Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım ben dikkat ederek ve tabi bunu sporla destekleyerek güzel sonuç alacağımıza inanıyorum :) az önce yeşil çayımı içtim şimdide kahvaltımı yapıcam.kahvaltıda ne çok abartıyorum nede az yiyorum.bu arada şu 30 dklık yürüyüş egzersiz videoları var hangisini tavsiye edersiniz kızlar.bende basen ve göbek var bel yok :37: ona göre bişey yapim diyorum.

slm, eğer spora yeni başlıyorsan leslile güzel, hep spor yapıyor ve incelmek istiyorsan jillian 30 günlük programı var ama bu biraz ağır geldi izleyince :D

slm kızlar, yine ben :) 45' yürüyüş ve 45' leslie ile günlük sporumu tamamladım. yeşil çay içicem şimdi. 13.00'da 8 kaşık sebze yemeği, yağsız salata, yoğurt, 3 dilim ekmek yicem. olacak bu iş olacak!

Canm benim burası bana güç verio... herkese teşekkürler kızlar. .. cuma gününe 74 olursam haftaya cumaya 72.500 sonraki hafta 71 sonraki hafta 69.500 :) ondan sonra gerisi corap sokugu gibi gidecek eminim ....

Evet canm kafada bitirdim inşallah. . Nasil gidio ne yaptin bakalım. Kac patats yedin

Kızlar merhaba ben de yeni katılıyrm aranıza :) ben de 1,67 boyunda 67 kg yum hedefim 60 kg olmak.hep birlikte başarıcz inş.ben neler yapmalıyım bana da yardımcı olun lütfen.bu arada yaş:26 -6 yaşında bir oğlum var

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ben de yeni katılıyrm aranıza :) ben de 1,67 boyunda 67 kg yum hedefim 60 kg olmak.hep birlikte başarıcz inş.ben neler yapmalıyım bana da yardımcı olun lütfen.bu arada yaş:26 -6 yaşında bir oğlum var
Canm hosgeldin aramıza. .. 7 kilo fazlan var cok degil 1 ayda bitirirsin verirsin.. gunde 1 saat sporunu yap aksam 7 den sonra bisey yeme ekmegi tatliyi kes tamam iste.. :) biz buraya yaptıkları mizi yazıyoruz sende bize katılabilirsin canm

Bu 5 günlük şok diyeti emzirenlerde yapabilir mi acaba? Bi haftada 5 gitse ohh derdim kalmaz valla ama benim kilomda 2 anca gider

Canim bence yapma ama cokta istersen patatesin yaninda marul sut yogurt ye yada patatesi salata yap soganli marullu falan hemde süt yapar sanada

Sütüm kesilirse Allah korusun bende akşam yemeğini keserim ve olmadı son çare yaparım. 2 aydır takıldı kilom bi atak yapmam lazım

Sütüm kesilirse Allah korusun bende akşam yemeğini keserim ve olmadı son çare yaparım. 2 aydır takıldı kilom bi atak yapmam lazım

Canim ya benim sutumde daha yeni kesildi ben senin yerinde olsam patatesin yaninda sut veya yogurt sakin tatli yeme hikaye onlar yagsiz bi sekilde bulgur ye porsiyonlarini kucult az az sık sık ye canim dedigim gibi patatesin icine kuru sogan dogra limob sık ye canim bisi olmax gece yatarkende ayran ic cok guzel süt yapiyo dediklerimi yap sütun cok iyi olur kesilmezde hem bu arada bebegin kac aylik

Kizlar cok azimliyiz cok karaliyiz bu sefer olacak ins
Kizlar aklima bi fikir geldi herkes simdiki halinin fotosunu ceksin sonra zayiflayincada ceksin koysun buraya olurmu basarimizi hepimiz gorelim olmazmi

Mervecim ben kararsiz kaldim biz her gun patates yenen diyetimi yapiyoruz yoksa 1 gun patates 2 gun sebze 3 gunmeyve 4 gun et vs .... biz hangisini yapcaz sadece patates yenen diyet 600 kalori ve haftada 5 6 kilo kadar veriyosun digerini pek bilmiyorum

Aynen canm .. bende aksam special k yemeyi düşünüyorum . Buarada balon sisirmek karin kaslarini calistirdigi icin karni dümdüz yapiomus :) :) gerçekten calistirdigi dogruda ne kadar etki eder bilemiyorum. Ama aklima geldikce sisiriyorum :)

Merhaba ben bu balon sisirmeyi anlamadim ne kadar yapmaliyiz,ne kadar surede ise yariyo,bide ip atliyorum ise yariyomu gercekten bu balon ama agzim agriyo biraz ya

Back
X