canımmm afiyet olsunnnn ekmeği 1 dilime düşürmeye bak ve kahvaltıdan sonra ekmek yeme tatlım. Başla tabi canım ağrın olsada ara verme sakın benım belim göbeğim çok kötüydü 15 günde bu kadar nasıl topladı hala şaşıyorum
canım çok teşekkür ederim laptobun geldiği gibi başlamanı tavsiye ederim sadece diyetle olmuyo gerçekten sporla desteklemek lazım üzülme tatlımmm gidicek hepsi kilolarınnnÇok sevindim canım senin adına maAŞŞAH şu jillian denen şeyi bir de ben görüp uygulayabilirsem çok güzel olcakta laptopum halen gelmedi çok üzülüyorum. Biraz önce tartıldım 1 haftada bu kadar özen göstermeme rağmen 200 gram anca verebilmişim nerede hata yapıyorum kızlar moralim çok bozuldune yapmalıyım
menülerine bayılıyorum tatlım harikasınngünaydııınnn
dünkü yediklerimi yazayım
sabah
azcık lor peynir
bi kaç çatal yumurta
çay
öğle
yumurtalı ıspanak
yoğurt
ara
1 elma
akşam
2 tavuk but
yoğurt
ara 2 dilim portakal
diyetimin ilk günüydü dün. gayet iyi geçti.
sabah: 1 kase yoğurt 5 zeytin
öğlen:2 kase yayla çorba 1 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:1 kase mercimek çorba,pazı ,1.5 dilşim ekmek bol salata
egzersz yapamadım bugün inşallah biraz göbek çalışıcam
gerçekten ne denk gelmiş ya.....walla canım ben bu dr a ilk başladığımda medicaldeydi sonrada hastanelerden ayrıldı,kendi muaynansei war.fakat doğumu hastanın istediği hastanedde yaptırıomuş aslına bakarsan içim hiç rahat değil senin ki gibi özel bi kaç hastane war burda da ama bn 4 senedir bu dr a bağlıyım başka dra güvenemicem gibi gelio aslında çok çaresisizm
kız haberleşelim de olmazsa aynı gün gideriz.
ta ta tannnnnnnn beklenen gün desenekızlarrr bugün ayran detoksu günümmmm
benim şuanda şiş göbeğim öncesinden epey hem de hasta olduğum içinn..benim totom küçülsün biraz yeter bana seviyorum gitmesincanımmmm 15 gün sonraki görüntümü çok merak ediyorummmm kalçalarım eridi resmen toto kayboldu yaaaaa
sağol canımmmohhhhh afiyet olsun bitanemmmmmmmmmm benımmmmmmmmmm
kızlarrr bugün ayran detoksu günümmmm
benim şuanda şiş göbeğim öncesinden epey hem de hasta olduğum içinn..benim totom küçülsün biraz yeter bana seviyorum gitmesin
sağol canımmm
hadi bakalım yapabilecek misin ecmel gibi sonu facia olarak bitmesin de
benim şuanda şiş göbeğim öncesinden epey hem de hasta olduğum içinn..benim totom küçülsün biraz yeter bana seviyorum gitmesin
sağol canımmm
hadi bakalım yapabilecek misin ecmel gibi sonu facia olarak bitmesin de
ta ta tannnnnnnn beklenen gün desene
nasıl bişey bu ayran detoksu??? :44:
ecmele ne oldu
kız ecmele ne olduuu
kız ecmele ne olduuu
sonunda çıkarmıştı yaaaonu dediydimmm
panik ettin bizide bi andasonunda çıkarmıştı yaaaonu dediydimmm
çalışıyodur. işini bitirsin gelir bence.
heeeeeeeee yok kız benım mide belediye çöplüğü gibi töbeeeeeeeeee :) bişicik olmasss
heeeeeeeee yok kız benım mide belediye çöplüğü gibi töbeeeeeeeeee :) bişicik olmasss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?