Canmm ben leslie yapiodum bi ara .. bu arada Sen sen sen kac kilosun boy kac yas kac :)
Yok hayatim daha bugu basladim ya en don bi bardakla ictim o zaman bittim resmen ya midem afzima gdi bida hic yemek yoyemiycem sandim betbat bi tadi var ya iyy aklima geldi yine
Leslie bende yapiyorum faydasını gordunmu cnm boşa uğraşıyorum dur. Ins.
Been seni lahana diyeti tagindan taniyordunda o yuzden sordum yada isim değişikliği .ben lahana diyeti yaptım diyete baslamadan önce hem motive olmak hemde vücuttaki ödemi atmak için 6 kilo verdim suara diyetisyen gidiyorum spor yapamıyorum fazla cocuk olunca zor Leslie deniyorum bakalım
Kizlar esim gelirken cikoata almis bna uzatti ve ben yemedimmmmmmm.)))
Leslie bende yapiyorum faydasını gordunmu cnm boşa uğraşıyorum dur. Ins.
Mükemmel sin .... bravo sana :)
Canm ben yaptim . Cokta faydasini gördüm. Bacaklarim ggözle görülür şekilde incelmisti ve selülit yine gitmisti ayni oranda. Tekrar yapmak istiyorum da iste kismet olmadı . Haftda üç gun yapsak yine olur ama 5 mil yapiyordum ben nasıl yaptığıma suan şaşırıyorum. :) gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Sonuc alinio kesinlikle
Kızlar hatta kural koyalim. Haftada üç gün leslie yapılacak diye.. herkes gününü kendi belirlesin . Cuma gunu de bildirsin su kadar yaptım diye ne dersiniz ?
Kiz bende cok seviyorum . Suan icim icime sigmio dolaptaki cigkofte yi dusundukce ama simdi oglum uyudu sayilir yatip uyucam . Az degil ki 4 cigkofte 240 kcalTesekkur ederim canim ya sendee harikasin valla ben ilsam cig kofte konusunda senin kadar dirayetli olamaxdim
Nasil yapiliyor videolari nerde biraz anlatitmisin canim bende basen ve kalca var yaptığı n ve etkili olan bi yontem varsa paylasirmisin benimle
Kiz bende cok seviyorum . Suan icim icime sigmio dolaptaki cigkofte yi dusundukce ama simdi oglum uyudu sayilir yatip uyucam . Az degil ki 4 cigkofte 240 kcal
Kizlar esim gelirken cikoata almis bna uzatti ve ben yemedimmmmmmm.)))
Nasil ictin o corbayi nolur bnada soyle cok fena oluyodum ben icinceeee
Youtube a leslie 5 mil yaz cikio. 1 saat 8 dk olan eglenceli bi video onunla yapıyorm ben. Ve kesinlikle kızlar yapan ve sonuc alan biri olarak söylüyorum. Hem zayiflamak hem Sıkılasmak hemde incelmek icin birebir. Bunu ben degil annem yaptigimi bilmiodu oraya gittim bayramda senin bacagina ne oldu dedi :) yani gerisini düşünün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?