KIZLARRR!!!!!! herkeze günaydın ballarımmmmmmm. Biraz önce gördüklerim karşısında şokoldum ve hemen pc başına koştum daha işe gitmeden yazmam gerektiğini düşündüm. takoz gibi düz olan yanlarım şekil almış kavislenmiş mankenler gibi ayyyyyyyyyyy çok mutlyum suan daha 16. gün bu kadar belirginse 30. günü düşünemiyorummmmmmmmmmmmm bence herkez jillian yapmalıııııııııııııııııııı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tebrik ederim süper bi menüben geldimmm yineeee
sabah;
1 bardak lıght süt
ara;
elma çayı
10 adet can erik
öğlen;
1 adet haşlanmış patates
1 kase yoğurt
ara;
10 adet erik
şekersiz türk kahvesi
akşam;
3 kaşık pırasa
3 kaşık ıspanak
2 adet acı biber
level 2 /2. gün bitti. level 2 level 1den daha zevkli kızlar hemen geçiyo zaman hareketler süperrrrrrrsadece eller biraz acıyo :)
ölmezsin bi tanem inan insan alışıo tek önemli olan gerçekten istemekçok iyi vermişsin canım tebrikler de ben böyle kuş kadar yesem açlıktan ölürüm
günaydın kuşumGünaydııın herkeslereee
inşallah bu tempoda istediğin sonuçları alırsın lazkızım harika gidiosun tü tü maşallahKIZLARRR!!!!!! herkeze günaydın ballarımmmmmmm. Biraz önce gördüklerim karşısında şokoldum ve hemen pc başına koştum daha işe gitmeden yazmam gerektiğini düşündüm. takoz gibi düz olan yanlarım şekil almış kavislenmiş mankenler gibi ayyyyyyyyyyy çok mutlyum suan daha 16. gün bu kadar belirginse 30. günü düşünemiyorummmmmmmmmmmmm bence herkez jillian yapmalıııııııııııııııııııı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gofredom ne dersin biz bu günleri görücez migünaydın tatlımmm..ohh ne güzelll çok sevindim adına çok iyi bi şekilde ilerliyorsun ama emeklerinin karşılığını elbette alıcaksın
sabah kahvaltımı yaptım.
2 dilim uno çavdar ekmeğine beyaz peynirli tost. ve açık şekersiz çay.
başladım lazkızım, inşallah biz de o günleri görürüz. simit bölgem ve göbeğim gitsin başka bişey istemiycem :)
gofredom ne dersin biz bu günleri görücez mi
Günaydın Bestem :)
bir sonraki doktor kontrolün ne zaman. var mı öyle bi tarih??
Şöyle ki tatlım daha cumartesi dr a gittim ya d.kontrol hapını bıraktım 2 ay normal koruncam ya bu dönemde gelmene gerek yok dedi.korunmayı bıraktığınızda adet döneminde gecikme ve ya değişiklik olursa gel dedi.yumurtalıklarda bi sorun mu war die ; onun dışında bi sorun yoksa gelme haberleşelim dedi.
İyiki böle söledi 180tl werioruz muayne parası zaten pimpirikliyim o 2.ayda bi gel dese ben her ay giderdim aile bütçesi iflas ederdi.
Seni nasıl yönlendirdi drun tatlım
kızlaaarrr...
bu akşam günüm var. arkadaşa gitçez. umarım az yiyebilirim.
ayrıca yarın ben olmayacağım haberiniz olsun. eğitimim var eğitime gitçem
günaydın tatlımmm..ohh ne güzelll çok sevindim adına çok iyi bi şekilde ilerliyorsun ama emeklerinin karşılığını elbette alıcaksın
sabah kahvaltımı yaptım.
2 dilim uno çavdar ekmeğine beyaz peynirli tost. ve açık şekersiz çay.
başladım lazkızım, inşallah biz de o günleri görürüz. simit bölgem ve göbeğim gitsin başka bişey istemiycem :)
tatlım salata kesin war dır salata ye şekersiz açık çay iç börek yada tatlı bnce ew sahibi takılmazsa kırılmazsa yeme derim
sanırım aynı doktora gidiyoruz :) iyice şüphelenmeye başladım :)))
bana da aynılarını söyledi. mayıs ayında reglden sonra artık kullanmıycaam hap ve 1-2 ay korunmadan bakıcaz durumlara. olmazsa ağustos gibi gel dedi :)))
ama ben özel hastanaeye gidiyorum SGK'lı 42 TL alıyolar muayene için. testler için ayrıca para ödüyoruz o kadar.
herkese kucak dolusu günaydııııııınnn
dünkü bildirimimi yapayım hemen
sabah
1 simit
biraz peynir
ara
şekersiz türk kahvesi
öğle
1 bardak çorba
küçük kase light yoğurt
ara
2 kivi
1 armut
1 muz
ara
limonlu form
1 küçük süt
akşam
5 adet sucuk
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak light ice tea
jillian 7.gün yapıldı..yaklaşık 2 litre su içildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?