• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 5-10 kilo hedefi olanları bekliyorum

cuucuuk

Denizlere çıkar sokaklar❤️🙏🏼
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
1.907
1.764
333
Ankara
Merhabalar
25 yaşındayım 162 boy ve 64 kilodayım:KK43:
Yirmi yaşımdan itibaren her sene Bir iki kilo aldım yavaş yavaş ve hem yemek alışkanlıklarım uzun sürede değişti hem de kilolarım yerleşti:KK43:
Tek basıma motivasyonum çok kolay bozuluyor beraber zayıflamak için arkadaşlar arıyorum:)

Daha ziyade kalori kısıtlaması yapmayı planlıyorum.dolasıyla yağlı şeyler zaten minumum oluyor listemde direkt kaloriyi aşıyor çünkü
Sabahları protein ağırlıklı besleniyorum ara öğünlerde yoğurt yiyorum.kalori Hakkım kaldıysa minik porsiyonlarda çikolata yemek gibi Bi düşüncem var uzun sürede bıkkınlık yaratmasın diye diyet :KK49:o_O
Amacım çok sert Bi liste yapmak değil.ayda iki kilo vererek uzun vadede yeme alışkanlıklarımı da değiştirmeyi istiyorum.
Umarım tekrar kendime güvendiğim halime dönebilirim:KK14:

11subat -------64.5
11mart---------62.8

Son düzenleme:
Dün başlangıç kilom 64.2 ydi
Çok yorgun olduğumdan baya uzun saatler uyudum dolasıyla çok az yedim böyle günleri seviyorum :KK48:

Kahvaltı olarak muz salatalık peynir iki uzun galeta sonrasında mandalina yedim
Ara öğünde Bikaç fındık badem bir galeta
Akşam domates salatalık biber peynirle salata limonlu yağsız ve yarım kase yoğurt yedim

Yaklaşık aldığım kalori 1000 (istisnai bir gündü hem şok etkisi ynormalde yapmak istediğim

bugünkü kilom 63.9
günlük mü haftalık mı tartılmak konusunda kararsızım bir hafta sabredemem gibi geliyor belki de 3 günde bir tartılmak en iyisi.
kahvaltıma gelince
bir şekerli çay (az içeyim istediğim gibi içeyim diyerek bir ya da iki fincan çay içiyorum günde)
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
10-15 adet minik kepekli galeta
bir salatalık

tahmini olarak kahvaltının bana maloluşu 350 kalori :D

öğlen hazır çabuk çorba beş altı minik galeta ve muz :) yaklaşık 250 kalori

yürüyüş yapmak istiyorum çok zor geliyor ama :/

Akşam bir çiğ köfte dürüm salata ve kahve içtim şekerli:(
Ara öğünde de meyve ve üç beş fındık yedim
Bu saatten sonra bişey yemezsem iyi Bi gün geçirmiş olacağım umarım
Toplam aldığım kalori 1400-1500 gibi bir şey

Lazer epilasyona gitmiştim zayıflamışsın dedi uygulayan kadın moral oldu Muhtemelen ona öyle geldi ama olsun moral moraldir

Selam cnm bnde katilabilrmiyim senle hemen hemen ayniyiz boy 1.58kilo 63.5 hadi hayirlisi

tabiki katılabilirsin zaten arkadaş arıyorum bende :)
başladın mı yarın mı başlıyorsun ?
su an dayanamadım yoğurt yiyorum pul biberli :D

Aa öyle mi bir ayda kaç kilo verdin peki neler yaptın?
Ben de faydalı Bi kaçamak olsun diye onu yedim

63.7 çıktım bugün
Su ana kadar toplam 750 kalori civarında aldım.
Kaçamak yaptım halley yedim 130 kalori kısmen masum oldu.çalışıyorum bugün o yüzden işyerinde ne yemek çıkarsa ondan yiyeceğim akşam.umarım az kalorili bişeyler çıkar 1500 kaloriyi geçmem diye düşünüyorum.sanırım midem küçüldü

Planladığım gibi olmadı :(
Akşam yemeğiyle 1500 kaloriyi yakaladım ancak hala çalışıyor olduğumdan dolayı on gibi bir sürü bişey daha yedim ne yazık ki :( 2000 kaloriyle günü kapattım sanırım olsun buna da şükür artıya geçmedim en azından hem de yarın bol uykulu bir gün olcak yine baya az yerim muhtemelen

günaydııııın:)
dünü 1500 kaloriyle kapatmayı başardım :KK54:
bu sabah 63.8 çıktım
zor bi gün beni bekliyor iş yerinden bi arkadaş ayrılıyor ona veda yapacağız öğlen umarım kendimi tutabilirim :stop::stop:
kahvaltıma 200 kalori ayırdım öğlene biraz pay bıraktım

ah bi de yürüyüş yapabilsem.......

Merhaba ben de 20 yaşındayım. Ölçülerimiz benzer 1.64 boy 62 kilo. Ben de 3 gündür diyete başladım. Beraber yapalım mı?

Ay çok sevinirim ben de başlar başlamaz Bi olaylar oldu hemen yarım kaldı yarın devam edicem kaldığım yerdeno_O sen Nasıl yapıyorsun diyetini her gün akşam buraya yazalım mı?

Hımm, mesajını yeni gördüm. Olur buraya yazalım her gün. Bi de ben diyetkoliğe üye oldum. En azından ne yediğimi görebiliyorum yani kalori bakımından. Fazla yememeye dikkat ediyorum. Öyle çok kısıtlamıyorum kendimi. Ama sporda yapıyorum. Sen neler yapıyorsun?

Merhabalar
Bir ay oldu buraya yazmaya başlayalı yazdıktan Bikaç gün sonra tekrar bıraktım hayatımı düzene koyup iki hafta önce tekrar dikkat etmeye basladım ve yaklaşık 1.5-2 kilo vermişim
Benim için bu hız yeterli böylece hemen yavaş ve sağlıklı veriyorum hem de yeme alışkanlıklarım değişiyor

Yaptıklarım şöyle firsat buldukça yeşil çay içiyorum su içiyorum kalori hesabı yapıyorum kabaca ama en önemlisi birşey yerken iki kere düşünüyorum!! Pişman olacağımı anlıyorum ve yemiyorum hiç bişi yemiyorum değil her istediğimi tadımlık yiyorum çok memnunum spor yapmıyorum denebilir mümkün oldukça biyerlere giderken yürümeye çalışıyorum Normalde yürümeyeceğim yerlere

Bu kadar zorlanmadan verdiğim kilolardan çok memnunum devam ediyorum görüşmek üzere

Back
X