- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Yeşil salata ve ayran
Birazdan da kayısılı form çay
Kızlar bağırsakları bozan bir ilaç ne öneririrsiniz?
bekunis var canım kabızlık için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeşil salata ve ayran
Tavuklu salatami yedim bol suyumu ictim :) birde bor kase yogurt. Hatta firsat bulup leslie bile yaptim kizlar :) bu kez ciddi azimliyim yoksa sisko gelin olcam(((
Ahhhhh inşallah inşallah :)böyle giderse narin bir gelin olacaksın ve düğün fotolarına bakmaya doyamacaksın![]()
Yeşil salata ve ayran
Bekunis cnm :) acayip tuvalete cikartiyo biz maclardan once icerdik kilo fazlasi olursa hemn gitsin diye
bekunis var canım kabızlık için.
Benim aksm menüde iki dilm ek bi but tavuk bol salata corba su 2ltr yatmadanda süt icerim yeter gari fazla bile oldu:)
Tavuklu salatami yedim bol suyumu ictim :) birde bor kase yogurt. Hatta firsat bulup leslie bile yaptim kizlar :) bu kez ciddi azimliyim yoksa sisko gelin olcam(((
günaydın canlar
kahvaltım 1.5 dilim ekmek, 1 kk na yakın peynir,çeyrek domates ve 2 zeytin bu arada ben hep yeşil zeytin tüketiyorum fark var mı bilmiyorum
dün akşam pek katılamadım işten gelince zamanım pek olmuyo ben de olan zamanım da leslie 3 mil yaptım ama bitiremedim 30 dk anca dayandım yine de çok iyi,aynada bi fark yok ama ben şimdiden eridim gibi hissediyorum![]()
![]()
canım ilaç bilmiyorum ama sabah aç karnına zeytinyağı içmek iyi geliyo diyenler var tabi bu bizim durumumuza biraz aykırı ama
canlarım günaydın,
evet bekunisi ben de biliyorum ama çok sancı-ağrı yapıyor, o yuzden size de danışayım dedim baska var mı die
tesekkürler kızlar
arada bi bozmak lazım bağırsakları bence
Merhaba cnm, hoşgeldin bu arada aramıza
Bizler şişko olmayı protesto eden bir grup olduk. Fazla kilolara hayır pankartı açtık.
Bu yüzden sende bizimle beraber zayıflıcaksınnn
Devam Devam![]()
bu sabah yine kir kase konfileksimi yedimm ohh mis oldu :) bol su birde sabahları elma sirkeli ballı kürden uyguluyorum bakalım sonuç ne olacak cuma gününe kaç kiloyla giricem ?