Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

30 dk leslie yaptım geldim dinleniyorum... :)
Yediklerimizi yazalım tabi canm sen yenisin biz elimizden geldigince paylasmaya çalışıyoruz zateen.. ama ben bugun yapabilirsemm eger 5 gunde 5 kilo diyeti ne başladım. Yapabildigim yere kadar gitcem bakalım. . 3 kilo versem de kafi ...

04.04.2009 esimle çıkmaya basladigimiz tarih... her hafta cuma günü olmak üzere bi tablo hazirladim kendime.. her hafta 1.5 kilo hedefim tabiki değişebilir ama en az 1.5 kilo... eger umdugum gibi olursa 04.04.2014 günü icin guzel bi supriz hazirlamayi düşünüyorum :) 59 kilo ile :)

günaydın arkadaşlar, çeytekten az ekmek bir kk peynir, 5 zeytin yedim. yürüşe çıkıcam birazdan. gün içinde de leslie yapmayı planlıyorum.

Kızlar hepinize Günaydın. Bir arakadas topik acmis hayran kaldım. Ve bugun fotoğrafımi cekmeye karar verdim cekip buzdolabima asicam sonra uc ay sonrada yenisini cekip burayla bende paylasicam bildiginiz gibi degil .. icim kabardi :) hic bisey yemek gelmio icimden acayip motive oldum yahu... ne oluo bana . Kiz mukemmel olmus maşallah

ben de çok beğendim, imrendim. biz de oluruz inşşaaalllaaahhh. :)

Arkadaşlar günaydın :) bende aranıza yeni katılıyorum bu konu tam benlik :) 25 yaş 168 boy ve malesef 76.4 kg.hedefim 60.18 gündür günde 1-2.5 saat arası koşu bandıyla yürüyorum.akşamları 6dan sonra yememeye çalışıyorum ayrıca ekmek çok az şeker çok az bol su ve yeşil çay.kısacası sadece dikkat ediyorum malesef diyet listesi uygulayamıyorum sıkılıyorum :37: ve böyle 3kg verdim.bu arada işim gereği bütün gün evde oturuyorum çok hareketsizim.artıkkk zayıflamak istiyorummm yaza kadar incecik olmak istiyorum :23:

30 dk leslie yaptım geldim dinleniyorum... :)
Yediklerimizi yazalım tabi canm sen yenisin biz elimizden geldigince paylasmaya çalışıyoruz zateen.. ama ben bugun yapabilirsemm eger 5 gunde 5 kilo diyeti ne başladım. Yapabildigim yere kadar gitcem bakalım. . 3 kilo versem de kafi ...

canim gaza gelmek icin mi basladin o diyete.. ben yogurt ve misir gevregi yedim bu sabah. .

Ya canm aynen zayiflamak icin sabirsizlaniyorum ... bu sabah 75.300 çıktım
Cuma gününe 74 kilo olmak hedefim simdilik.. inşallah bu an once sağlıklı bir şekilde 59 u görmek istiyorum ve hemen gidip alisveris yapmakkk istiyorum dun esim dio ki yeni girdi is eegisikligi yapmisti is arkadasini hanimiyla cagiralim dedi dur dedim cagirma :) cunku kendime guvenim yok ne giysem kendimi kötü hissediyorum. Az vaktim kaldı yani. Nisanin 4 unde 59 kiloyu görmek en büyük hayalimmm ... derken bile heyecanlaniyorum :)

canim gaza gelmek icin mi basladin o diyete.. ben yogurt ve misir gevregi yedim bu sabah. .

Evet tatlım bi denemek istiyorum . Merak ediyorum gerçeklik payı var mı .. ve patateslerimi bile hasladim dünden 4 patatesim var bugün idareli bi sekilde yicem. Ya sağlıksız olupta ne olacak ya kendime diyorum bunu. Yedigim seyler cok mu sağlıklı bi bes gün hiçbişey yemesem ne olacak. Bekarken moral bozukluguyla 5 gunde 4 kilo vermistim ben. . Bisey olmadi. İnşallah dua edeyim de yine olmasin :) ALlahim yardım etsin. Ne diyim artık. Ama kafama koydum . 5 gün yapıcam . Adette oldum artk bugün firsat bu firsat hazir istahim yokken yapayım :)

Arkadaşlar günaydın :) bende aranıza yeni katılıyorum bu konu tam benlik :) 25 yaş 168 boy ve malesef 76.4 kg.hedefim 60.18 gündür günde 1-2.5 saat arası koşu bandıyla yürüyorum.akşamları 6dan sonra yememeye çalışıyorum ayrıca ekmek çok az şeker çok az bol su ve yeşil çay.kısacası sadece dikkat ediyorum malesef diyet listesi uygulayamıyorum sıkılıyorum :37: ve böyle 3kg verdim.bu arada işim gereği bütün gün evde oturuyorum çok hareketsizim.artıkkk zayıflamak istiyorummm yaza kadar incecik olmak istiyorum :23:

Canim ayni yastayiz boyumuz da yakin ben 172 boy 70.1 kiloyum su an. Hedefim dort ay dikkatle 58 olmak. cok diyet yapamıyorum sadece dikkat ediyorum .

Kızlar bilmiyorum ne zamana kadar yazmaya devam edersiniz buraya ama ben iki ay sonra fotoğraf larimi paylasicam Allahin izniyle... olcak olcak bu is olacak :)

Selam kızlar bende geldim kabul ederseniz :)
Doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum. Aslında 13 kilo verdim ama 2 aydır motivasyonumu kaybettim daha 8 kilo var vermem gereken.

Keşke yaza kadar bende bir 10 kilo verebilsem yazın teyzemin oğlunun düğünü var şimdi herkes herkese bakacak iyi görünmek isterdim bedenen ve aldığım kıyafette yakışmasını isterdim
bu kilo verenleride acaip kıskanıyorum sanırm ben 3 ayda başlayacağım açlığa ,size ve bana bol şans

Canim ayni yastayiz boyumuz da yakin ben 172 boy 70.1 kiloyum su an. Hedefim dort ay dikkatle 58 olmak. cok diyet yapamıyorum sadece dikkat ediyorum .

canım ben dikkat ederek ve tabi bunu sporla destekleyerek güzel sonuç alacağımıza inanıyorum :) az önce yeşil çayımı içtim şimdide kahvaltımı yapıcam.kahvaltıda ne çok abartıyorum nede az yiyorum.bu arada şu 30 dklık yürüyüş egzersiz videoları var hangisini tavsiye edersiniz kızlar.bende basen ve göbek var bel yok :37: ona göre bişey yapim diyorum.

Evet tatlım bi denemek istiyorum . Merak ediyorum gerçeklik payı var mı .. ve patateslerimi bile hasladim dünden 4 patatesim var bugün idareli bi sekilde yicem. Ya sağlıksız olupta ne olacak ya kendime diyorum bunu. Yedigim seyler cok mu sağlıklı bi bes gün hiçbişey yemesem ne olacak. Bekarken moral bozukluguyla 5 gunde 4 kilo vermistim ben. . Bisey olmadi. İnşallah dua edeyim de yine olmasin :) ALlahim yardım etsin. Ne diyim artık. Ama kafama koydum . 5 gün yapıcam . Adette oldum artk bugün firsat bu firsat hazir istahim yokken yapayım :)

Valla bende merak ettim simdi.. neyse sen yap canim da bende sana gore duruma bakayim ;) bakarken bende cok iyi kilo veriyordum ama simdi tabi esime yemek fln yapiyorum
.bencede istahin yokken bi dene bakalim canm

Valla bende merak ettim simdi.. neyse sen yap canim da bende sana gore duruma bakayim ;) bakarken bende cok iyi kilo veriyordum ama simdi tabi esime yemek fln yapiyorum
.bencede istahin yokken bi dene bakalim canm

Tamam tatlım :) ben yapayım bakalım sonuç ne olacak... ona göre sende yaparsın ...

Kızlar bende suan patatesimi hasliyorum bio oil yagimi suruyorum surdukten sonrada biraz spor yapicam
Ya az once tartildim 71 kilo hekiyorum gecen cuma 70 4 dum 600 gram almış m bida misafirlige gutmiycemmmmm

Back
X