Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Selam merve, güzel bir cts günü şimdilik :)
Senin daha iyidir umarım

Şükür canm cok iyi şükür
Sabah kızımın üstüme atlamasıyla uyandım
Eşimle kahvaltı yaptık
İşte ew işimi falan yaptım suan bi yeşilcay demliyırum içcem gel kız beraber içelimmm

süt falan içtim canım
bu 5 ten sonra portakala elma falan yedim süt içtim
5 ten sonra bişey yemeyenler topiği var:)
bugün misafirim gelcek çalıştıgım için yemekleri 1 gece önceden hazırladım ondan yemedim ama 2 güne 1 yapsak mı ki:44:

Dene istersen ama çok aç bırakmamak lazım vücudu, meyve süt yetmeyebilir. Metabolizma yavaşlamasın sonra :/

Ok yawru ceylanım o zaman bi problem olmaz bebişşşş

Yemeden de yasabıldigiizi anlıyoruz dimi ben bu zayıflama işnden en cok anladıgım bu :1::9:

öle bebeğim ama bende yemekleri sırf yemek için yapmazdım
böle zevkle yediğim bi ton yemek olur benim
ben çok severim yemek yemeyi ama artık yok uzun süre fakir gibi beslencem
ileride düzene girer inş.:42:

Ewde yapabilecegin egzersizler var canm
Leslie sansone 2 mile den baslıyo yarım saatlık
Tifanny var ama ilk leslie ile basla derim gir videolara yotubeden
Tamam
Totonu kaldırmassan k. Bakma canm o istediginn elbiselerin içine zor girersin bunun farkındasınnn eeee daha niye bekliyosun

Ben leslie değil de nivea Cd'sini yapıyorum da son iki üç gündür çok üşeniyorum :(

Son düzenleme:
Şükür canm cok iyi şükür
Sabah kızımın üstüme atlamasıyla uyandım
Eşimle kahvaltı yaptık
İşte ew işimi falan yaptım suan bi yeşilcay demliyırum içcem gel kız beraber içelimmm

Ohh afiyet olsun cnm, bende bi kahve yapiim o zaman kendime :))
Ben Ankara dayım sizler?

Doğru egzersiz hareketleriyle fit bir görünüme kavuşmanız mümkün.
EN İYİ EGZERSİZ HAREKETLERİ İLE SPOR SALONUNA İHTİYAÇ DUYMADAN EVDE 20 30 DAKİKALIK SÜRELERDE GÜNLÜK ÇALIŞMA YAPABİLİRSİNİZ ...1.hareket
PLANK: Şınav çeker pozisyonda yere uzanın. Dirseklerinizi 90 derecelik açıyla bükerek yere yerleştirin. Bu pozisyonda yere sadece dirsekleriniz, kolunuzun ön kısmı ve ayak parmak uçlarınız değmeli. Vücudunuz düz bir çizgi halinde kalça ve karın kasları mümkün olduğunca kasılarak bu izometrik çalışma türünü yapabilirsiniz. Bu egzersizi 30’ar saniyeden 3 set uygulayabilirsiniz. Set aralarında 30 saniye dinlenebilirsiniz.

2.hareket
AIR SQUAT: Squat temel bir harekettir. Aynı anda birden çok kasın çalışması ve kalça kaslarını etkin biçimde çalıştırması onun vazgeçilmez olmasının nedenlerinden sadece bir tanesidir. Ayaklarınız omuz genişliğinde açık, parmak uçlarınız karşıyı gösterecek şekilde konuşlanmalı. Hareketin yapılış aşamasında çömelirken kalça dışarıya çıkarılmalı, gövde dik bir pozisyonda olmalı ve dizleriniz parmak uçlarınızı geçmemeli. Çömelirken nefes alınmalı, kalkarken kontrollü bir şekilde verilmelidir. Bu faydalı egzersizi 3 set 12 tekrar yapabilirsiniz. Set aralarında 30 -45 saniye arası dinlenebilirsiniz.

Elbette :)
Çok sevdiğimiz şeyleri yiemioruz lakin :((
Olsun sahlıklı olmak zayıflamak için bu gerekli ayrıyeten ben sole düşünüyorum şimdi hedef kılomdan 55 ten 2 kılo asagı inmeyi ve esneme payı bbırakmayı düşünüyorum kılo alıp vermede yani
Böylelikle haftanın bir günü istedigimi yiyip diger günler normal beslenmeyi istiyorum
Ben leslie değil de nivea Cd'sini yapıyorum da son iki üç gündür çok üşeniyorum :(
Bitannecik arkadasım sen bırak onu leslieye basla
Ohh afiyet olsun cnm, bende bi kahve yapiim o zaman kendime :))
Ben Ankara dayım sizler?

Ben istanbuldayım canm

Ya mervecim ben bi donem jillian taptigim icin leslie 2 mil bna cok agur geldi bide hic karin hareketi yapmiyo benim gobek var bunun icin lesliede gobek calistiran video varmi
Bide sana bi sorum olcak sen leslie 2 mil yaparken kilo verdinmi sıkılastirdimi cok merak ediyorum

Kilo vermeye çalışmadığım zaman 5 ayda 5 kiloya yakın verdim şimdi kilo vermeye çalışıyorum ve yaza kadar yine 5 ayım var sizce 20 kiloya yakın verebilir miyim yoksa çok şey mi istiyorum :(

3.hareket
LUNGE: Normal duruş pozisyonunda bir bacak, bir adım öne doğru atılır. Öne doğru atılan bacakta dizin parmak ucunu geçmemesi önemlidir. Diğer ayağın parmak uçları yerdedir. Hareket uygulanır ve başlangıç pozisyonuna dönülür. Aynı hareket diğer bacakla tekrarlanır. Bacak öne atıldığında nefes almak, geriye giderken nefes vermek kaidesiyle hareket uygulanır. Bu hareket, kalça kaslarının sıkılaşmasında etkin bir rol üstlenmektedir. 3 set 12 tekrar uygulanabilir. Set arasında 30-45 saniye arası dinlenebilirsiniz.

4.hareket
JUMP: Ayaklarınız omuz genişliğinde açık, zıplayıp dizlerinizi karnınıza çekerek, olduğunuz yere kontrollü bir şekilde inerek hareketi tamamlamış oluyorsunuz. Bu egzersizde hem bacak kaslarınız etkin bir biçimde çalışırken hem de kardiyovasküler sistem çalışması yapılır. Bu da bir yandan sıkılaşma, diğer yandan da vücudunuzdaki fazla yağlardan kurtulmanızda size yardımcı olacaktır.3 set 30 saniye boyunca hareket uygulanabilir. Set arasında 45 saniye dinlenebilirsiniz.

PUSH UP: Eller omuz genişliğinde açık yere konmalıdır. Bacaklar ayak parmak uçları yerde olacak şekilde geriye doğru uzatılır. Bütün vücut ağırlığı kollardadır. Nefes alınarak gövde yere indirilir ve nefes verilerek tekrar yukarıya itilir. Bacaklar gergin ve ayaklar bitişik olmalıdır. Birden fazla kas grubu birlikte çalıştığı için hem iyi bir ısınma egzersizi hem de vücudun kuvvetlenmesi adına yapılabilecek nadir egzersizlerden biridir. 3 set 12 tekrar uygulayabilirsiniz. Set aralarında 45 saniye dinlenmeniz sizin için yeterli olacaktır.

6.hareket
REVERSE LUNGE: Bu egzersizde normal duruş pozisyonunda vücut dik bir konumda olmalıdır. Geriye geniş bir adım atılır ve diz bükülerek yere doğru çökülür. Diz yere değmemeli fakat değmeye yaklaşmalıdır. Vücudun dik konumu korunmalı, önde olan bacağın konumu 90 derece olmalıdır. Diz kapağının parmak ucunu geçmemesi, hareketin doğru bir biçimde uygulanması adına önemlidir. Başlangıç pozisyonuna döndükten sonra diğer bacak çalıştırılmalıdır. Vazgeçilmeziniz olacak bu egzersizde ön, arka uyluk kasları ve kalça kasları etkin bir biçimde çalışır.3 set 12 tekrar uygulayabilirsiniz. Set aralarında 30-45 saniye dinlenebilirsiniz.

bakalım bugün belli olur canım yarın pazar yazamam da pazartesi gerri alıp almadığımı yazarım:51:

Bende prş bişi yememiştim akşam, gündüzde toplasan yarım pors bişi yemiştim, canım sıkkındı, o yüzden dün sabah bir önceki sabahtan 600 gr az çıktım tartıda, bu sabah tartıya çıktığımda ise aynen geri gelmişti, umarım sende böle olmaz

Kahvalti sabah 7 30 da esim isegittigi icin 3 zeytin 1 dilim ekmek kocaman bardak su
Sonra tekrar uyudum 10 bucukta kalktim 2 kepce corba yedim sadece ekmeksiz bide yoğurt saat 1 de sebze yemegi yemem lazim ama ben corba ictim napiyim suzce saat 1 de

Bilgiler alıntıdır sizler için tasıdım kızlar
Cok güsel haftada 2 defa yapmaya baslıyalım diyorum isteyen yapsın

Ya mervecim ben bi donem jillian taptigim icin leslie 2 mil bna cok agur geldi bide hic karin hareketi yapmiyo benim gobek var bunun icin lesliede gobek calistiran video varmi
Bide sana bi sorum olcak sen leslie 2 mil yaparken kilo verdinmi sıkılastirdimi cok merak ediyorum

Ben size nivea body'yi tavsiye ediyorum her yerinizi çalıştırıyor Youtube da 3 part olarak var toplam 45 dk falan bacak kalça karın kaslarını çok güzel çalıştırıyor bana kısa zamanda da olsa fayda sağladı

Olsun sahlıklı olmak zayıflamak için bu gerekli ayrıyeten ben sole düşünüyorum şimdi hedef kılomdan 55 ten 2 kılo asagı inmeyi ve esneme payı bbırakmayı düşünüyorum kılo alıp vermede yani
Böylelikle haftanın bir günü istedigimi yiyip diger günler normal beslenmeyi istiyorum

Bitannecik arkadasım sen bırak onu leslieye basla

Ben istanbuldayım canm

Evet bende öle bi aralık bırakıcam, sevdiğim şeyleri yicem :))

Back
X