Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Tabii ki Şişko geçiremeyizzzzzzz :)

Öğle yemeğin de harika olmuş canım, afiyet olsun
Saol cnm kendimi ac birakmayip porsiyonlarimi azaltiyorum suan çünkü önümde cok örnek gördüm 10kilolar verip fazlasiyla geri alan kendini ac birakma malesef ise yatamiyo düzen salamak gerek hayat biçimi yapmak şuan ona urasiyorum kendimi diyetteyim diye endekslemiyorum ben salukli dengeli beslenme urasindayim acele etmeden kilo vermk istiyorum nasılsa gitcek diyorum hic gitmese haftada bi kilo gitcek inşallah :)

canım hoşgeldin nerelerdesin sen yahu :)
gerçekten burda yazdıkça daha çok azimleniyoruz,bikaç gündür boşverdik yazmayı kendimi boşlukta hissettim valla.şu beyaz pantolonu giymek için de gerçekten can atıyorum,eşimin ailesiyle tanışmaya gideceğim zaman bakmıştım daracık incecik çok güzeldi sonra dedim ilk görüşme için olmaz almadım sonra da kilolar almaya başlayınca giyemedim bi türlü verelim artık şu kiloları da giyelim istediklerimiziiii :))

haftasonu gelince bizim tüm düzen değişiyor maalesef, yemek düzeni de buraya yazma sıklığımız da :(
ben de haftasonu çok yoğundum, perşembe arkadaşın kına gecesi, cuma başka arkadaşlarla yemek ve gece eğlencesi, cumartesi arkadaşın düğünü, pazar yine dışarda yemek sinema fln derken benim ne öğün saatlerim kaldı ne ara öğünlerim. Saçma sapan bişi oldu. Sabah bu yüzden çok üzgündüm. Hemen toparlanmak istiyorum.

Beyaz pantolon maalesef fazla kiloları çıkıntıları direk belli edio, hatta selülitleri bile. Mini etekten bile daha tehlikeli valla...
İçinde kalmış canım senin de, bu yaz mutlaka giymelisinnnn:34:

Saol cnm kendimi ac birakmayip porsiyonlarimi azaltiyorum suan çünkü önümde cok örnek gördüm 10kilolar verip fazlasiyla geri alan kendini ac birakma malesef ise yatamiyo düzen salamak gerek hayat biçimi yapmak şuan ona urasiyorum kendimi diyetteyim diye endekslemiyorum ben salukli dengeli beslenme urasindayim acele etmeden kilo vermk istiyorum nasılsa gitcek diyorum hic gitmese haftada bi kilo gitcek inşallah :)

inşallah canım,
sık sık yemek yemek lazım, ac kalınmamalı haklısın.

bende kendime ceza vercem
gerçi ben pazar kahvaltıyı süper yaptım
3 te falan yarım hamburger patates kızartması yedim sonra
karbonatlı su içtim bol bol
ama cumaya kadar akşam yemeklerini yemiycem su ve süt sadece
çünkü öbür hafta cumartesi 22 şubatta
eşimin doğumgünü var içki ve pasta yicem:27:

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmaya karar verdim.bundan 3 sene önce 53 kiloydum gayet hoştu vücudum ama şu anda 70 kiloyum evlenince kilo alanlar kervanına katıldım.sinir oluyorum bu cümleye ama öyle oldu napalım.bende kararlıyım artık çünkü eşim benimle ve göbeğimle dalga geçmeye başladı bende sinir oluyorum...
yaza 55 kilo olarak girmek istiyorum.benim en büyük problemim göbek çevrem çok fazla hiçbişey yakışmıyor artık.bildiğiniz tombiş oldum valla.

eski kıyafetlerime bakıp üzüldüm yaa
yapacağım şeyleri yazayım beni yanlış ise uyarın.
tuzu çok tüketen bir insanım öncelikle tuzu azaltmaya başlıcam,şekeri hiç kullanmıyorum ancak tv karşısında tatlı abur cubur ne varsa tüketiyorum bunları yapmıcam.
su az içerim bunu 2 lt çıkarıcam
spor hiç yapamıyorum nasıl yapacam bilmiyorum...
sabah kahvaltı yapamıyorum ekmek arası peynir yiyorum.
öğle yemeği iş yerimde yiyorum ne çıkrsa onda da kalorili şeyler yememeye dikkat edicem
akşam çorba salata ve ya sebze yemeği salata yoğurt şeklinde yapıcam

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmaya karar verdim.bundan 3 sene önce 53 kiloydum gayet hoştu vücudum ama şu anda 70 kiloyum evlenince kilo alanlar kervanına katıldım.sinir oluyorum bu cümleye ama öyle oldu napalım.bende kararlıyım artık çünkü eşim benimle ve göbeğimle dalga geçmeye başladı bende sinir oluyorum...
yaza 55 kilo olarak girmek istiyorum.benim en büyük problemim göbek çevrem çok fazla hiçbişey yakışmıyor artık.bildiğiniz tombiş oldum valla.

tuzu çok tüketen bir insanım öncelikle tuzu azaltmaya başlıcam,şekeri hiç kullanmıyorum ancak tv karşısında tatlı abur cubur ne varsa tüketiyorum bunları yapmıcam.
öğle yemeği iş yerimde yiyorum ne çıkrsa onda da kalorili şeyler yememeye dikkat edicem

doğrusun canım
tuz ödem tutar vücutta azalt
abur cubur u kes
hele hazır yapılmış kek bisküvi coladan falan uzak dur
bende spor yapmıyorum çalışıyorum
akşmaları çok yeme
ve yemeklerini mutlaka çok çiğne
abur cubur u kesince bak nasıl kilo veriyosun:52:

haftasonu gelince bizim tüm düzen değişiyor maalesef, yemek düzeni de buraya yazma sıklığımız da :(
ben de haftasonu çok yoğundum, perşembe arkadaşın kına gecesi, cuma başka arkadaşlarla yemek ve gece eğlencesi, cumartesi arkadaşın düğünü, pazar yine dışarda yemek sinema fln derken benim ne öğün saatlerim kaldı ne ara öğünlerim. Saçma sapan bişi oldu. Sabah bu yüzden çok üzgündüm. Hemen toparlanmak istiyorum.

Beyaz pantolon maalesef fazla kiloları çıkıntıları direk belli edio, hatta selülitleri bile. Mini etekten bile daha tehlikeli valla...
İçinde kalmış canım senin de, bu yaz mutlaka giymelisinnnn:34:

evet canım eşimi de kandırabilirsem kesinlikle giymek istiyorum bunun için de daha 11 kilom var :)

senin hafta sonu aşırı yoğun geçmiş ama eğlenceli geliyo kulağa,hafta içine geldik artık toparlarsın gücümüze güç katmaya devam edelim lütfeen :))

bende kendime ceza vercem
gerçi ben pazar kahvaltıyı süper yaptım
3 te falan yarım hamburger patates kızartması yedim sonra
karbonatlı su içtim bol bol
ama cumaya kadar akşam yemeklerini yemiycem su ve süt sadece
çünkü öbür hafta cumartesi 22 şubatta
eşimin doğumgünü var içki ve pasta yicem:27:

ya cuma günü bi de sevgililer günü yaaaaaaaaaaaa:41::41::41:

evet canım eşimi de kandırabilirsem kesinlikle giymek istiyorum bunun için de daha 11 kilom var :)

senin hafta sonu aşırı yoğun geçmiş ama eğlenceli geliyo kulağa,hafta içine geldik artık toparlarsın gücümüze güç katmaya devam edelim lütfeen :))

eğlenceli evet deee, bol kalorili oluo alkol fln :43::43:

Sağol hilalcim söylediklerinde haklısın
yaza kadar tutmaya çalışıcam kendimi aslın tutmak demeyelim biz buna sağlıklı beslenme diyelim.
sebze ve meyve ağırlıklı beslensek ve yürüyüşü hayatımıza katsak ve yemekleri abartmadan tüketsek aslında hiç problem olmayacak.
valla ben kararlıyım özellikle eşimin devamlı göbeğime bakıp gülmesinden sonra gerçekten kafaya koydum zayıflamayı.

evet canım biz kutlamıyoruz öbür hafta eşimin doğum günü çünkü:52:
akşam öğünlerimi kaldırdım eşime dedim yeme benim için sorun olmaz dedi
bazen eşlik edicem ona ama tabi:52:

valla iyisin o zaman sen canım :)
benimki dün akşam 10 da sucuklu kaşarlı salçalı dost istedi düşün !!
yaptım tabii ona, nasıl canım çekti. yemedim :1:

sizin kutlamanın da birleşmesi iyi olmuş.

Sağol hilalcim söylediklerinde haklısın
yaza kadar tutmaya çalışıcam kendimi aslın tutmak demeyelim biz buna sağlıklı beslenme diyelim.
sebze ve meyve ağırlıklı beslensek ve yürüyüşü hayatımıza katsak ve yemekleri abartmadan tüketsek aslında hiç problem olmayacak.
valla ben kararlıyım özellikle eşimin devamlı göbeğime bakıp gülmesinden sonra gerçekten kafaya koydum zayıflamayı.

canım eşinde tam sopalık sana destek olsun söle ona
meyveyi çok yeme akşam 7 den sonra mümkün oldukça yemek meyve yeme
süt iç su iç
ben bi kaç makale okudum bu hafta akşma yemeği yemiycem bakalım:44:

valla iyisin o zaman sen canım :)
benimki dün akşam 10 da sucuklu kaşarlı salçalı dost istedi düşün !!
yaptım tabii ona, nasıl canım çekti. yemedim :1:

sizin kutlamanın da birleşmesi iyi olmuş.

evet canım mükemmel bir doğum günü planladım:52:
ama canım bi kaç makale okudum akşam yemekleri mümkün oldukça atlıycam
bu hafta deniycem kendimi:44:

canım hoş geldin aramıza senin durumun da benimki gibi evlendikten sonra aldım kiloların çoğunu ve 11 kilo vermem lazım,aynı zamanda çalışıyorum ve senin gibi işyerinde çıkan yemekleden yiyorum.yapıcağın şeyler doğru ben de aynen öyle yapıyorum vakit bulursam akşam leslie yapıyorum,onun dışında eksiklerini yanlışlarını burdaki arkadaşların yardımıyla düzeltir tamamlarsın hadi bakalım kolay gelsin:)

Bu arada bende saat 13.00 da 4 kuru kayısı yedim
saat 15.00 da da döner, yarım kase mercimek çorba, yarım dilim ekmek, salata yedim, ayran da içtim.
şimdi sırada 1 bardak süt var, o da saat 18.00 da
akşama da saat 20.30 da sebze ve/veya salata ve ayran/yarım kase yoğurt
sonra da bişi yokkkkk

Süt içerim canım ben akşam meyve yemekten yana değilim pek
ipin ucunu kaçırıyorum:52:

ya bende sebze yemeği yapmaya üşeniyorum hep onun yerine salata yiorum :(
birilerine de etmiş pilavmış vs pişirmem gerekio
eve gitmem zaten saat 6 yı buluyo
vay çok acıktım diooo, panik oluyorumm
:41:

Back
X