Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

günaydın canlarım
bende pazar kahvaltısını abarttım
ama kalabalık misafirlerim vardı erkekler herşeyi istedi bizde yedik
ama dün kalabalık olunca arabayla gitmedik ve ben topuklularla yaklaşık 3 saat yürüdüm
he bide yarım hamburger ve patates yedim
kızmayın ama
hala aynı kilodayım gram almamışım:43:
kocamla çok güzel hafta sonu geçirdim 3 haftadır gram aksatmamıştım ilk defa oldu:52:

Kızlar bende katılmak istiyorum aranıza boy 1.65 kilo 70.800 düştüm 1 oğlum 1 kızım var 84 kiloyla doğum yaptım ve 70.800 düştüm ama daha vermem lazım 60 kiloya düşmem gerek hiçbir kıyafetim olmuyor kilo verip hepsini giymem lazım
şimdi günlük yediklerimi söyliyeyim.Sabahları karışık nesfit bir kase sütle yiyorum saat 10 gibi galeta yada meyve yiyorum öğlen hastanede çıkan yemeklerden yiyorum kepek ekmeğiyle beraber akşamları birşey yemiyorum geçiştiriyorum eve yürüyerek gidiyorum 45dk.yürüyüş oluyor fakat 70.800 de takılı kaldım veremiyorum başka ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.:8:

Kızlar hepinize Günaydın. ..
Size karşı sorumlu olduğumu biliyorum. . Bu yüzden kendime 1 ay veriyorum telafi için. . Suan kac kilo oldugumu bilmiyorum ve tartilmakta istemiyorum. Abarttim gercekten bu aralar ... cuma bildirim yapicam ve ben mart in 10 unda 10 kiloyu hedefliyorum. Olmazsa olmaz .. yapmak zorundayim artk bu iyiliği kendime :) herkese güzel bir gün diliyorum. ...

günaydın canım tabi toparlarsın önümüzdeki günlerde ama kendine çok da eziyet etme daha yaza zamanımız var bu sefer sağlığına falan bişey olur dikkat et kendine

günaydın kızlaarr:) bu sabaha leslie yaparak başladım. Ve ardından da konfleximi yedim. Aynı zamanda çalışıyorum da bakalım gün nasıl geçeçek. Herkese iyi haftalar.

günaydın canlarım
bende pazar kahvaltısını abarttım
ama kalabalık misafirlerim vardı erkekler herşeyi istedi bizde yedik
ama dün kalabalık olunca arabayla gitmedik ve ben topuklularla yaklaşık 3 saat yürüdüm
he bide yarım hamburger ve patates yedim
kızmayın ama
hala aynı kilodayım gram almamışım:43:
kocamla çok güzel hafta sonu geçirdim 3 haftadır gram aksatmamıştım ilk defa oldu:52:

hadi bu seferlik affettik seni ;) herkes de olmuş galiba bu kaçamaklar ama hafta sonu olunca eşler de işin içine daha çok giriyo biraz o yüzden,ben de başlamadan önce hafta sonları kızartmalar falan yapardım artık yapmıyorum,akşamları da yemeğin yanına pilav türü şeyler yapardım en az 1 haftadır onu da yapmıyorum garibim kocam da sesini çıkarmıyo şimdilik bakalım nereye kadar.hadi bakalım bugün devam:)

Kızlar bende katılmak istiyorum aranıza boy 1.65 kilo 70.800 düştüm 1 oğlum 1 kızım var 84 kiloyla doğum yaptım ve 70.800 düştüm ama daha vermem lazım 60 kiloya düşmem gerek hiçbir kıyafetim olmuyor kilo verip hepsini giymem lazım
şimdi günlük yediklerimi söyliyeyim.Sabahları karışık nesfit bir kase sütle yiyorum saat 10 gibi galeta yada meyve yiyorum öğlen hastanede çıkan yemeklerden yiyorum kepek ekmeğiyle beraber akşamları birşey yemiyorum geçiştiriyorum eve yürüyerek gidiyorum 45dk.yürüyüş oluyor fakat 70.800 de takılı kaldım veremiyorum başka ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.:8:

hoşgeldin canım
kendine güzel bi detoks yap ki kilo vermen başlasın
bazen bizdede duruyor bünye hep aynı beslenme düzenine alışıyor
o yüzden
pinn arkadaşımız öğün zamanları değiştiriyor mesala:44:

hadi bu seferlik affettik seni ;) herkes de olmuş galiba bu kaçamaklar ama hafta sonu olunca eşler de işin içine daha çok giriyo biraz o yüzden,ben de başlamadan önce hafta sonları kızartmalar falan yapardım artık yapmıyorum,akşamları da yemeğin yanına pilav türü şeyler yapardım en az 1 haftadır onu da yapmıyorum garibim kocam da sesini çıkarmıyo şimdilik bakalım nereye kadar.hadi bakalım bugün devam:)

aynen canım alıştı artık bazen hani sen yemek yemiycektin diyo:52:

Önemli olan kafada bitirmekti ya.. ben bugün bunu başardım. . Ve verecegim kilolar gözümu korkutmuyor.. verdim sayıyorum . Sanirim ipin ucunu bu sefer tutmakla kalmadim bilegime doladim :) :) kızlar benim halsizligimin nedeni vicdan azabiymis demekki... yemedigim zaman mutlu oluyorum .. ve cumaya iyi bi sonuc Bekliyorum. ..

slm kızlar bende diyetdeyim 4 aydır uğraşıyorum ama sonucunuda aldım 15 kilo verdim 10 kilom kaldı inşallh mayısa kadar onuda vericem sonra tatil beni bekliyo ben diyetisyene gidiyorum daha önceden kendimde yaptım eşimle tanışmadan 96 kiloydum düğüne kadar 75 oldum sonra gene aldım diyete başladığım da 86 kiloydum şimdi 70 kiloyum ama bnm bi avantajım var ben hiç kilomu göstermiyorum yağ oranım azmış dr öyle diyo şuan kime sorsam 60 65 diyo haftada iki gün spora gidiyorum diyetisyen 2 kere yeter dedi spor diyet yapıldığında önemliymiş ama sadece sporla kilo verilmezmiş boyumda 166 kızlar diyetisyene sormak istediğiniz şeyler varsa yardımcı olabilirim

Canm benim ac karna spor yapmak daha etkili dr.oz soyledi.. vucud ac karna spor yaptigin zaman yagdan yakiomus...ben simdi leslie 3 mil yaptim. Bitki cayimi icicem.. sonra kahvaltı yapicam.

canım bende aç karnına spor yürüyüş yapınca vücut bu sefer daha sonra yediklerini az yakıyomuş diye duydum hep,yemekten 45dk - 1 saat sonra yapılması iyi diye biliyorum herkes bişey söylüyo işte :)

Önemli olan kafada bitirmekti ya.. ben bugün bunu başardım. . Ve verecegim kilolar gözümu korkutmuyor.. verdim sayıyorum . Sanirim ipin ucunu bu sefer tutmakla kalmadim bilegime doladim :) :) kızlar benim halsizligimin nedeni vicdan azabiymis demekki... yemedigim zaman mutlu oluyorum .. ve cumaya iyi bi sonuc Bekliyorum. ..

inşallh hayırlı sonuç alırsın cnm ewt kafada bittimi bitiyo yeter ki iste aslında bi 3 4 ay dişimizi sıksak çok iyi sonuç alıyoruz ama napalım börekler çörekler bizi kandırıyolar cnm bi tavsiyem ama herşeyini sıraya sok düzenli yemek her zmn önemli bnm şuan 6 öüğünm var aksatmadan ye diyor drm ne fazla ne eksik

inşallh hayırlı sonuç alırsın cnm ewt kafada bittimi bitiyo yeter ki iste aslında bi 3 4 ay dişimizi sıksak çok iyi sonuç alıyoruz ama napalım börekler çörekler bizi kandırıyolar cnm bi tavsiyem ama herşeyini sıraya sok düzenli yemek her zmn önemli bnm şuan 6 öüğünm var aksatmadan ye diyor drm ne fazla ne eksik

Hoşgeldin canm aramiza ... inşallah bakalımvvermek için uğraşıyoruz.. sonucunu alırız inşallah

slm kızlar bende diyetdeyim 4 aydır uğraşıyorum ama sonucunuda aldım 15 kilo verdim 10 kilom kaldı inşallh mayısa kadar onuda vericem sonra tatil beni bekliyo ben diyetisyene gidiyorum daha önceden kendimde yaptım eşimle tanışmadan 96 kiloydum düğüne kadar 75 oldum sonra gene aldım diyete başladığım da 86 kiloydum şimdi 70 kiloyum ama bnm bi avantajım var ben hiç kilomu göstermiyorum yağ oranım azmış dr öyle diyo şuan kime sorsam 60 65 diyo haftada iki gün spora gidiyorum diyetisyen 2 kere yeter dedi spor diyet yapıldığında önemliymiş ama sadece sporla kilo verilmezmiş boyumda 166 kızlar diyetisyene sormak istediğiniz şeyler varsa yardımcı olabilirim

Bu dışardan az gosterme bendede var hic kimse inanmiyo kiloma fakat insan kendini biliyo bu zamana kadar hep kendimi kandirdim gostermiyorum diye ama 70li kilolari gorunce tokatgibi geldi bana sende :)))ve simdi burdayim gitsin kilolarr

Günaydın lar kızlarrrr :))haftaniz coook güzel ve bolll kilo vermeli gecsin inşallah kahvaltim 1paket kepekli biskuvi iki bardak cay birdilim börek :((regli oldumm bu sabah ce cok istahliyim böreğe hayr diyemedim gun icinde telafi etcem cumayi iplecekiyorum bakalim nejadar gitcek .
.
Arada yesil eksi elma miss:)

Kizlar sabah spordan sonra bitki Çayı ictim. Sonra bir yumurta hasladim. Domates salatalik maydanoz 1 dilim ekmek ...

Back
X