yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

bu arada evde spor yapıyormusunuz yapan varsa ne gibi şeyler yaptığını anlatabilirmi? bende videodan felan yapıyorum

bu arada evde spor yapıyormusunuz yapan varsa ne gibi şeyler yaptığını anlatabilirmi? bende videodan felan yapıyorum

ben yapıyorum canım şuanda çay molasındayım (şekersiz tabi) 1 saat sonra leslie ile 2 mil yürüycem ardından mekik çekicem sonra duş

sen neler yapıyorsun evde?

bende spor yapmak istiyorum ama sadece mekik aletim var yürüyüş için hava çok kötü.

bende spor yapmak istiyorum ama sadece mekik aletim var yürüyüş için hava çok kötü.

evde yürü canım leslie ile netten aç videosunu ben öle yapıyorum,

bide dün eşimle alışveriş merkezine gitmiştik öylesine tam 6 saattir gezmişiz şüper teknik önerilir

evde yürü canım leslie ile netten aç videosunu ben öle yapıyorum,bide dün eşimle alışveriş merkezine gitmiştik öylesine tam 6 saattir gezmişiz şüper teknik önerilir
bende video açtım şimdi yapıcam .sabahları ayrı akşamları bunları yapıcam artık daha ne yapayım ben

leslie ile 3 mil lik yürüyüşümü yaptım üstüne mekik vs hareketler de tamam bu günlük spor kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…