- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
çözümü bulmuşsun![]()
evet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çözümü bulmuşsun![]()
ohhh öğlende bol yeşill salatamı yedim yagsız tuzsuz :) mutluyum diyetimi bozmuyorumm. kızlar hemen size bir salata tarifi veriiim muhtemelen biliyorsunuzdur ama.
*bol yeşillik (soğan hariç)
*bir tane salatalık
*bir yk mısır
*yoğurt
:) hepsini karıştırıp (yogurdu bol olsun) üzerine ne isterseniz ton balığı olur tavuk olur. hem yoğurt yemiş oluyorsunuz hemde çok lezzetli (bir arkadaşıma diyetisyeni önermiş). afiyet olsunnn
hımmmm harika görünüyor bende denicem bir ara :)
tşkler cnm paylaşımın için![]()
Kızlar ara öğünümü yaptım
5 tane kuru kayısı
ve
karbonatlı suya devam :)![]()
yumurtlama dönemine denk gelio o zaman. metabolizma hızlı çalışıo olabilir evet.
bazı insanlarda yumurtlama döneminde şişlik olurmuş, bende olmuo da, bende adet olmaya yakın 1 haftada şişmeye başlıyorum ve bu duruma sinir oluyorum. İşin kötüsü yarın sabah da dietisyenimde haftalık kontrolüm var, moralim bozulmasın die zaten bekunis ya da dulcolax alıyım diorum. Ona da sölicem aldığımı tabii ki.. Zaten geçen hafta 1.200 su almıştı vücudum, onu atıyım en kötü.
canım karbonatlı suyu nasıl yapıosun ve ne kadar kullanıosun günde ben bunu yeniş duydumdamerak ettim
bendede oluyordu ama bu fazla su içme işi yaradı
ben o dönemde bitki çayı içiyorum bide işe yarıyor canım
ilaç kullanma yarın bi doktoruna gitte![]()
canım suya atılan karbonat, suyu alkali yapıyor. Bu da yediklerimizden kaynaklanan fazla miğde asidini en aza indirgiyor. Böylelikle sindiirm sistemine yardımcı oluyor. Bir zararı yok yani. Sirkeli su da aynı işlevi görüyor. Hatta limon da - maden suyu da.
Ben 9 gündür içtiğim tüm sulara karbonat ekledim. Bir faydasını gördüm mü bilmiorum.
Geçen hafta diyetisyenime sormuştum. Bazı danışanlarında işe yaradığını ve kilolarında fark yarattığını söylemişti. Ancak bu fark aslında yağ yakımından kaynaklanmıyor.
1 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat şeklinde kullanıyorum.
kızlar öğle yemeğim; 1 kase çorba(içinde mısır ve bezelye vardı seçtim onları bikaç mısır aldım sadece),4 yk mercimekli bulgur pilavı,3 yk türlü(kızartma malesef),1 tane de ayran :)
Eşler cok önem tasiyo diyet döneminde benimki surekli sen daha kilo veremessin deyip moralimi bozuyo beni sitrese sokuyodu o yüzden diyete girince ona soylememistim farketti ama bizim evde kilo konusu gecince hemn dalga gecerdi ilk defa bana inandığını farkettim eşinin sana inanmasi cook güzel:)11:30 1 portakal
12:30 karışık hazırladığım çayım
birazdan yemeğe çıkmayı düşünüyorum kuru fasulye varmış bugün menüde sevmem ama yapcak bişi yok
1 dilim ekmek ve yoğurtla yerim artık tabi pilav yok tabiki
ve ben nihayet hayırı öğrendim kızlar dün ahçımız irmik helva yapmıştı ve ben asla dayanamazdım ama hayır dedim akşamda evde tatlı vardı ve yemedim eşim bile şaşırdı böyle devam edersen kilo verirsin dedi çok mutlu oldummm
kızartma dışında bir sıkıntı yok canım.![]()
Eşler cok önem tasiyo diyet döneminde benimki surekli sen daha kilo veremessin deyip moralimi bozuyo beni sitrese sokuyodu o yüzden diyete girince ona soylememistim farketti ama bizim evde kilo konusu gecince hemn dalga gecerdi ilk defa bana inandığını farkettim eşinin sana inanmasi cook güzel:)
kızlar ben öğleye kadar ara öğün olarak kuru yemiş yiyorum 1 ceviz 3 fındık 3 badem gibi bunlar çok kalorili şeyler szice devam etmelimiyim
bana da sarıldığımda daha küçük geliosun dedi geçen gün![]()
Bende henüz bo etki yok cnm cumafan beri diyetteyim bende duyarim inşallah kısa zamanda bu sözü:)))