- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ara öğünüm de büyükçe 1 mandalina. akşam da bezelye yicem yanına salata yoğurt, ekmek konusunu bilemiyorum şimdi, akşamki açlığa bağlı![]()
ya bende sebze yemeği yapmaya üşeniyorum hep onun yerine salata yiorum
birilerine de etmiş pilavmış vs pişirmem gerekio
eve gitmem zaten saat 6 yı buluyo
vay çok acıktım diooo, panik oluyorumm
![]()
ya bende sebze yemeği yapmaya üşeniyorum hep onun yerine salata yiorum
birilerine de etmiş pilavmış vs pişirmem gerekio
eve gitmem zaten saat 6 yı buluyo
vay çok acıktım diooo, panik oluyorumm
![]()
canım bezelye maalesef sebze değil, karbonhidrat yani kuru bakliyat gibi.
bu nedenle ekmek yeme yanında ve porsiyonunu küçük tut, salatayı bol ye yanında, yoğurtla birlikte doyarsın mutlaka![]()
slm kızlar bende bugün ipin ucunu kaçırdım sabah yarım açma yarım simit yedim
ara sade türk kahvesi
öğle saat 3e geliyodu yedim 1 kase şehriye çorba 1 dilim kepek ekmek etli mantar sote 2 kaşık 1 çok küçük tavuk but 1 kase yoğurt çok şiştim sanki
akşam mantı yesem olurmu ? yağ sos yapmadan hazır mantı bol yoğurtlu ne dersiniz ?
canım sabah açma ve simit tüm ekmek ihtiyacını ve fazlasını karşılamış zaten. bence mantı yeme onun yerine sebze yemeği, salata, yoğurt ye ama ekmeksiz.
canım buzluğunda hazır köfte, tavuk gibi şeylerin olsun, ya da eve geçerken al yağsız teflon tavada on dakikada hazırlarsın. hem senin diyetin bozulmaz hem eşin istediğini yemiş olur. salataya biraz yağ ve tuz eklediğin zaman sebze yemeği yerine geçiyor zaten![]()
evet hep bulgur mu olur falan diyor:44:
bende anlaşma yaptım sadece ona pişircem bu aralar
kalanlarıda ertesi günü kendime getirmeyi düşünüyorum ertesi gün
canım sabah açma ve simit tüm ekmek ihtiyacını ve fazlasını karşılamış zaten. bence mantı yeme onun yerine sebze yemeği, salata, yoğurt ye ama ekmeksiz.
Neyyyyy mantıı mıııı
OlmazzZz
yok canım yemedim mantııı :)
akşam menüm : 1 kase yoğurt 4 kaşık yulaf ezmesi 2 ceviz biraz tarçın karıştırdım afiyetle yedim
şimdi yeşil çay içicem leslie ile yürücem inş
akşam menümden geçtimmi kızlar ? :)
Yeşil salata ve ayran
Birazdan da kayısılı form çay
Kızlar bağırsakları bozan bir ilaç ne öneririrsiniz?