- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 318
normal çay şekersiz içilirse diyete zararı yok; ama çay vücutta demir emilimini azaltıp demir eksikliğine neden olduğu için pek önerilmiyor.
Himmmm peki cok tesekkur ederimm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal çay şekersiz içilirse diyete zararı yok; ama çay vücutta demir emilimini azaltıp demir eksikliğine neden olduğu için pek önerilmiyor.
Himmmm peki cok tesekkur ederimm :)
öğle yemeğimi şekersiz çay ve kahveyle geçiştirdim. ve ara öğünümüde meyveli minik bi yogurtla yaptım. akşamada ne yicem bilmiorum![]()
yemek konusunda kaçırmam o kesin, içki konusunda da her zaman içtiğim gibi içicem zaten, değişmeyecek bişi.
bir dahaki sevgililer günündeki görüntümü merak ettim bak![]()
Ben bugün senin gibi öğün atladım. Baş ağrısı tuttu. Kan şekerim düştü. Sonra 2 burçak bisküvi 😁
Asiri acikirsam yemrk yiyene kadar bir kac beyaz leblebi atiyorum agzima cunku benimde sekerim var malum kilodan dolayi. Midemi dolduruyo ondan sekerimde dusmuyor tavsiye ederim.
akşam yemeğim: yağsız, tuzsuz pişirilmiş tavuk, salata, tuzsuz ayran ve 1 dilim ekmek.
teşekkür ederim canım. yorulucam ama yine ya, neyse napalım herşeyin bi bedeli var:44:
Senî tebrik ediyorum. Ben bu hafta kilo veremicem die korkuyorum yaa cuma gelio😞
kızlar ben[/ 10 gündür diyetteyim diyetime 77.6 kilo ile başladım ve 3 kilo verdim74üm şuan
hedef 60 kilo olmak diyete devam kızlar
]
günaydınlar canlar akşam iki kepek ekmeği tost makinasında kızrttım bir tabak sirkeli limonlu kırm lahana salata arkasına bir soda
midem küçüldü sanırım o kadar şişiyorumki yemek yiyince dünyaları yemişim gibi akşamda misafir vardı şu hazır keklerden sadece bir çatal aldım 2 portakal ve bol su
kahvaltım 1 dilim kepek ekmek 1 kk kaşar peynir yeşillik domates yeşil biber
Günaydın larrrrrrrr kızlar. .. keyifler nasıl bakalım ?
günaydın canım iyidir keyifler sen nerelerdesin bakalım görünmüyosun fazla :)
yarın bildirim günü ben de 2 gündür tartılmadım merak içindeyim![]()