Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Tavuklu salatami yedim bol suyumu ictim :) birde bor kase yogurt. Hatta firsat bulup leslie bile yaptim kizlar :) bu kez ciddi azimliyim yoksa sisko gelin olcam :((((

merhaba kızlar benmde 10 kilo fazlam var -15 olsun hadi zarar gelmez:1:
diyet yapıyor musunz neler yapmalıym kızlar

Merhaba kızlar!!
valla hayatımı diyetlerle geçirdim bu sene diğerlerinden daha fazla kararlıyım.spor salonuna yazıldım 10 günlük üyeyim ve 9 gün gittim ;) pes etmek yok! bu cumartesi spor salonunun diyetisyeni bana bir diyet yazacak onu da sizinle paylaşırım.18 kilo vermem gerek :36: bence hatunlar bu yaz o bikiniyi giyip dümdüz bir göbekle bronzlaşıcaz.Gaza gelmeyin kararlı olun derim ben:46:

günaydın canlar
kahvaltım 1.5 dilim ekmek, 1 kk na yakın peynir,çeyrek domates ve 2 zeytin bu arada ben hep yeşil zeytin tüketiyorum fark var mı bilmiyorum
dün akşam pek katılamadım işten gelince zamanım pek olmuyo ben de olan zamanım da leslie 3 mil yaptım ama bitiremedim 30 dk anca dayandım yine de çok iyi,aynada bi fark yok ama ben şimdiden eridim gibi hissediyorum :9: :9:

Bekunis cnm :) acayip tuvalete cikartiyo biz maclardan once icerdik kilo fazlasi olursa hemn gitsin diye

bekunis var canım kabızlık için.

canlarım günaydın,

evet bekunisi ben de biliyorum ama çok sancı-ağrı yapıyor, o yuzden size de danışayım dedim baska var mı die
tesekkürler kızlar
arada bi bozmak lazım bağırsakları bence

Tavuklu salatami yedim bol suyumu ictim :) birde bor kase yogurt. Hatta firsat bulup leslie bile yaptim kizlar :) bu kez ciddi azimliyim yoksa sisko gelin olcam :((((

Merhaba cnm, hoşgeldin bu arada aramıza
Bizler şişko olmayı protesto eden bir grup olduk. Fazla kilolara hayır pankartı açtık.
Bu yüzden sende bizimle beraber zayıflıcaksınnn
Devam Devam :21:

günaydın canlar
kahvaltım 1.5 dilim ekmek, 1 kk na yakın peynir,çeyrek domates ve 2 zeytin bu arada ben hep yeşil zeytin tüketiyorum fark var mı bilmiyorum
dün akşam pek katılamadım işten gelince zamanım pek olmuyo ben de olan zamanım da leslie 3 mil yaptım ama bitiremedim 30 dk anca dayandım yine de çok iyi,aynada bi fark yok ama ben şimdiden eridim gibi hissediyorum :9: :9:

Günaydın canım,
afiyet olmuşşş, yeşil zeytin farketmez canımm, takılma o kadar:32:

canlarım günaydın,

evet bekunisi ben de biliyorum ama çok sancı-ağrı yapıyor, o yuzden size de danışayım dedim baska var mı die
tesekkürler kızlar
arada bi bozmak lazım bağırsakları bence

dulcolax diye bir ilaç var kullanan arkadaşlarım çok memnun kalmıştı ağrı sancıda yapmıyor diye biliyorum isterseniz onu bi deneyin.

Sabah kahvaltım saat 9 da 1 elma.
şimdi sütlü şekersiz kahve

Moralimiz tam kızlar.. Haftasonuna da çok var, atıcaz yağlarımızı:21:

Merhaba cnm, hoşgeldin bu arada aramıza
Bizler şişko olmayı protesto eden bir grup olduk. Fazla kilolara hayır pankartı açtık.
Bu yüzden sende bizimle beraber zayıflıcaksınnn
Devam Devam :21:

Hoşbuldum :) evet bende gayet azimliyim bu kez. inşallah inancımızı kaybetmeden devam ederiz.

bu sabah yine kir kase konfileksimi yedimm ohh mis oldu :) bol su birde sabahları elma sirkeli ballı kürden uyguluyorum bakalım sonuç ne olacak cuma gününe kaç kiloyla giricem ?

bu sabah yine kir kase konfileksimi yedimm ohh mis oldu :) bol su birde sabahları elma sirkeli ballı kürden uyguluyorum bakalım sonuç ne olacak cuma gününe kaç kiloyla giricem ?

canım elmalı sirke miğdeni rahatsız etmiosa iyidir. ama bence balsız içmeye çalış, fazladan kalori alma.
umarım cumaya da istediğin hedefe ulaşırsın

Back
X