi oluo bilgin olsun

tamam canım, yumurta ve sucuk ayrı yenecek bundan sonra. çorba ekmek olayını biliyorum ;)

Karnim cok sisti kizlar cokmu yedim sizce 6 7 kasik karnabahar 2 kepce corbq yogurt salata biraz yorum lutfeb fazlami kacti sekersiz cay icmeyi planliyorum

Mervecim leslie yapiyim sence jillianmi 15 gun yapmistim Jilliani sonra dedimki once diyetle kilo veriyim sonra.jijillianla sıkılasiyim dedim simdide leslieyiduydumsen yaptinmi ne kadsr kilo verdin hergunmu yaptin bude yaptigin videoyu atarmisin

Alınmıyor um canim benim cok haklisin evet cok gaza geldim suanda 10 kilomu verip 60 kiloolcam insallah aynen canim esim hem kisa boylu hemcok zayif gorsen 55 kilo cokfit bi vucudu var oysa ben yag ficisi kalca basen hepsi var bu arada esim beni bu kkilolu halimle bile cok kıskaniyo bolmiyom zayif olsam neler yapar
Cok destek oldun canim ya allah hepimizin yolubu acsin
Zayıflarsan daha gısel olur işte canm ayy düşnsene
Canımm harikasın.
Ancak senin menüde meyve hiç yok, ara öğünün yok, meyve ye bence aralarda, bi de akşamki cevizi gündüz ara öğünlerine koyarsan daha iyi olur bence
Aksam belki yerim dedim yemedim zaten suan seni dinleyip hmn bi elma yicem:)) öptüm seni cannn

Back
X