yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

herkese kucak dolusu günaydııııııınnn
dünkü bildirimimi yapayım hemen
sabah
1 simit
biraz peynir
ara
şekersiz türk kahvesi
öğle
1 bardak çorba
küçük kase light yoğurt
ara
2 kivi
1 armut
1 muz
ara
limonlu form
1 küçük süt
akşam
5 adet sucuk
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak light ice tea

jillian 7.gün yapıldı..yaklaşık 2 litre su içildi...

Çok sevindim canım senin adına maAŞŞAH şu jillian denen şeyi bir de ben görüp uygulayabilirsem çok güzel olcakta laptopum halen gelmedi çok üzülüyorum. Biraz önce tartıldım 1 haftada bu kadar özen göstermeme rağmen 200 gram anca verebilmişim nerede hata yapıyorum kızlar moralim çok bozuldu ne yapmalıyım

günaydııınnn
dünkü yediklerimi yazayım
sabah
azcık lor peynir
bi kaç çatal yumurta
çay
öğle
yumurtalı ıspanak
yoğurt
ara
1 elma
akşam
2 tavuk but
yoğurt
ara 2 dilim portakal

tebrik ederim süper bi menü
çok iyi vermişsin canım tebrikler de ben böyle kuş kadar yesem açlıktan ölürüm
ölmezsin bi tanem inan insan alışıo tek önemli olan gerçekten istemek
Günaydııın herkeslereee
günaydın kuşum
inşallah bu tempoda istediğin sonuçları alırsın lazkızım harika gidiosun tü tü maşallah
günaydın tatlımmm..ohh ne güzelll çok sevindim adına çok iyi bi şekilde ilerliyorsun ama emeklerinin karşılığını elbette alıcaksın
gofredom ne dersin biz bu günleri görücez mi

hay ağzını öpim walla en büyük hayalim bu bnm de

ecmelim da ha yoksun ii sin dir inşallah minik kuşum ewet sirke silerken bile kokmuo allah dualarını kabul etsin kardişim

kızlaaarrr...

bu akşam günüm var. arkadaşa gitçez. umarım az yiyebilirim.

ayrıca yarın ben olmayacağım haberiniz olsun. eğitimim var eğitime gitçem

Günaydın Bestem :)

bir sonraki doktor kontrolün ne zaman. var mı öyle bi tarih??

Şöyle ki tatlım daha cumartesi dr a gittim ya d.kontrol hapını bıraktım 2 ay normal koruncam ya bu dönemde gelmene gerek yok dedi.korunmayı bıraktığınızda adet döneminde gecikme ve ya değişiklik olursa gel dedi.yumurtalıklarda bi sorun mu war die ; onun dışında bi sorun yoksa gelme haberleşelim dedi.
İyiki böle söledi 180tl werioruz muayne parası zaten pimpirikliyim o 2.ayda bi gel dese ben her ay giderdim aile bütçesi iflas ederdi.
Seni nasıl yönlendirdi drun tatlım

sanırım aynı doktora gidiyoruz :) iyice şüphelenmeye başladım :)))

bana da aynılarını söyledi. mayıs ayında reglden sonra artık kullanmıycaam hap ve 1-2 ay korunmadan bakıcaz durumlara. olmazsa ağustos gibi gel dedi :)))
ama ben özel hastanaeye gidiyorum SGK'lı 42 TL alıyolar muayene için. testler için ayrıca para ödüyoruz o kadar.

diyetimin ilk günüydü dün. gayet iyi geçti.
sabah: 1 kase yoğurt 5 zeytin
öğlen:2 kase yayla çorba 1 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:1 kase mercimek çorba,pazı ,1.5 dilşim ekmek bol salata
egzersz yapamadım bugün inşallah biraz göbek çalışıcam

kızlaaarrr...

bu akşam günüm var. arkadaşa gitçez. umarım az yiyebilirim.

ayrıca yarın ben olmayacağım haberiniz olsun. eğitimim var eğitime gitçem

tatlım salata kesin war dır salata ye şekersiz açık çay iç börek yada tatlı bnce ew sahibi takılmazsa kırılmazsa yeme derim

canımmm afiyet olsunnnn ekmeği 1 dilime düşürmeye bak ve kahvaltıdan sonra ekmek yeme tatlım. Başla tabi canım ağrın olsada ara verme sakın benım belim göbeğim çok kötüydü 15 günde bu kadar nasıl topladı hala şaşıyorum

gerçekten ne denk gelmiş ya.....walla canım ben bu dr a ilk başladığımda medicaldeydi sonrada hastanelerden ayrıldı,kendi muaynansei war.fakat doğumu hastanın istediği hastanedde yaptırıomuş aslına bakarsan içim hiç rahat değil senin ki gibi özel bi kaç hastane war burda da ama bn 4 senedir bu dr a bağlıyım başka dra güvenemicem gibi gelio aslında çok çaresisizm

ohhhhh afiyet olsun bitanemmmmmmmmmm benımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…