canım benim de haftasonu bi saçma sapan oldu, o yüzden vicdanen çok rahatsızım zaten.
2 ana, 3 ara öğün olabilir eger geç kalktıysan. Amaç miğdeyi çok aç bırakmamak ve saatleri değiştirip vücudu şaşırtmak zaten.
Ama inan bu saatlerin değiştiği diyet bana da zor geldi, sanırım bi süre böyle devam ettirecek diyetisyenim ama yarın biraz değişiklik yapabilir. Yarın görüştükten sonra sizlerle paylaşırım.
Merhabba canlarım
Nasılsnz bakalım bikaç gun yoktum ama sizi takip ettimm
:))
Bazen ınanın okadar yogun oluyorum ki gercekten bıara kendimi bile ynutmusum
Namaz kılarken basırtu takmayı unutmusum siz düşünün
Kp hastaneye götürdüm
Bnm kıza kv bakıyo aklım onda kalıyo
Bugun yine gitcez tahlil sonucları için
Yani mecburen mecburıyetten
Neyse bi yeşilçay içelim kızlar bol bolda su
Dikkat ediyorum yediklerime kacamaklarım olurasa diger öğünde dengeliyorum hayırlısı bakalım
Yarın kızkardeşimin dogumgünü var daha süpriz hazırlıcam anneme dedim siz caktırmayın bnm evde yapalım
Sabah komsuya verdim anhtarı dedim yawrucum ew sana emanet ellerinden öper
Yakın arkadasımdır kendsii saolsun
Herşeye kosturmak zor walla
Neyse haliöden memnunum
Sabah
1 elma
1 bardak tarcınlı süt içtim
Saat15 di
Ara: türk kahvesi sade sekersiz
Öglen yemegimi mercimek corbAsı
Yogurt salata olarak planladım
Sonrada bi yeşilçay içerim ondan sonra hastaneye gitcez zaten
tamam canım takipteyim:) hafta sonu insan daha rahat uyarım sanıyo ama koşuşturma iş gününden daha fazla böyle olunca uyamıyosun,aç kalmadım ben de ancak sığdırdım sevindim şimdi bu duruma:)
inşallah sen de bu hafta yüzünü güldürecek sonuçlar alırsın canım :)
Kızlar Nasılsıniz bakalım. ..
Dün cok güzel bigün gecirdim.. bol sporlu bigün oldu ama aksam yedigim kuruyemiş biraz kötü oldu.. neyse...
Suanda tarçınlı sütümu içiyorum. .. kahvalti yapmadim bugun temizlik günüm artk cok isim var evde.. sütümu icip işlerime baslicam.. görüşürüz kızlar. . Dikkat edin.. son 3 gün :)
yumurtlama dönemine denk gelio o zaman. metabolizma hızlı çalışıo olabilir evet.
bazı insanlarda yumurtlama döneminde şişlik olurmuş, bende olmuo da, bende adet olmaya yakın 1 haftada şişmeye başlıyorum ve bu duruma sinir oluyorum. İşin kötüsü yarın sabah da dietisyenimde haftalık kontrolüm var, moralim bozulmasın die zaten bekunis ya da dulcolax alıyım diorum. Ona da sölicem aldığımı tabii ki.. Zaten geçen hafta 1.200 su almıştı vücudum, onu atıyım en kötü.
canım doğumdan sonra bağırsaklar için dr bana duphalac diye bir şurup verdi memnun kaldım hatta evde bulundururum ara ara sorun olursa akşamdan içiyorum sabaha rahatlıyorum :))
canım elmalı sirke miğdeni rahatsız etmiosa iyidir. ama bence balsız içmeye çalış, fazladan kalori alma.
umarım cumaya da istediğin hedefe ulaşırsın
Dulcolax mı Bekunis mi?:44:
dulcolax bence. hem bitkisel. bu ilacı çalışan arkadaşı tanıyorum. kullananlardan şikayet alınmamış
Kızlar Nasılsıniz bakalım. ..
Dün cok güzel bigün gecirdim.. bol sporlu bigün oldu ama aksam yedigim kuruyemiş biraz kötü oldu.. neyse...
Suanda tarçınlı sütümu içiyorum. .. kahvalti yapmadim bugun temizlik günüm artk cok isim var evde.. sütümu icip işlerime baslicam.. görüşürüz kızlar. . Dikkat edin.. son 3 gün :)
11:30 1 portakal
12:30 karışık hazırladığım çayım
birazdan yemeğe çıkmayı düşünüyorum kuru fasulye varmış bugün menüde sevmem ama yapcak bişi yok
1 dilim ekmek ve yoğurtla yerim artık tabi pilav yok tabiki
ve ben nihayet hayırı öğrendim kızlar dün ahçımız irmik helva yapmıştı ve ben asla dayanamazdım ama hayır dedim akşamda evde tatlı vardı ve yemedim eşim bile şaşırdı böyle devam edersen kilo verirsin dedi çok mutlu oldummm
şimdilik midemi rahatsız etmiyor. bide balsız denerim yarın. inşallah yaaaaaa ulaşırım hedefime
oohh leslie bacımla fast 4 mile yürüdüm, rahatladım. alışkanlık yaptı bu hatun bende, çok konuşuyor ama sesi kısıp müziği açınca sorun kalmıyor
canım spor yaptıysan kuruyemişi dert etme. tarçınlı sütü diyetisyenim önermişti, kan şekerini dengeliyor ve çabuk acıkmanı engelliyor demişti. inşallah bu cuma da herkes kilo verir.
11:30 1 portakal
12:30 karışık hazırladığım çayım
birazdan yemeğe çıkmayı düşünüyorum kuru fasulye varmış bugün menüde sevmem ama yapcak bişi yok
1 dilim ekmek ve yoğurtla yerim artık tabi pilav yok tabiki
ve ben nihayet hayırı öğrendim kızlar dün ahçımız irmik helva yapmıştı ve ben asla dayanamazdım ama hayır dedim akşamda evde tatlı vardı ve yemedim eşim bile şaşırdı böyle devam edersen kilo verirsin dedi çok mutlu oldummm
teşekkür derim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?