Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Ahahahha akşamdan kaldi aklında demi sabah ilk iş koftelere )

Ya sorma atesim söndü resmen yiyince .... kizlar su 5 gunde 5 kilo diyeti varya onu yapalım mi ne dersiniz .. yarindan itibaren bi diyete başlayalım. Sok diyet yapalım bir hafta sonra yine sağlıklı olanina devam ederiz.. :) suyumuzu odemimizi atalım bi... :)5 gunde 5 kilo diyeti zor degil gibi.. bide baska bi topik var sağlıklı zayiflamak isteyenler kesinlikle baksın adi altinda ordaki liste 3 aylık . Fikir verin kizlar yarindan itibaren başlayalım bi diyete

Gunaydiiinnn zordegil nasilsin canim? Bu arada benim diyetim guzeo gidiyor bu sabah bir kase misir gevregi yedim. arada leblebi ve 5i bir yerde cay. spor yapamiyorum ama en kisa zamanda basliyorum insallah

Gunaydiiinnn zordegil nasilsin canim? Bu arada benim diyetim guzeo gidiyor bu sabah bir kase misir gevregi yedim. arada leblebi ve 5i bir yerde cay. spor yapamiyorum ama en kisa zamanda basliyorum insallah

Günaydın canm iyiyim teşekkür ederim. . Tebrik ederim canm .. aynen tam gaz devam... ya bbende adet oldum olucam. Olamadım bi türlü onun halsizligi var üstümde yoksa spor yapmayı istiyorum bende.. kızlar bi sok diyet bulalım yarindan itibaren baslamak icin ... onerilerinizi bekliyorum. .

günaydın kızlar, 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim de 3. haftadan sonra devam etmemiştim, ona başlamayı düşünüyorum. sonrası Allah kerim. şok diyet bana sağlıksız geliyor ve sadece su kaybı olur diye düşünüyorum. tabi siz bilirsiniz yine de.

leslie yapmaya varım. daha önce deneyenler azıcık bilgi verirse süper olur. mesela kaç dakikalık olan ile başladınız haftanın kaç günü yaptınız ?

kızlar merhaba. bence 5 günde 5 diyetine falan girmeyin önemli olan sağlıklı kilo vermek değil mi?
Ben bütün kilo verme başarı öykülerini okudum hiç böyle bir diyetle karşılaşmadım. herkesin yazdığı 3 ana 3 ara beslen spor yap ekmek şekeri kes.
siz böyle yaparsanız anca 5 günde 5 lt su kaybedersiniz. gelin sağlıklı bir şekilde verelim sabrederek olacak bu iş. en az bi 4 ay sabredelim. ama yok derseniz yine kendiniz bilirsiniz bişey diyemem
ben öğle arası 1 kepçe mercimek çorbası 1 porsiyon pırasa yemeği yedim.
şimdi bir soda ve derse girecem çıkışta tekrar bakarım :) hepinize iyi günler

bende de aynı durum var canım adt olacam o yüzden spora hiç kalkışmıyorum :26:

öğle yemeğinde 1,5 kepçe çorba yarım palamut balığı ızgara yapılmış, bol salata yedim. 2 bardakta su içtim

Canim jillian michaels 30 day shared yap gercekten cok faydaliiii

yaptın mı canım sen jilian merak ettim sonuç nasıl?

ben de bayan basenim çak canım

aynen masa başı çalışmaktayım

Canim bende on bes kilo vermek istiyorum cok iyi olmus konuyu acman birbirimizi motive edelim yaza ince girelim..

şimdi gidiyorum kızlar
akşama menülerimi paylaşacam

ben de sizinle birlikte zayıflamak istiyorum. gün içinde çok dengeli besleniyorum ama akşam abartıyorum. belki sizden destek alırsam akşamı da kurtarırım:))

ben de sizinle birlikte zayıflamak istiyorum. gün içinde çok dengeli besleniyorum ama akşam abartıyorum. belki sizden destek alırsam akşamı da kurtarırım:))

akşamları azalt canım ekmeği kes şekeri azalt. yaşın ve kilon kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…