al benden de o kadar çöplük diyo eşimne bulursam yerdim..
allah seni
dayan kuşum benimafiet olsun
laaaaa ceneniz ne düşmüş anam uyuya kaldıgı için oglumu bırakamadım geç ındım ıseKIZLARRR!!!!!! herkeze günaydın ballarımmmmmmm. Biraz önce gördüklerim karşısında şokoldum ve hemen pc başına koştum daha işe gitmeden yazmam gerektiğini düşündüm. takoz gibi düz olan yanlarım şekil almış kavislenmiş mankenler gibi ayyyyyyyyyyy çok mutlyum suan daha 16. gün bu kadar belirginse 30. günü düşünemiyorummmmmmmmmmmmm bence herkez jillian yapmalıııııııııııııııııııı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk
YRAN DETOKSU Nasıl Yapılır?
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilecek. YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERiLMEKTEDiR, DENENMiŞTiR
(ayran detoksu, zayıflama, ayran diyeti, detoks, ayran detoks, ayran detoksu tarifi, ayran detoksu nasıl yapılır)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.
2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektir.
2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.
Karışım yeniden yapılacak. İdrarınızdan yağların çıktığını göreceksiniz
tadı gayet guselde 2 gunun sonunda 14 kase yedıgın bısı ogurttuyo adamıecmel kusmak da haklıymışşşşşşşş offfffffffff tadı çok fena ama dayancam 2 gün
off off inşallah dayanabilirim :26:
inaşallah canımmmmm yaaaaaaaaa. eymenımmmmm nasıllllllaaaaa ceneniz ne düşmüş anam uyuya kaldıgı için oglumu bırakamadım geç ındım ıse
yehuuu lazkızım ben senden o kadar emınım kii maşallahsen bu işi layıkıyla yapıosun neler olcak daha asık olcan bedenıne
tadı gayet guselde 2 gunun sonunda 14 kase yedıgın bısı ogurttuyo adamı
iyiyim şekerler sizler nasılsınızoglumu gordum bana kusmus kucagıma gelmedı trip yapıo benı neden gonderdın kokundan ayırdın dıe
hadi kolay gelsin lazkızı sen dene sonuçlara göre bende önümüzdeki hafta deneyim yapılabilir gibi gözüküyo
Of o kadar mı kötü bende deneyecektim midem çok hassas reflekslerim çok zayıf hemen çıkartırm ben kesin.. Kızlar burda hastane çalışan bi arkadaşım var herbılaf mıdır nedir adını tam yazamadım ondan kullandı 1 ayda 72 kilodan 64 e düştü aranızda kullanan var mı ? hiç denediniz mi ?
tadı gayet guselde 2 gunun sonunda 14 kase yedıgın bısı ogurttuyo adamı
iyiyim şekerler sizler nasılsınızoglumu gordum bana kusmus kucagıma gelmedı trip yapıo benı neden gonderdın kokundan ayırdın dıe
Of o kadar mı kötü bende deneyecektim midem çok hassas reflekslerim çok zayıf hemen çıkartırm ben kesin.. Kızlar burda hastane çalışan bi arkadaşım var herbılaf mıdır nedir adını tam yazamadım ondan kullandı 1 ayda 72 kilodan 64 e düştü aranızda kullanan var mı ? hiç denediniz mi ?
ecmel kusmak da haklıymışşşşşşşş offfffffffff tadı çok fena ama dayancam 2 gün
valla guselım tam ne ıcerıklı oldugunu bılmyıorum ama hepsi gıda takvıyesı dıe gecıyo ve tek ozellıklerı tok tutmak...malesef cokta bi yararı olmuyo gıbı eger onu kullanıp aç kaldıysa muhtemelen ondan vermıstırOf o kadar mı kötü bende deneyecektim midem çok hassas reflekslerim çok zayıf hemen çıkartırm ben kesin.. Kızlar burda hastane çalışan bi arkadaşım var herbılaf mıdır nedir adını tam yazamadım ondan kullandı 1 ayda 72 kilodan 64 e düştü aranızda kullanan var mı ? hiç denediniz mi ?
yayamaz ıyı bıraz hasta gibi geldi bana azda zayıflamıs ama çok şukur bişeyi yokinaşallah canımmmmm yaaaaaaaaa. eymenımmmmm nasılllll
canım bence zararlı ilaç kullanma derım. bitkisel diyorlar ama değil. Ya tadı çok kötü değil belkide ilk içişim ondan öyle geldi
7 bardak suya 3 bardak yogurt koydum hazır lıght ayran bulsaydım alırdım ama yokcanım sen kaç litre suya ne kadar yoğurt koydun? hazırmı aldın ayranı?
valla guselım tam ne ıcerıklı oldugunu bılmyıorum ama hepsi gıda takvıyesı dıe gecıyo ve tek ozellıklerı tok tutmak...malesef cokta bi yararı olmuyo gıbı eger onu kullanıp aç kaldıysa muhtemelen ondan vermıstır
yanlız piyasada bi ilaç duydum çok etkılı xls medical bununla beraber bı degısık ılac daha aldıgında bedenındekı tum yagı parçalayıp ıdrar ve dışkı yoluyla attıgını soluyo eşim yani kendısı mumessıl tum gun eczane eczane gezıyo kendı baska bı sektorden ama bunları cok duydugunu hatta yok sattıgını solemıstı bende caresız kalırsam ancak ole bısı yaparım sımdılık kg verıyorum dıe geçistırdım
yayamaz ıyı bıraz hasta gibi geldi bana azda zayıflamıs ama çok şukur bişeyi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?