eşinin böyle düşünmesi çok güzel :) bazı uyuz insanlar eleştirir ya sinir olurum. en güzeli kendin için vermen
bu arada evde spor yapıyormusunuzyapan varsa ne gibi şeyler yaptığını anlatabilirmi? bende videodan felan yapıyorum
bu arada evde spor yapıyormusunuzyapan varsa ne gibi şeyler yaptığını anlatabilirmi? bende videodan felan yapıyorum
cnm bende kosu bandı var onla yuruyorum sonra bıraz pılates bazı gunlerde lessıe 3 mıl yapıyorum
canım bende lesslie ile en fazla 2 mile kadar yaptım başlarda zorlanıyordum ama 2 mili rahat yaptım 3 mil nasıl geçsemmi ki:26:
aynı hareketler cnm bu daha uzunu bence buna gec daha fazla ter atarsın
haklısın bu akşam 3 mili deniycem hem her geçen gün kilo verimi düşüyor hareketleri artırmak lazım dimi
aynen cnm bıde su ıcımıne ozen goster cok su cok kılo demek unutma
bende spor yapmak istiyorum ama sadece mekik aletim varyürüyüş için hava çok kötü.
bende video açtım şimdi yapıcam .sabahları ayrı akşamları bunları yapıcam artık daha ne yapayım benevde yürü canım leslie ile netten aç videosunu ben öle yapıyorum,bide dün eşimle alışveriş merkezine gitmiştik öylesine tam 6 saattir gezmişizşüper teknik önerilir
bende video açtım şimdi yapıcam .sabahları ayrı akşamları bunları yapıcam artık daha ne yapayım ben
evde yürü canım leslie ile netten aç videosunu ben öle yapıyorum,
bide dün eşimle alışveriş merkezine gitmiştik öylesine tam 6 saattir gezmişizşüper teknik önerilir
merhaba arkadaslar bende zayiflamak istiyorum iyi bir duyet bilen varmi 5 kg fazlam var.
öğlen 12 de kahvltı yaparak nasl br dyet uygulyablirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?