Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

slm kızlar bnde dün akşamdan beri deprosyandayım resmen tartıya bi cıktım bide ne görim 57.4 şok şok şok... 47kiloyla evlendim ve 1,5yılda 10 kilo ve 50 ye düşmek isttiyorumm:--/((((:52:

hoşgeldin canım
sürekli takip et bende 4 gündür burdayım ama ortam çok güzel motivasyonumuz süper herkez yediklerini paylaşıyor hatalarımızı düzeltiyoruz cuma günleride kilolarımızı yazıcaz inşaallah:21::21::21:

slm kızlar,1 saat yürüdüm, 1 kase yoğurt ve 1 portakal yedim. ohhh gitsin yağlar.

canım ne güzel süpersin :46::46::46::46:
keşke bende yürüyebilsem akşam 7 45 de evde oluyom yemek yiyene kadar 8 30 oluyo nasıl yapcam ben bu sporu iş yerimde sürekli hareket etmeye çalışıyorum

canım evde yapabileceğin videolar var: http://www.youtube.com/watch?v=-rnB9rDRrCM bunun 1,2,3,4,5 mile olanları var birinden başlayabilirsin. 3 mile olanı 45 dakika sürüyor, yemekten 1 saat sonra yapsan süper olur.

ip atlama da işe yarıyor diyorlar. 1 saat atldığında 700-1000 arası kilo veriyormuşsun. yürüyüşe alternatif olabilir.

canım evde yapabileceğin videolar var: http://www.youtube.com/watch?v=-rnB9rDRrCM bunun 1,2,3,4,5 mile olanları var birinden başlayabilirsin. 3 mile olanı 45 dakika sürüyor, yemekten 1 saat sonra yapsan süper olur.[/QUOte

ben bu videoyu kayıt etmişim ama ne bilim kocamın karşısında yapamam herhalde:26::26::26:

hımmm ne yapsak ne çözüm üretsek ki bilemedim :) onu da ikna etsen gel beraber yapalım desen ya da başka bir odada yapabilirsin. hafta sonu 1 saat yürüyüp gelebilirsin. bir de jillian diye bir kadının videoları var başlamadan önce ve sonra resimlerini göster incelelim beraber de o da yapsın :) ya da daha fenası ay sen kilo mu aldın diye dırdır et birkaç gün hem diyette eşlik eder hem sporda:)

hımmm ne yapsak ne çözüm üretsek ki bilemedim :) onu da ikna etsen gel beraber yapalım desen ya da başka bir odada yapabilirsin. hafta sonu 1 saat yürüyüp gelebilirsin. bir de jillian diye bir kadının videoları var başlamadan önce ve sonra resimlerini göster incelelim beraber de o da yapsın :) ya da daha fenası ay sen kilo mu aldın diye dırdır et birkaç gün hem diyette eşlik eder hem sporda:)[/QUOTE

ay sen çok yaşa emi beni çok güldürdün:)
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
camış gibim oldu zaten hiç sorma ama bu video inceltiyo dimi ben başlıyım bakam dalga geçmez herhalde:D

hımmm ne yapsak ne çözüm üretsek ki bilemedim :) onu da ikna etsen gel beraber yapalım desen ya da başka bir odada yapabilirsin. hafta sonu 1 saat yürüyüp gelebilirsin. bir de jillian diye bir kadının videoları var başlamadan önce ve sonra resimlerini göster incelelim beraber de o da yapsın :) ya da daha fenası ay sen kilo mu aldın diye dırdır et birkaç gün hem diyette eşlik eder hem sporda:)[/QUOTE

ay sen çok yaşa emi beni çok güldürdün:)
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
camış gibim oldu zaten hiç sorma ama bu video inceltiyo dimi ben başlıyım bakam dalga geçmez herhalde:D

:D incelttiğini söylüyorlar deneyip görücez :)

Merhaba Herkese :) Ben son 55 günde 10 kilo verdim bununla ilgli olarak birazda deneyimlerimi paylaştığım bir video çektim dilerseniz kanalıma bakabilirsiniz :)

http://www.youtube.com/user/bimericbiebru

Merhaba Ebru,

Video nu baştan sona kadar izledim. Deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim.
Benim de boyum 1.75 ve bende bir dönem İngiltere de yaşadığımda 65 den 83 e kadar çıktım.
Dönünce bir şekilde yavaş yavaş 73 e kadar düştüm.
Seninde yaşadığın gibi bende bir çok diyet denedim ancak her defasında, diyeti bıraktığımda verdiğim kilonun daha fazlasını geri aldım.
3 hafta önce bir diyetisyene başvurdum ve şu an onun kontrolünde diyet yapıyorum. 70 kilodayım ancak benim hedefim BMI ın normal limitlerinin en azına yani 18 e düşmek. Bu da 55 kiloya denk geliyor. Gidişat esnasında memnun kalacağım bir kiloda da durabilirim elbette çünkü 60 kilonun altında olmak husunda nasıl bir görüntü elde edeceğimi bilemiyorum.

Umarım bende 55 günde 10 kilo vermiş olurum :)

hoşgeldin canım
sürekli takip et bende 4 gündür burdayım ama ortam çok güzel motivasyonumuz süper herkez yediklerini paylaşıyor hatalarımızı düzeltiyoruz cuma günleride kilolarımızı yazıcaz inşaallah:21::21::21:

inşallah cnm yaa:-(veririz kiloları....eşim diyetisyene gitti bugün acaba onunla aynı diyeti uygulasam faydası olurmu...gerçi diyetisyene de sordum kilon muazzam dedi bu diyetle kilo bile alabilirsin dedi... spor destekli yapsam ...evde platas leslie filan faydası olur heralde:-(

inşallah cnm yaa:-(veririz kiloları....eşim diyetisyene gitti bugün acaba onunla aynı diyeti uygulasam faydası olurmu...gerçi diyetisyene de sordum kilon muazzam dedi bu diyetle kilo bile alabilirsin dedi... spor destekli yapsam ...evde platas leslie filan faydası olur heralde:-(

kilon kaçki canım senin diyetisyenin bi bildiği vardır

Back
X