Günaydın şekerler :) herkese az kalorili bol hareketli gunler diliyorum ..
Günaydın herkese:))
Ahahahha akşamdan kaldi aklında demi sabah ilk iş koftelereKızlar sabah kahvaltim 4 cigkofte bir kibrit kutusu peynir :) :) napiimmmm
Ahahahha akşamdan kaldi aklında demi sabah ilk iş koftelere)
Gunaydiiinnn zordegil nasilsin canim? Bu arada benim diyetim guzeo gidiyor bu sabah bir kase misir gevregi yedim. arada leblebi ve 5i bir yerde cay. spor yapamiyorum ama en kisa zamanda basliyorum insallah
5 guunde 5 kilo diyetini yapalim bence
bende de aynı durum var canım adt olacam o yüzden spora hiç kalkışmıyorum :26:Günaydın canm iyiyim teşekkür ederim. . Tebrik ederim canm .. aynen tam gaz devam... ya bbende adet oldum olucam. Olamadım bi türlü onun halsizligi var üstümde yoksa spor yapmayı istiyorum bende.. kızlar bi sok diyet bulalım yarindan itibaren baslamak icin ... onerilerinizi bekliyorum. .
Canim jillian michaels 30 day shared yap gercekten cok faydaliiii
Oyle bi bacak yapim varki popom sivri selulit var ve basenlerim resmen bacagmin yaninda top vatmis gibi ozellikle top koymissun gibi cok kotu duruyo ve esimde zayif olmami istiyo her ne kadar boyle guzelsin desede bu basrnler icin onerisi olan varsa nolur benimle paylasin
Bu arada at kılı fircasiyla susam yagini duydum selulit icin
71 kiloyum kızlar 156 boyum... napıyonuz ne ediyonuz kilo verebiliyormusunuz? benim hareketsiz bi yaşamım var işim gereği sürekli oturuyorum masa başında o yüzdende gitmio bu kilolar. kurtulmak istiyorum artık ya .. yardımmmm kızlar
ben de sizinle birlikte zayıflamak istiyorum. gün içinde çok dengeli besleniyorum ama akşam abartıyorum. belki sizden destek alırsam akşamı da kurtarırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?