yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Sınıfça okuldan kaçmaya karar verdik. Okulu izinsiz terketmek suçundan disipline verdiler :26:

Bu arada sabah kahvaltımı söylüyorum; Babamdan 7 kaşık hakaret :26:
iyi etmişinizde be yavrum yoklama fişinide alaydınız yaaa ahahah bız ole yapardık disipline veremiyolar ole oluncaaaa
bişi olmaz duzelir geri cayar hocalarınız toplu dısıplıne hıc bı okul veremez

iyi etmişinizde be yavrum yoklama fişinide alaydınız yaaa ahahah bız ole yapardık disipline veremiyolar ole oluncaaaa
bişi olmaz duzelir geri cayar hocalarınız toplu dısıplıne hıc bı okul veremez

Biz de aldık fişi ama galiba ona kızdılar. Hayır disipline vermelerini geçtim bir de yok yazmışlar. Bari yok yazmayın. :105:

işte ben de sessiz ağlıyordum en sonunda koptum. yani bilerek yapılan planlı bişey değildi.

Biz de aldık fişi ama galiba ona kızdılar. Hayır disipline vermelerini geçtim bir de yok yazmışlar. Bari yok yazmayın. :105:

komik kız bu, gül sen de takma kafana olmaz bişey. biz de kaçmıştık bi de bizi kim yakaladı, müdür! şimdi aklıma geldikçe gülüyorum.

sen de gülersin ileride. olmaz bişey.

Sabah kahvaltısından sonra öğleye kadar 6 bardak sıcağa yakın su içtim

öğle :

yoğurt
ekmek 0
sebzeli çorba limonlu
beyaz lahana yemeği limonlu
tavuklu yemek vardı sadece tavuk taneler

kız sen benim kaybolan ikiz kardeşim misin yoksa Anam her bişeyimiz aynı :)

çok uçarığımdır aslında kimseye uymaz huyum suyum ama sanırım ilk kez aybı hislerim paylaştığım biri çıktı karşıma amanın kardeşimmmm kimler ayrı koydu bizi.......................

çok uçarığımdır aslında kimseye uymaz huyum suyum ama sanırım ilk kez aybı hislerim paylaştığım biri çıktı karşıma amanın kardeşimmmm kimler ayrı koydu bizi.......................

olsun beni de tanıyan pek sevmez. biraz dobra söylüyorum. çekinmeden ondan herhalde. o yüzden siz beni hiç tanımayın sanal sevin beni.

acep kimler????

kızlar bişi sorucam, sabah 1 adet haşlanmış yumurta yemek sindirimi harekete geçirdiği için ve tok tuttuğu için kilo vermeye yardımcı oluyor diyorlar doru mu? ben normalde kalorisi yüksek diye biliyordum da protein diye. hagisi doğru bilen var mı?

zaten protein ağırlıklı beslenin diyorlar. hem sabah 1 parça bitter çikolata bile yiyebilirsin. metabolizman hızlı çalışacak ve onu yakacak zaten. korkma. hafta en az 2 yemek lazım.

Son düzenleme:
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. dobra olmak her zaman iyidir yapmacık olmaktansa dobra olup kaybetmeyi tercih ederim.

yok canım yakın çevren böyle düşünmüyor işte. yani yakınında seni anlayacak insanlar bulamıyorsun :)

boşveeerrr. canım şarkı söylemek istiyooooorrrr... yeşil çimenlerin üzerinde tepede güneş yerde piknik sofrası.

haklısın canım.. offff ne güzel olurduuu kuş sesleri bir yandan müzik uzan çimlere layyylalaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…