yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

laaaaa ceneniz ne düşmüş anam uyuya kaldıgı için oglumu bırakamadım geç ındım ıse
yehuuu lazkızım ben senden o kadar emınım kii maşallah sen bu işi layıkıyla yapıosun neler olcak daha asık olcan bedenıne

hadi kolay gelsin lazkızı sen dene sonuçlara göre bende önümüzdeki hafta deneyim yapılabilir gibi gözüküyo

ecmel kusmak da haklıymışşşşşşşş offfffffffff tadı çok fena ama dayancam 2 gün
tadı gayet guselde 2 gunun sonunda 14 kase yedıgın bısı ogurttuyo adamı

iyiyim şekerler sizler nasılsınız oglumu gordum bana kusmus kucagıma gelmedı trip yapıo benı neden gonderdın kokundan ayırdın dıe

off off inşallah dayanabilirim :26:

Of o kadar mı kötü bende deneyecektim midem çok hassas reflekslerim çok zayıf hemen çıkartırm ben kesin.. Kızlar burda hastane çalışan bi arkadaşım var herbılaf mıdır nedir adını tam yazamadım ondan kullandı 1 ayda 72 kilodan 64 e düştü aranızda kullanan var mı ? hiç denediniz mi ?

oyyy kıyamam ben onaa trip yapıyor hee yicen yicen üzülme tatlım şımarmıştır orda düzelir bi kaç güne..

bi tandığım kullandı herbal life. ama sonrasında daha da fazla kilo aldı. aslında biz kilo verdikten sonra (inşallah verebiliriz) az yemeyi alışkanlık haline getirmemiz lazım ki verdiklerimizi geri almayalım. kilit nokta bu bence.

canım bence zararlı ilaç kullanma derım. bitkisel diyorlar ama değil. Ya tadı çok kötü değil belkide ilk içişim ondan öyle geldi

valla guselım tam ne ıcerıklı oldugunu bılmyıorum ama hepsi gıda takvıyesı dıe gecıyo ve tek ozellıklerı tok tutmak...malesef cokta bi yararı olmuyo gıbı eger onu kullanıp aç kaldıysa muhtemelen ondan vermıstır
yanlız piyasada bi ilaç duydum çok etkılı xls medical bununla beraber bı degısık ılac daha aldıgında bedenındekı tum yagı parçalayıp ıdrar ve dışkı yoluyla attıgını soluyo eşim yani kendısı mumessıl tum gun eczane eczane gezıyo kendı baska bı sektorden ama bunları cok duydugunu hatta yok sattıgını solemıstı bende caresız kalırsam ancak ole bısı yaparım sımdılık kg verıyorum dıe geçistırdım
inaşallah canımmmmm yaaaaaaaaa. eymenımmmmm nasılllll
yayamaz ıyı bıraz hasta gibi geldi bana azda zayıflamıs ama çok şukur bişeyi yok

teyzesi ona kurban olsunnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…