Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

inş canım beslenme düzenimizi değiştiriyoruz süper oluyor
çok yemek ne kadar zarar vermiş görüyorum
hele colayı ben çok içerdim geçen denedim
acayip şekerli tatlı geldi
bende tatlıları kuru incir ve hurma aldım onlarlaa kesiyorum bol su içiyorum
düzene girdi yemeğim:40:

ben de cola içmiyorum artık milli içeceğimiz ayran içiyorum :P hurma çikolataya iyi bir alternatif ;)

Bugun ddiyette ilk gunum hic durmadan yemek istiyorum :( yardim edin bana

Oglen bol salata 1 dilim ekmek yedim
Sonra meyveli yogurt
Sonra yarim portakal
Sonra susamli sekerleme
Sonra bir koca kase haslanmis tane misir
Duramiyorum :5:

canım mısırın bi koçanı 2 ekmeğin kalorisine eşit
susamdan uzak dur
salatayı yoğurdu bol ye ama hızlı yeme
yavaş yavaş yersen daha iyi açlık krizine girmessin canım:45:

Kızlar günüm çok güsel geçti
Spporumu yaptım 2 lt suyuma 1 bardakkaldı
Meyvemi yesim
Bi ara aclık bastırdı bende onu tarcınlı süt içerek bastırdım ;))))
Süperiz yani böle dewam edecegiz
Zayıf olucaz zayıfffff........
Arkadasın biri 18 hafta var daha yaza demiş ne güsel böle min indirmiş gerçekten düşününce insan hiçte zor dwgil ki haftada 1 kılo versek 18 haftada 18 kılo asıl kılodan cıkarıp 18 kıloyu bakın sonucu görünce gaza geliceksîniz

Bugun ddiyette ilk gunum hic durmadan yemek istiyorum :( yardim edin bana

Oglen bol salata 1 dilim ekmek yedim
Sonra meyveli yogurt
Sonra yarim portakal
Sonra susamli sekerleme
Sonra bir koca kase haslanmis tane misir
Duramiyorum :5:

Ilk öyle oluyo cnmya bende yeni basladim ikinci gun Aklım mutfaktaki abur cubur larda ama diretiyom burdaki yazilri okumakta iyi geliyo bu duruma kendini tut

Kızlar günüm çok güsel geçti
Spporumu yaptım 2 lt suyuma 1 bardakkaldı
Meyvemi yesim
Bi ara aclık bastırdı bende onu tarcınlı süt içerek bastırdım ;))))
Süperiz yani böle dewam edecegiz
Zayıf olucaz zayıfffff........
Arkadasın biri 18 hafta var daha yaza demiş ne güsel böle min indirmiş gerçekten düşününce insan hiçte zor dwgil ki haftada 1 kılo versek 18 haftada 18 kılo asıl kılodan cıkarıp 18 kıloyu bakın sonucu görünce gaza geliceksîniz

doğru canım ben haftada 2 kilo9 verdim yarı yoldan bitircem:46:

selam kızlar iyi hafta sonları
ben bugün uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla buluştum sabahtan akşama kadar beraberdik
sabah portakal suyu, yeşillik ve bir küçük tost yedim tost ekmeği biraz huzursuz etti ama en uygun seçenek oydu menüde gözlemeler bazlamalar sigara börekleri vardı arkadaşımda bana uydu sağ olsun :)
yürüyüşte yaptık ara olarak Türk kahvesi içtik iki dost buluşur da Türk kahvesi içilmez mi :)
akşama doğruda ızgara köfte ve salata yedim yanında su içtim sadece :) çok güzel bir gün geçirdim inşallah sizlerin de günü güzel geçmiştir
yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler burada olmak ayrıcalıktır bence :))

selam kızlar iyi hafta sonları
ben bugün uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla buluştum sabahtan akşama kadar beraberdik
sabah portakal suyu, yeşillik ve bir küçük tost yedim tost ekmeği biraz huzursuz etti ama en uygun seçenek oydu menüde gözlemeler bazlamalar sigara börekleri vardı arkadaşımda bana uydu sağ olsun :)
yürüyüşte yaptık ara olarak Türk kahvesi içtik iki dost buluşur da Türk kahvesi içilmez mi :)
akşama doğruda ızgara köfte ve salata yedim yanında su içtim sadece :) çok güzel bir gün geçirdim inşallah sizlerin de günü güzel geçmiştir
yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler burada olmak ayrıcalıktır bence :))

ooo süper bi gün geçirmissin ne güzel hem de diyetine de bağlı kalmışsın o yediğin tost ekmeğini de konuşarak yakmışsındır merak etme :))
ben de temizlikle uğraştım bütün gün:)

bugün sadece 2 ana öğün ve 2 ara yaptım akşam yemeğimi yeni yedim,ara öğünüm 1 bardak süt,2 ceviz 1 badem,1 kuru kayısı
akşam yemeğim;kıymalı yumurta,bir kase yoğurt ve karışık salata malzemesi yağsız azıcık tuz ve limon koydum bu kadar
bi de temizlik yaparken önceki yediklerimi yakmışımdır muhtemelen çok mutluyum artık tartıda 50leri görmek istiyoruuumm :)

bugün sadece 2 ana öğün ve 2 ara yaptım akşam yemeğimi yeni yedim,ara öğünüm 1 bardak süt,2 ceviz 1 badem,1 kuru kayısı
akşam yemeğim;kıymalı yumurta,bir kase yoğurt ve karışık salata malzemesi yağsız azıcık tuz ve limon koydum bu kadar
bi de temizlik yaparken önceki yediklerimi yakmışımdır muhtemelen çok mutluyum artık tartıda 50leri görmek istiyoruuumm :)

Görcez canım gorcezzz :)

Kızlar azminize hayranim... bende bu aralar bi halsizlik var yani bildiginiz gibi degil uyuyasim gelio hasta gibiyim anlamadım gitti nedir ... diyetime sıkı tutunmak istiyorum artk. Çünkü benim felsefem ya hep ya hic oldugu icin tartida bu sabah 74.00 gördüm ve cok moralim bozuldu. . Yani enerjimi tekrardan toplamam lazm.. gec kalmış hic degilim salmak hic istemiyorum. Ama bu ara pek iyi degil gibiyim. İnşallah ipin ucunu bi yakalrsam devamı gelecek ..

Kızlar azminize hayranim... bende bu aralar bi halsizlik var yani bildiginiz gibi degil uyuyasim gelio hasta gibiyim anlamadım gitti nedir ... diyetime sıkı tutunmak istiyorum artk. Çünkü benim felsefem ya hep ya hic oldugu icin tartida bu sabah 74.00 gördüm ve cok moralim bozuldu. . Yani enerjimi tekrardan toplamam lazm.. gec kalmış hic degilim salmak hic istemiyorum. Ama bu ara pek iyi degil gibiyim. İnşallah ipin ucunu bi yakalrsam devamı gelecek ..

Bırakmamalisin bence önce kendine ihanet etme sonra burda toplanan kızlara hepimiz senin yazinla burayi farkettik ve geldik cook buyuk ihanet olur:)))hem bırakırsan cok pisman olcan malum son gaz devam cnm durmak yokkkk

heey ne oluyo ya biz senin vesilenle bu yola baş koyduk bizi yarı yolda bırakıp hevesimizi köreltme lütfen,hepimizden öcelikle sen sorumlusun ona göre yarından tezi yok sarılıyosun o ipin ucuna yaza zayıf giricez küçük beden yazlıklar alıcaz unutma, benim şimdi mağazaya bile gidesim gelmiyo valla nasılsa zayıflıycam boşa almayım diye hadi hadi çıtır olcaz:))

Sagolasiniz cankar. Saat 6_da 5-6 kasik yagsiz pilav, mercimek corbasi ve 1 buyuk dilim somon baligi yedim
11 de 1 bardak sut ictim
Yarin daha azimli olacgim insallah ama pazar kahvaltisi :( hep agir seyler yaparim pazarlari :5:

Kızlar yarindan itibaren başlıyorum sağlıklı bi sekilde diyetime tekrar... hedef olarak abartmadan haftada 2 kilo normali.. inşallah basaracagiz

Kızlar yarindan itibaren başlıyorum sağlıklı bi sekilde diyetime tekrar... hedef olarak abartmadan haftada 2 kilo normali.. inşallah basaracagiz
Sen bizi gaza getirip bunca insanın zayıflama isteğini dillendiren iç ses oldun. Elbette başarılı olacaksın. Hava değişimlerinden dolayı bir çok insanın depresyon durumunda olduğunu okudum geçenlerde. Belki ondandır :)

Back
X