7 bardak suya 3 bardak yogurt koydum hazır lıght ayran bulsaydım alırdım ama yok
bu arada herbal life'ın bir kaç ürünü var, çayı, maması (yoğurdun veya meyve suyu içine katılıp içilenden) vs ürünleri var. bence de pek sağlıklı değil.
7 bardak suya 3 bardak yogurt koydum hazır lıght ayran bulsaydım alırdım ama yok
bu arada öğle yemeğimizde;
pilav üstü tavuk döner
süzme mercimek çorba
yoğurtlu karışık kızartma varmış.
çorba ve pilavsız döner yesem olur değil mi? ya da diyet varsa diyet yemek yerim döner yerine, ne dersiniz?
bu arada öğle yemeğimizde;
pilav üstü tavuk döner
süzme mercimek çorba
yoğurtlu karışık kızartma varmış.
çorba ve pilavsız döner yesem olur değil mi? ya da diyet varsa diyet yemek yerim döner yerine, ne dersiniz?
tansaşta var tatlım ben alıyorum s.t.ş marka light ayran..bir daha yapmak istersen al ondan tadı da enfess
evet çorba ve tavuk güzel seçim olur hatta salata varsa salata da al tamamdır
yoğurt kilo vermeye yardımcı bol bol yiyebilirsinyok anam her gün salata olmuyo bizde. yırtıyoruz kendimizi yönetime diyoruz ki bi salata bar yapın veya bi çeşit çorba ve bi çeşit salata çıkarın hergün. olmaz diyolar.
yoğurt veriyorlar sanayi işletmelerinde mecburi. onu yerim artık :)
evet tatlım bak araştır dah kolay olur senin içintansaş yokkkibenımde aklıma yaptıktan sonra geldi yarın için gidip alırım marketlerden ararım
yok anam her gün salata olmuyo bizde. yırtıyoruz kendimizi yönetime diyoruz ki bi salata bar yapın veya bi çeşit çorba ve bi çeşit salata çıkarın hergün. olmaz diyolar.
yoğurt veriyorlar sanayi işletmelerinde mecburi. onu yerim artık :)
normal guselımcanım ben 1,5 2 litre arası suya 650 gr yoğurt koydum az mı sence?
iyiyim hayatım yazdım ama sende gormemısın yorgunluk işte 1,5 du gece eve anca gelebildik hava limanı çok kalabalıkt ucaklar rotar yapmıs bizim yayamaz hıc uyumamıs fılanEcmoşş, nasılsın dedim ama görmedin sanırım? iyimisin bacım?
normal guselım
iyiyim hayatım yazdım ama sende gormemısın yorgunluk işte 1,5 du gece eve anca gelebildik hava limanı çok kalabalıkt ucaklar rotar yapmıs bizim yayamaz hıc uyumamıs fılan
akşam sırkelı su ıle banyo yaptımevıde sıldım akşam ılımlı yaklastıgım ıcın sesı cıkmadı ama soguk konusuyo aşkım hayatım filan yok..:26:buda bı basarı
normal guselım
iyiyim hayatım yazdım ama sende gormemısın yorgunluk işte 1,5 du gece eve anca gelebildik hava limanı çok kalabalıkt ucaklar rotar yapmıs bizim yayamaz hıc uyumamıs fılan
akşam sırkelı su ıle banyo yaptımevıde sıldım akşam ılımlı yaklastıgım ıcın sesı cıkmadı ama soguk konusuyo aşkım hayatım filan yok..:26:buda bı basarı
akşam ucakla deniz üstünden geçtiler varsada bozulmustur heraldecanım evlilik karşılıklı anlayış saygı sevgiden geçer. O da düzelir zamanla. Sen ona okunmuş su da içir. Açılır. Bi de deniz ya da akarsu yanından geçerse büyü bozulur derler.
Yani biz de sanki büyü varmış gibi konuşuyoruz hep ama her şeyi düşünmek lazım değil mi?
eşimle izmirdelerdi annem balıkesire gitmesi gerekti cocuga bakacak kımse olmayınca babasının sınavları var halaları orda sagolsunlar gonder bakarız ne demek dedıler ordalardı 7 nisandan bu yana ...bin pişman oldum çok zor oldu ayrılıkben kaçırmışım oğlun nereye gitti
gun içersınde 3 kaseden sonra tatlım başlıyo yağ tabakası ama 2.detoxu yaptıgımda daha cok gordumecmelim sen bu yağların çıktığını kaç kaseden sonra gördün?
gun içersınde 3 kaseden sonra tatlım başlıyo yağ tabakası ama 2.detoxu yaptıgımda daha cok gordum
akşam ucakla deniz üstünden geçtiler varsada bozulmustur heralde
Valla bilmiyorum fecı bır degısme oldugundan ben ona baglıyorum yada uykusuz filan kaldı cocuga baktı ya benden cıktı sınırı??? Gercı gun ıcınde bır yerlerde 2 saate yakın şekerleme yaptıgı soylenıyor ammaa biz anneler dınlenmeye vakıt nerdee :26:hep sinirliyizama kımseden cıkmıyo o sınır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?