Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Evet evet bitsin diyetlerimiz de, güzel güzel kıyafetler alalım, resimlerimizi çekelim ve paylaşalım ;)

Iyi geceler sekerlerrr.:) ya düşünüyorum da 2 ayda 10 kilo coookk normal bence ve biz bunu basarabiliriz. Yaza kilo verip başımızı duvarlara vurmaktansa iki ay agzimiza vuralim kizlar :) bizde bu hırs bu irade olduktan sonra yaparız diyorum ben...

Iyi geceler sekerlerrr.:) ya düşünüyorum da 2 ayda 10 kilo coookk normal bence ve biz bunu basarabiliriz. Yaza kilo verip başımızı duvarlara vurmaktansa iki ay agzimiza vuralim kizlar :) bizde bu hırs bu irade olduktan sonra yaparız diyorum ben...

Evet canım ya yaparız tabii kiii, dediğin gibi yaza kadar çok var..
Zaten ben hedefi nisan 15 e kadar belirledim. Haftada 1 er kilo veremez miyiz ki. Çok dikkat edioruz aslında.
Benim tek korkup vücudumuzun kilo vermeye direnmesi, bir süre duraklarsa ya :((

Evet canım ya yaparız tabii kiii, dediğin gibi yaza kadar çok var..
Zaten ben hedefi nisan 15 e kadar belirledim. Haftada 1 er kilo veremez miyiz ki. Çok dikkat edioruz aslında.
Benim tek korkup vücudumuzun kilo vermeye direnmesi, bir süre duraklarsa ya :((

Tatlım ben sana bisi dicem sakın bu dusunlere kapılma.. beynine resmen yap diosun .. düşünme sen öyle şeyler pozitif düşün. . Ben simdi sirkeli suyumu ictim yattim.. az geziyorum nette. Ya millet ne kilo vermis .. biz 10 kiloya direniyoruz.. bu kadar da degil yani. Omuzlar dik göğüs yukariii hahhh şöyle :) biz bu isi yapicaz o kadarrrrrrr.... ben bunu yapicam iki ayda 10 kilo vericem diyecceksin.... kararlı oll.. ben sana tüm kalbimle inanıyorum yapacaksin. Sen yaparsin.. artk bana karsi sorumlusun .. yapma da goreyim .. gözüm üstünde. Bütün kızlar size sesleniyorum. . Biz bu isi yapicaz .. Olacak diyorum başka bişey demiyorum :) bu laf benim lafım. ....kararli olun.. olacak deyin.. ve iki ay sonra yeni bi topigi hepbirlikte konusup acicaz süper olacak ben inanıyorum ve bakıyorum yazdiklariniza buraya yazan tüm arkadaslarim iki ayda 10 kiloyu verecek hirsta ve azimdeler.. bu beni cok mutlu ediyor kızlar. . Küçük hedeflerle başlayalım. Subatin sonu 1 martt kilo bildirimi yaparken herkes 1 Şubattaki kilosunu hesap ederek yazsin ve ben eksi 5 i herkeste görmek istiyorum. . ANLASTIK DIYENLERRR

Ve tabiki diyetimize iki ay sonra yeni topigimizden devam edecegiz inşallah. .... :) hayali bile mükemmel. ..herkes yarın suanki halinin fotosunu ceksin kenarinda dursun... once sonra yapmak icin.. :)

Canım güzel bi menü
Sadece çorba yediğinde ekmek yeme, ekmek yediğin zaman çorba içme derim ben.
Diyetisyenim öle der

ah cancazım keşke yapabilsem, yarım ekmek yemeden doymazdım ben yavaş yavaş alışıyorum ama :) yapıcam bu işi ya çorba içmicem ya ekmek yemicem ;)

Tatlım ben sana bisi dicem sakın bu dusunlere kapılma.. beynine resmen yap diosun .. düşünme sen öyle şeyler pozitif düşün. . Ben simdi sirkeli suyumu ictim yattim.. az geziyorum nette. Ya millet ne kilo vermis .. biz 10 kiloya direniyoruz.. bu kadar da degil yani. Omuzlar dik göğüs yukariii hahhh şöyle :) biz bu isi yapicaz o kadarrrrrrr.... ben bunu yapicam iki ayda 10 kilo vericem diyecceksin.... kararlı oll.. ben sana tüm kalbimle inanıyorum yapacaksin. Sen yaparsin.. artk bana karsi sorumlusun .. yapma da goreyim .. gözüm üstünde. Bütün kızlar size sesleniyorum. . Biz bu isi yapicaz .. Olacak diyorum başka bişey demiyorum :) bu laf benim lafım. ....kararli olun.. olacak deyin.. ve iki ay sonra yeni bi topigi hepbirlikte konusup acicaz süper olacak ben inanıyorum ve bakıyorum yazdiklariniza buraya yazan tüm arkadaslarim iki ayda 10 kiloyu verecek hirsta ve azimdeler.. bu beni cok mutlu ediyor kızlar. . Küçük hedeflerle başlayalım. Subatin sonu 1 martt kilo bildirimi yaparken herkes 1 Şubattaki kilosunu hesap ederek yazsin ve ben eksi 5 i herkeste görmek istiyorum. . ANLASTIK DIYENLERRR

Anlaştık :)
Sağol canım, motivasyonun süper
Sabırsızlanıyorum bu ayın sonuna gelmek için.
Evet yarın boydan bi fotomu çekicem:)
Sirkeli su ne işe yarıyor bu sırada cnm?

ah cancazım keşke yapabilsem, yarım ekmek yemeden doymazdım ben yavaş yavaş alışıyorum ama :) yapıcam bu işi ya çorba içmicem ya ekmek yemicem ;)

Canım nelere alışmıo ki insanoğlu, ekmeksiz doymaya mı alışmıcazzz
Sonunu düşünelim, çok mutlu olucaz çookk

Günaydın kızlar,
Uyandım ve 1 bardak süt içtim.
Kahvaltımı daha gec yapıcam.
İyi pazarlar ;)

Anlaştık :)
Sağol canım, motivasyonun süper
Sabırsızlanıyorum bu ayın sonuna gelmek için.
Evet yarın boydan bi fotomu çekicem:)
Sirkeli su ne işe yarıyor bu sırada cnm?

Sirkeli suyu ben detoks niyetine içiyorum tatlım. . Hem icini temizliyor insanin hemde yaglari eritiyor. Zayiflamaya faydalı yani..hazımsızlıga da iyi geliyor. Diyet yaparken icmek lazim .. bu arada herkese gunayddiinnnnnnnnn......:)

Esimle oglum hala uyuyor. Bende dus aldim mis gibi :) bi kafami dinliyorum ... acaba diyorum Leslie mi yapsam markete mi gitsem ikisine de ihtiyacım var :)

Sirkeli suyu ben detoks niyetine içiyorum tatlım. . Hem icini temizliyor insanin hemde yaglari eritiyor. Zayiflamaya faydalı yani..hazımsızlıga da iyi geliyor. Diyet yaparken icmek lazim .. bu arada herkese gunayddiinnnnnnnnn......:)

Canım, ben de kullanıyım o zaman,
Elma sirkesi mi alıyım? Ne marka alıyım?
Ne kadar suyun içine ne kadar sirke koyayım?
Bi de günde ne kadar içeyim?

Markete git bence, kısa bi yürüyüş iyi olur, hem hava almış olursun :)

Diyetisyenimin talimatı üzerine 1 haftalok protein diyetimin üzerine 3 gün sebze diyeti yaptım ve bu sabah itibariyle carsambaya kadar protein diyetime geçtim. Sabah tartıldım sadece 100 gr gitmiş ve çok üzüldüm. Bu 3 günün amacı protein diyetince et görmeye alışan vücudun, et beklerken gelmemesi nedeniyle şok yaşaması ve yağdan gitmesini sağlamak.
Şimdi sizce 3 günden sonra yine protein alımına dönmem kilo vermemi sağlar mı yine ?

Diyetisyenimin talimatı üzerine 1 haftalok protein diyetimin üzerine 3 gün sebze diyeti yaptım ve bu sabah itibariyle carsambaya kadar protein diyetime geçtim. Sabah tartıldım sadece 100 gr gitmiş ve çok üzüldüm. Bu 3 günün amacı protein diyetince et görmeye alışan vücudun, et beklerken gelmemesi nedeniyle şok yaşaması ve yağdan gitmesini sağlamak.
Şimdi sizce 3 günden sonra yine protein alımına dönmem kilo vermemi sağlar mı yine ?

Canm ben ne doktorum ne diyetisyen fakat ben bi yöntem uyguluyorum eger bu cuma ya sonucc alirsam soylerim.ben genelde öyle yapıyorm ama dikkat etmemistim kilo bakimindan. Bakalim ise yario mu yararsa derim :)

Canım, ben de kullanıyım o zaman,
Elma sirkesi mi alıyım? Ne marka alıyım?
Ne kadar suyun içine ne kadar sirke koyayım?
Bi de günde ne kadar içeyim?

Markete git bence, kısa bi yürüyüş iyi olur, hem hava almış olursun :)

Canm ben farklı bi sirke kullanıyorum. Sen mervise sor nerden alio hangisini kullanio.oda kullanio ya bilir.

Back
X