Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Canım bndede var insülin direnci ama pkom oldugu için insülin direncim var yumurtalarımda kist var pko diyolar biliyosun ben 6 ay önce kullandım ve gerçekten cok işe yaradı bnde senin gibi düzensiz kullandım hatta bazen hiç kullanmadım o yüsden cok pişmanm yakın zamanda doktoruma görünüp önerirmi tekrardan diye sorucam bakalım
Canm ahh su ewde kosu bandı olupta kosmayanlar
Olmaz öle canm bu şekilde kilo veremssin
Calısıyosun anlıyorum seni sma kendine ayıracagın bi yarım saatın bile mi yok
Bak diyosun 80 kusur kıloyum
162 boy canm bnm hiç mi üzülmüyosun kendine ...
Biraz sık dişini bu gliforu kullan cok faydasını görüceksin canm birde. Bunula beraber günde 2 lt min su iç canm inan ki bu sekılde bnm arkadasım 3 ayda 20 kılo verdi
Düzenli spor su sekeri bıraktı işte dikkatli beslendi diyet yapmadı ama saglıklı beslendi su an 59 60 kılo gidip geliyo 170 boy ama bnde 160 düşn bn 89 kılolu halımı biliyorum hayır canm yapma bunu kendine izin verme lütfen o kosu bandını koy ortalıga ve yarım saatte olsa kullan bana dua etceksın

Anladım canm cok güsel böle dewam et basarmanın zewki bi baska oluyo dimi canm bnm insan kendini bi hoş hissediyo

ayyy ne güzel destek oluyorsun...
sen kaç kilo, ne kadar zaman da verdin tatlım, bir de şimdi kaç kilosun benimle paylaşır mısın ?

ayyy ne güzel destek oluyorsun...
sen kaç kilo, ne kadar zaman da verdin tatlım, bir de şimdi kaç kilosun benimle paylaşır mısın ?

Birbirimize destek için burdayız unutma canm tabiki patlasırım
Ben 22 yasında dogum yaptım 89 kılo ıle
Doggumdan snra 9 kılo kadar gıttı ama ilk cocuk amn sutum olsun dıye yedim iötim bilinçszce
88 kılo oldum
Kızm 7 aylık oldu bakyım gıdısat kötü karar verdim
Hava guselken dısarda yurudm aksam babası bktı tawrucuguna 45 dk kadar
Şekeri kestim canm bol su içtim bölelikle 5 ayda 10 kılo verdim kızmn dogum gunu yaklastı 1 ayda sıkı bi spor ve diyetle 3 kılo daha verdim ama hç kacamk yok
76 kıloydum sonra kk yha uye oldum 9 ayda sonra 3 ay kk dan destek alarak böle topklerde 15 kılo werdim inanamıyosun dimi isterseniz fotolarımı paylasabilirim
Ama son 1.5 ay dıkkat edemedim su spor hak getire
İnsülin direnci olan biri kolay kılo alır zor verir
Bazı sebblerden dolayı antidepresan kullanmaya basladım birde pko var diye dogmk hapı şiştim 60 dan 65 yukseldim ama yine burdayım dk hapını bıraktım cnm
Aynı tüzük dewam inş 55 56 kılo olana kadar burdayım
Suan 65.500
Boy: 160
Yas 23
Bitanesi sen de yapabılırsın inan zayıfladdıkca zayıflıyasın geliyor

Birbirimize destek için burdayız unutma canm tabiki patlasırım
Ben 22 yasında dogum yaptım 89 kılo ıle
Doggumdan snra 9 kılo kadar gıttı ama ilk cocuk amn sutum olsun dıye yedim iötim bilinçszce
88 kılo oldum
Kızm 7 aylık oldu bakyım gıdısat kötü karar verdim
Hava guselken dısarda yurudm aksam babası bktı tawrucuguna 45 dk kadar
Şekeri kestim canm bol su içtim bölelikle 5 ayda 10 kılo verdim kızmn dogum gunu yaklastı 1 ayda sıkı bi spor ve diyetle 3 kılo daha verdim ama hç kacamk yok
76 kıloydum sonra kk yha uye oldum 9 ayda sonra 3 ay kk dan destek alarak böle topklerde 15 kılo werdim inanamıyosun dimi isterseniz fotolarımı paylasabilirim
Ama son 1.5 ay dıkkat edemedim su spor hak getire
İnsülin direnci olan biri kolay kılo alır zor verir
Bazı sebblerden dolayı antidepresan kullanmaya basladım birde pko var diye dogmk hapı şiştim 60 dan 65 yukseldim ama yine burdayım dk hapını bıraktım cnm
Aynı tüzük dewam inş 55 56 kılo olana kadar burdayım
Suan 65.500
Boy: 160
Yas 23
Bitanesi sen de yapabılırsın inan zayıfladdıkca zayıflıyasın geliyor

Canim bende sebible ayniyim kizim 8 bucuk aylik suanda bende 70 kiloyu m ayni senin gibi doguma giderken 89 dum dogumdan sonra 80 oldum kendi cabalRimla 70 e indim keske bende senin gibi 65 olabilsem nolur bna biraz destek olun esim zayif ve gobegi olmayan kadinlardan hoslaniyo her ne kadar sen boyle cok tatlisin desede olmuyo iste ben kendimi cok kotu hissedoyorum onceden 54 kiloudum ne guseldi simdi ise bi bacagim 60 ila 65 arasinda tam hatirlamiyorum nolur kizlar bna coj festek olun bu arada resimlerini paylasirmisin

Canim bende sebible ayniyim kizim 8 bucuk aylik suanda bende 70 kiloyu m ayni senin gibi doguma giderken 89 dum dogumdan sonra 80 oldum kendi cabalRimla 70 e indim keske bende senin gibi 65 olabilsem nolur bna biraz destek olun esim zayif ve gobegi olmayan kadinlardan hoslaniyo her ne kadar sen boyle cok tatlisin desede olmuyo iste ben kendimi cok kotu hissedoyorum onceden 54 kiloudum ne guseldi simdi ise bi bacagim 60 ila 65 arasinda tam hatirlamiyorum nolur kizlar bna coj festek olun bu arada resimlerini paylasirmisin

Canm öncelikle sana katılıyorum sakın eşini dinleme ve o göbegi yoket!!!!!
Mekik cekiyosun artık canm bnm yarım mekik olucak ayaklarını ızatmıcaksın kendine cekip yapcam tam kalkmana gerek yok ilk 2 ser ser 10 tane 2 gün sonra 15 olsun 2 gün sonra 17 böle böle o göbek gidecek canm ve bol bol yaparsan kendin yapamassan az yaglı yogurt tüket beni dinle
Resimlerim i paylasıyorum morel olsun diye

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 37
Cnm resimleri görebiliyormusun telden giriyorum o yüsden bazen problem cıkıyo

Üçüncü resimde pek belli olmuyo ama kollarımdan falan anlarsın

Hilal ve pinn
Kızlar özel uyguladıgınız diyet mi var yada bi kür ikinizde cok güsel kılo vermişsiniz

2 sene önce falan 77 den 65 e düştüm baya kaldım
son bi haftadır baktım böle olmıycak kilo alıyorum yeniden diyete başladım ama internetten araştırdıgım kadar
burdada canım arkadaşlarımla birbiirimizi destekliyoruz işte
ben kolayı falan birde poğaçayı abarttım her sabah ondan oldu şimdi birden kestim colada içmiyorum bir haftadır tatlıda sürmedim ağzıma:40:

2 sene önce falan 77 den 65 e düştüm baya kaldım
son bi haftadır baktım böle olmıycak kilo alıyorum yeniden diyete başladım ama internetten araştırdıgım kadar
burdada canım arkadaşlarımla birbiirimizi destekliyoruz işte
ben kolayı falan birde poğaçayı abarttım her sabah ondan oldu şimdi birden kestim colada içmiyorum bir haftadır tatlıda sürmedim ağzıma:40:

Anladım vanm cok güsel masallah bak böle dewam edersen hedefine cok yakın bi sürede ulasakdın seninle aynı kiloyuz hemen hemen

geçmiş olsun canım allah şifasını versin inş..
.ok güzel bir kilo tebrik ederim
oohh bol yağsız günler olsun:46::46::46::21::21:
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah iyi olsun kızım biran önce pazartesi kontrolümüz var.
Çok güzel canım, tebrik ederim seni de :34:
sağol canım hepimiz iyi kilo vermişiz :)
benimde bacaklarım kalın ya pufff:ssz:
benimde bacaklarım kalın maalesef :( en zayıf olduğum zamanlarda bile ayak bileğim kalın duruyordu
evetttt.
hem yaza ince ince kıyafetler, denizde bikiniler fln :1::1:
kıskansın herkes:52:
en çok da kıyafet almak için istiyorum uzun zamandır içime sinerek alış veriş yapmıyorum.
bu sabah baldırlarım dan yukarı çıkmayan bir pantolonumu denedim vee olduu :) sevinçle eşime gösterdim onunda hoşuna gitti yaza kadar zayıflarsam ne alacaksın bana dedim güzel bir mayo dedi hayırrr bikini dedim :)))

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah iyi olsun kızım biran önce pazartesi kontrolümüz var.

sağol canım hepimiz iyi kilo vermişiz :)

benimde bacaklarım kalın maalesef :( en zayıf olduğum zamanlarda bile ayak bileğim kalın duruyordu

en çok da kıyafet almak için istiyorum uzun zamandır içime sinerek alış veriş yapmıyorum.
bu sabah baldırlarım dan yukarı çıkmayan bir pantolonumu denedim vee olduu :) sevinçle eşime gösterdim onunda hoşuna gitti yaza kadar zayıflarsam ne alacaksın bana dedim güzel bir mayo dedi hayırrr bikini dedim :)))

Canim nasil verdin ozel bi diyet listen veya sporun varmi
Bide kizlar ya bn tutamiyoru. Bogazimi baxen cok iyiyim bazen cok yiyorum irade lazim bna guveniyorum yerim kusarim diyorum bu bna guven veriyo anca yoksa her yedigimi cikaran biri degilim

Canlarım inş gelmiştir ugrasıyom telfen zor oluyo cok

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $image.webp
    $image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 41
  • $image.webp
    $image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 31
Bugun neler yedim
Sabah kahvaltidan once iki buyuk bardak limonlu ilik su
4 dilim yumurta li ekmek . ((
Cok az peynir zeytin ve sekersiz cay
Oglen bir dolu kase cekirdek yefim
Az once yine cekirdek ve bir bardak sekersiz kahve
Sizce bu saatten sonra yemek yememelimuyim cekirdegi cok kacirdim

Bugun neler yedim
Sabah kahvaltidan once iki buyuk bardak limonlu ilik su
4 dilim yumurta li ekmek . ((
Cok az peynir zeytin ve sekersiz cay
Oglen bir dolu kase cekirdek yefim
Az once yine cekirdek ve bir bardak sekersiz kahve
Sizce bu saatten sonra yemek yememelimuyim cekirdegi cok kacirdim

Canım cekirdek ve yumurtalı ekmek ama böle olmaz ki
Kilo mu almaya calısıyosun
Bak kardeş dost acı söyler böle olmazz
Hem bu saatten sonra yemek yemesende gec saate acıkıcaksın
Ve gec saatte mecbur yicen
Aksam hafif bi yemek ye corba ve salata yogurt olabilir
Ama artık su cekırdegi at bnce
Yoksa ne göbek ne kılo gider
Su ne kadar içtin
Spor varmı

Menücüküm
Sabah
Haslanmıs bir yumurta
Maydanoz tere roka karısmı limonlu
Peynir az yaglı 3 catal
Zeytin 3
2 dilim etimek
Ara
Yeşilcay
Öglen yemegimden yarım saat önce
Kendi yaptıgım yogurttan bir bardak zencefil zerdecal ve tarcınlı ayran
Ögle
Bir kocaman kase bol limonlu salata( yeşşillik salaası)
3 tane eti form sade
( salatayı ekmksız yiyemem ekmk yememk için bisküvi yedim)
Ara
7 otlu bitki cayı( dogadan marka)
Aksam
Bir kepce yayla corbası
Ve tavuk cigerli sevze yemegi 1 por
Bir kase yogurt

Ara
Belki sekersiz siyah cay
4 adet ceviz yerim

Su:3 lt gidiyo 2 bitti sürahiyi doldurdum tekrar
Spor: sabah09:00 da leslie 2 mile walk

Canım cekirdek ve yumurtalı ekmek ama böle olmaz ki