valla ole bebeim iyi hasretgideremedim daha agzını burnunu totosunu yıyemedım oglen yıkayacam koklar operım her yerınıwaayy gargim hoşgeldin ii hasret giderdin eymenle eee ana yüreği ille zayıflamış gelcek...öteki konuları naptın daha ii misin
canım neden soğuk anlamadım ben?valla ole bebeim iyi hasretgideremedim daha agzını burnunu totosunu yıyemedım oglen yıkayacam koklar operım her yerını
oteki konular az daha durgun gıbı sogukluk devam onda bende olmasada ben mı cok merhametlıyım bilmiyom kı suratını gordum mu kıyamıyom
lazkızım aramız acık kavgalıyım demedım mı kız dun nerdeydın senn :26: ask olsun ondan soguk aglattı benı cumadan berı konusmuyoz telde bıle dedım yaacanım neden soğuk anlamadım ben?
valla ole bebeim iyi hasretgideremedim daha agzını burnunu totosunu yıyemedım oglen yıkayacam koklar operım her yerını
oteki konular az daha durgun gıbı sogukluk devam onda bende olmasada ben mı cok merhametlıyım bilmiyom kı suratını gordum mu kıyamıyom
valla ole bebeim iyi hasretgideremedim daha agzını burnunu totosunu yıyemedım oglen yıkayacam koklar operım her yerını
lazkızım aramız acık kavgalıyım demedım mı kız dun nerdeydın senn :26: ask olsun ondan soguk aglattı benı cumadan berı konusmuyoz telde bıle dedım yaa
aynen guselimm ama yanlıs yapıyoz kıymet bılmıyolarr adamın gozunun yasına bakmıyolar hep ben hep ben oluyolar...al işte ben de öyleyim küserim telefonda ama yüzünü gördümmü dayanamam hemen sarılırım boynuna şefkatliyiz biz anam erkekler odun benimkine yanaşmasam hayatta yanıma gelip de sırnaşmaz başka derdi yoksa
kız gofredom senin zati kemiklerin görünüo ne rejimi buaz da sana çemkirim
aynen guselimm ama yanlıs yapıyoz kıymet bılmıyolarr adamın gozunun yasına bakmıyolar hep ben hep ben oluyolar...
benım kocar sever sırnasmayı sıcak kanlıdır ama daıma her konuda o haklı gorur kendını ve derın dondurucu gıbı olur susar konusmaz 3-5 gun sonra sınırı gecıo gıbı olur konuyu acmaya calıs hatasını tatlı dıllede anlatmaya kalksan olay tekrar buyur ... onun ıcınmı her seferınde unutmaya calısıyom yoksa ıhhh ıhhhh huylu huyundan vazgeçmiyo koç burcu erkeği.... on yargılı sabit fikirli...
Hanımlar muhabbete ortadan dalıyorum kusura bakmayın ama beni disipline verdilerBabamdan da yedim azarı Çok moralim bozuk
neden kız?
hehe işte aynen tum erkekler bole sanırım bız kadınlar susarsak kabul edersek mutluyuz yoksa asla mutlu olma sansmız yok gıbı...aynı işte benimkide öyle haksız da olsa bi şekilde üste çıkmayı beceriyor.ben konuşmasam günlerce konuşmuyor çok inatçı,hep kendisini haklı beni haksız görür,sadece onun düşünceleri doğrudur,hatayı asla kabullenmez...maalesef aslan erkeği..hep o lider..
ne oldu beee alla alla....sebepHanımlar muhabbete ortadan dalıyorum kusura bakmayın ama beni disipline verdilerBabamdan da yedim azarı Çok moralim bozuk
yok guselim ben dışada veremiyom seslı aglasam kendıme gelirim ama sessız sesız aglayıp kaskatı kalıyom cenem kıtlenıoyoyok anam bunların hepsi aynı benimki ikizler. aynen anlattığınız gibi. ben haklıysam bile bakıyorum haksız olmuşum buna ben bile inanıyorum :)
benciller tek kelimeyle. empati yok. geçen sinir krizi geçirdim evde nasıl ağlıyorum bağıra bağıra komşular duymuştur o derece. şimdi her şey süt liman.
bi daha sinir ederse bu sefer mahsus bağırıcam. bi yöntem belirlemek lazım değil mi ama
allahım katılıorum ewet haklıken haksız olduğuna inanmak aynen banada oluoyok anam bunların hepsi aynı benimki ikizler. Aynen anlattığınız gibi. Ben haklıysam bile bakıyorum haksız olmuşum buna ben bile inanıyorum :)
benciller tek kelimeyle. Empati yok. Geçen sinir krizi geçirdim evde nasıl ağlıyorum bağıra bağıra komşular duymuştur o derece. şimdi her şey süt liman.
Bi daha sinir ederse bu sefer mahsus bağırıcam. Bi yöntem belirlemek lazım değil mi ama
afetolsun al bende de o kadar 1 kase azar işittim annemle babamdan ama senin durum daha feci mişsınıfça okuldan kaçmaya karar verdik. Okulu izinsiz terketmek suçundan disipline verdiler :26:
Bu arada sabah kahvaltımı söylüyorum; babamdan 7 kaşık hakaret :26:
Sınıfça okuldan kaçmaya karar verdik. Okulu izinsiz terketmek suçundan disipline verdiler :26:
Bu arada sabah kahvaltımı söylüyorum; Babamdan 7 kaşık hakaret :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?