Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

benim ara öğünüm de büyükçe 1 mandalina. akşam da bezelye yicem yanına salata yoğurt, ekmek konusunu bilemiyorum şimdi, akşamki açlığa bağlı :D

benim ara öğünüm de büyükçe 1 mandalina. akşam da bezelye yicem yanına salata yoğurt, ekmek konusunu bilemiyorum şimdi, akşamki açlığa bağlı :D

canım bezelye maalesef sebze değil, karbonhidrat yani kuru bakliyat gibi.
bu nedenle ekmek yeme yanında ve porsiyonunu küçük tut, salatayı bol ye yanında, yoğurtla birlikte doyarsın mutlaka:56:

ya bende sebze yemeği yapmaya üşeniyorum hep onun yerine salata yiorum :(
birilerine de etmiş pilavmış vs pişirmem gerekio
eve gitmem zaten saat 6 yı buluyo
vay çok acıktım diooo, panik oluyorumm
:41:

canım buzluğunda hazır köfte, tavuk gibi şeylerin olsun, ya da eve geçerken al yağsız teflon tavada on dakikada hazırlarsın. hem senin diyetin bozulmaz hem eşin istediğini yemiş olur. salataya biraz yağ ve tuz eklediğin zaman sebze yemeği yerine geçiyor zaten ;)

ya bende sebze yemeği yapmaya üşeniyorum hep onun yerine salata yiorum :(
birilerine de etmiş pilavmış vs pişirmem gerekio
eve gitmem zaten saat 6 yı buluyo
vay çok acıktım diooo, panik oluyorumm
:41:

evet hep bulgur mu olur falan diyor:44:
bende anlaşma yaptım sadece ona pişircem bu aralar
kalanlarıda ertesi günü kendime getirmeyi düşünüyorum ertesi gün

canım bezelye maalesef sebze değil, karbonhidrat yani kuru bakliyat gibi.
bu nedenle ekmek yeme yanında ve porsiyonunu küçük tut, salatayı bol ye yanında, yoğurtla birlikte doyarsın mutlaka:56:

evet canım bezelye bakliyatmış ama bakliyat da gerekli kabız olmamak için hafta 2 gün tüketmek gerekiyormuş.bir de bakliyat et yerine geçiyormuş öğünlerde. ekmek yemem inşallah :)

Son düzenleme:
slm kızlar bende bugün ipin ucunu kaçırdım sabah yarım açma yarım simit yedim
ara sade türk kahvesi
öğle saat 3e geliyodu yedim 1 kase şehriye çorba 1 dilim kepek ekmek etli mantar sote 2 kaşık 1 çok küçük tavuk but 1 kase yoğurt çok şiştim sanki
akşam mantı yesem olurmu ? yağ sos yapmadan hazır mantı bol yoğurtlu ne dersiniz ?

Son düzenleme:
slm kızlar bende bugün ipin ucunu kaçırdım sabah yarım açma yarım simit yedim
ara sade türk kahvesi
öğle saat 3e geliyodu yedim 1 kase şehriye çorba 1 dilim kepek ekmek etli mantar sote 2 kaşık 1 çok küçük tavuk but 1 kase yoğurt çok şiştim sanki
akşam mantı yesem olurmu ? yağ sos yapmadan hazır mantı bol yoğurtlu ne dersiniz ?

canım sabah açma ve simit tüm ekmek ihtiyacını ve fazlasını karşılamış zaten. bence mantı yeme onun yerine sebze yemeği, salata, yoğurt ye ama ekmeksiz.

bende öğlen kısır yedim ve bir avuç tuzlu fıstık yedim
akşam ise bulgur pilavı yapıcam çorbam var ve salata yada turşu yerim yanında,.
turşu zararlı biliyorum ama 1-2 tane salatalık turşusu yiyorum ve saat 20 de yemeği bırakıcam

Sabah kahvaltımı yazmıştım. Öğleye kadar bir kocaman bardak bitki çayı içtim. Çalıştığım için öğle yemekleri fena geçiyor ama ben yemedim. Yarım poğaça ve ayran ile geçiştirdim. 2.ara öğünüde kahve ile tamamladım. Bakalım akşama da salata yemeyi planlıyorum. bozmadan devam.buarada 2,5 lt su içmişim sabahtan beri :D

İyi aksamlar kıxlar
K. Bakmayın buggun kv lerdeydim
Misafirimiz vardı bu yusden kk ya giremedim ama aklım kalbım inan sizleydi
Menüm
Sabah
Maydanoxlu yagsız omlet
Zeytin 4 tane
1.5 dilim etimek
Cay 2
Ögle le aksamı bir yedim
Saat 16:45 ti
2 dilim börek ve cay yedim
Bu saate kadar hiç birsey yemedim yemicemde
Saat 20 gibi portakal veya elma yerim
Su: 2.5 lt öptüm

canım buzluğunda hazır köfte, tavuk gibi şeylerin olsun, ya da eve geçerken al yağsız teflon tavada on dakikada hazırlarsın. hem senin diyetin bozulmaz hem eşin istediğini yemiş olur. salataya biraz yağ ve tuz eklediğin zaman sebze yemeği yerine geçiyor zaten ;)

Var zaten buzlukta ama ben yemek konsunda seçici olduğum için seçeneğim kısıtlı, o zaman da hep aynı şeyleri yapıomuş gibi oluyorum.
Et olarak sadece köfte, döner - tavukta sadece göğsü nü yiebiliorum. Bunlarla da yemek seçeneklerim az. Gerçi ona et sote fln yapıorum bazen. Sebze yemeğinde de sadece brokoli, patlıcan, kabak, fasulye seviorum. O sevmio pek. E geriye kalıo baklagiller, onu da bi gün önceden ıslamak lazım fln, bende yiemiorum zaten, e tek pilav da olmuo. Bana kalsa bi çorba yapar salatayla doyarım ama o doymaz. Tıkanıorum yaaa. Bazen makarna mantı, tost fln yapıorum ona ya da kızartma fln
Amaaaan ne biliiim işte, zor işler bunlar ;))))
Valla bugün gittim su böreği aldım ona, söğüş ve ayranla yesin bakalım. Ne dicek bilmem ama :p

Yeşil salata ve ayran
Birazdan da kayısılı form çay

Kızlar bağırsakları bozan bir ilaç ne öneririrsiniz?

İyi akşamlar kızlar
bu hafta çok yoğunum yine
akşam salata ve çorba yedim şuanda dayanamayıp 3 tane çiğ köfte yedim :( bu çiğ köfte bitiriyor beni zaten

kızlar akşam yemeğim büyük bi kase çorba, 5 yk sebze yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek ve yağsız salata
ara öğün 1 elma ve 1 bardak süt :)

Back
X