Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

evet evet bendeee, herkes çok zayıfladın fln dio :pP
ki giden kilo sadece 3,5
bende yooook diorum daha çoo varrr diorum.
bi de buna inanmayın ha kızlar, etrafınızdakiler ay çok zayıfladın veya ay kötü duruo yüzün çökmüş fln dese bile sakın bırakmayın.
valla herkes düşman, güzel olmamızı istemiolar tabiii:1::1::52:

ayy çok alemsin :) hedefler belli ve ulaşana dek kiimse bizi yıldıramaz :D

evet evet bendeee, herkes çok zayıfladın fln dio :pP
ki giden kilo sadece 3,5
bende yooook diorum daha çoo varrr diorum.
bi de buna inanmayın ha kızlar, etrafınızdakiler ay çok zayıfladın veya ay kötü duruo yüzün çökmüş fln dese bile sakın bırakmayın.
valla herkes düşman, güzel olmamızı istemiolar tabiii:1::1::52:

aynen canım ya kilo verince hemen yüzün çöktü yüzünde gitti diyorlar
ama vazgeçmem asla inatçıyım ben:52::52::52::52:

merhabalar...

ben de katılabilir miyim aranıza...

1,65 cm, 89 kiloyum :(
akapunktur için doktora gidiyorum, glifor kullanmam gerek, düzenli kullanamıyorum falan filan...
eger birbirimize destek olursak, belki yaza kadar :3:

aynen canım ya kilo verince hemen yüzün çöktü yüzünde gitti diyorlar
ama vazgeçmem asla inatçıyım ben:52::52::52::52:

elbette yüzden daha çok belli oluo ama vücuttan da farkedio tabii , hemde 1 günde bile.
dün bi patolon giymiştim biraz boldu, bugün yine aynı pantolonu giyiyim dedim, tümden düşüodu üstüm, çıkardım başka pantolonumu giydim, hatta kemer taktım :pP:21:

hoşbulduk :) bende sizler gibi haftada 2 şer kilo veririm haftaya buraya 64 yazıcam inş..
Canm hoşgeldin ....... Haftada 2 ser kılo vermesende gel sen.. İnş yaza kadar sabredersen istesigin kıloyu bericeksin
Atıyorum haziran ayına kadar ayda en az 2 kılo versen 5 ay var önünde 10 kılo vermiş oluyosun canm
Sabır ve azimle ve bizmlr bu kılolar gıdecek
merhabalar...

ben de katılabilir miyim aranıza...

1,65 cm, 89 kiloyum :(
akapunktur için doktora gidiyorum, glifor kullanmam gerek, düzenli kullanamıyorum falan filan...
eger birbirimize destek olursak, belki yaza kadar :3:

Aaaaa ayıp edıyosun canım tabıkı katılabılırsın ......
Gllforu pkon oldugun için mi kullanıcaksın... Eger öleyse düzenli kullan canm sana cok yardımcı olacak ve zayıflamanada destek olacaktır

elbette yüzden daha çok belli oluo ama vücuttan da farkedio tabii , hemde 1 günde bile.
dün bi patolon giymiştim biraz boldu, bugün yine aynı pantolonu giyiyim dedim, tümden düşüodu üstüm, çıkardım başka pantolonumu giydim, hatta kemer taktım :pP:21:

:21::21::21:
:21:süpersin canım şu anki menüm
ıspanak salata yoğurt:52::52::52:

Hilal ve pinn
Kızlar özel uyguladıgınız diyet mi var yada bi kür ikinizde cok güsel kılo vermişsiniz

Canm hoşgeldin ....... Haftada 2 ser kılo vermesende gel sen.. İnş yaza kadar sabredersen istesigin kıloyu bericeksin
Atıyorum haziran ayına kadar ayda en az 2 kılo versen 5 ay var önünde 10 kılo vermiş oluyosun canm
Sabır ve azimle ve bizmlr bu kılolar gıdecek

Aaaaa ayıp edıyosun canım tabıkı katılabılırsın ......
Gllforu pkon oldugun için mi kullanıcaksın... Eger öleyse düzenli kullan canm sana cok yardımcı olacak ve zayıflamanada destek olacaktır

hayır canım, insülin direnci düşük olduğu için kullanmam gerek ama maalesef düzenli kullanmıyorum..takip edeceğim yorumlarınızı 2 haftada sadece 1 kilo verebildim, spor falan da yapamıyorum hatta yapmıyorum evde koşu bandı var, çalışıyorum yorgunluktan çocuğumda var tahmin edersiniz işte..akşamdan itibaren başlayacağım glifora düzenli olarak sonra da sizinle paylaşacağım..:18:

Hilal ve pinn
Kızlar özel uyguladıgınız diyet mi var yada bi kür ikinizde cok güsel kılo vermişsiniz

Canım ben diyetisyene gidiyorum. 3 hafta oldu. Her hafta diyetimde değişiklikler yapıyor bu yüzden kilo vermem durmuyor.
En çok protein diyeti yaptığım hafta çok kilo verdim.
Spor da yapmıyorum, diyetisyenim istemedi, kaslanma ihtimalime karşı.
daha sonra yapağım sporu da.

hayır canım, insülin direnci düşük olduğu için kullanmam gerek ama maalesef düzenli kullanmıyorum..takip edeceğim yorumlarınızı 2 haftada sadece 1 kilo verebildim, spor falan da yapamıyorum hatta yapmıyorum evde koşu bandı var, çalışıyorum yorgunluktan çocuğumda var tahmin edersiniz işte..akşamdan itibaren başlayacağım glifora düzenli olarak sonra da sizinle paylaşacağım..:18:
Canım bndede var insülin direnci ama pkom oldugu için insülin direncim var yumurtalarımda kist var pko diyolar biliyosun ben 6 ay önce kullandım ve gerçekten cok işe yaradı bnde senin gibi düzensiz kullandım hatta bazen hiç kullanmadım o yüsden cok pişmanm yakın zamanda doktoruma görünüp önerirmi tekrardan diye sorucam bakalım
Canm ahh su ewde kosu bandı olupta kosmayanlar
Olmaz öle canm bu şekilde kilo veremssin
Calısıyosun anlıyorum seni sma kendine ayıracagın bi yarım saatın bile mi yok
Bak diyosun 80 kusur kıloyum
162 boy canm bnm hiç mi üzülmüyosun kendine ...
Biraz sık dişini bu gliforu kullan cok faydasını görüceksin canm birde. Bunula beraber günde 2 lt min su iç canm inan ki bu sekılde bnm arkadasım 3 ayda 20 kılo verdi
Düzenli spor su sekeri bıraktı işte dikkatli beslendi diyet yapmadı ama saglıklı beslendi su an 59 60 kılo gidip geliyo 170 boy ama bnde 160 düşn bn 89 kılolu halımı biliyorum hayır canm yapma bunu kendine izin verme lütfen o kosu bandını koy ortalıga ve yarım saatte olsa kullan bana dua etceksın
Canım ben diyetisyene gidiyorum. 3 hafta oldu. Her hafta diyetimde değişiklikler yapıyor bu yüzden kilo vermem durmuyor.
En çok protein diyeti yaptığım hafta çok kilo verdim.
Spor da yapmıyorum, diyetisyenim istemedi, kaslanma ihtimalime karşı.
daha sonra yapağım sporu da.
Anladım canm cok güsel böle dewam et basarmanın zewki bi baska oluyo dimi canm bnm insan kendini bi hoş hissediyo

Evet cnm, çok mutluyum şu sıralar. Kilo verdiğimi gördükçe heyecanlanıyorum, yeni kıyafetler almak istiyorum :))

Senin adına cok sewındm
İnş herkes basarıcak herkes basarıcak kıl verecek

Back
X